-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.701
henüz belli değil jelden 3 tüp kullandım bu ay tutmadı regliyim , ama bu ay kullanmadan deneyeceğim sanırım kararsızım tam bilemedim :)Ayy inşallahh, hepimize Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsinsiz faydasını gördünüz mü
Yaa bende çok güzel yorumlar okudum, bende belki nasibimi alırım diye bir umutla aldım bakalım neler olacakhenüz belli değil jelden 3 tüp kullandım bu ay tutmadı regliyim , ama bu ay kullanmadan deneyeceğim sanırım kararsızım tam bilemedim :)
Benim Bat 12 Eylül canım. Çatlama önemli evet ama her zaman herkeste aynı olmuyor. Mesela kiminde 8.günde silik çizgi çıktı. Kiminde 11. Gün. En son testi ne zaman yaptın bilmiyorum canım ama yarın ya da pazar sabah bi daha yapabilirsin şu durumda. Biraz karışık şeylerAma sende çıktı canım , gebelik testi için çatlamayı mı adete kalan süreyi mi baz alcazsenin adete kaç gün vardı
aynen canım ya ah umut neler yaptırmadı bize :) bu ayda caksır suyu ınofolic ve haynt macununda umudum he bide ateş ölçmede :) rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasınYaa bende çok güzel yorumlar okudum, bende belki nasibimi alırım diye bir umutla aldım bakalım neler olacakBu ay da içinizden geldiği gibi deneyin o zaman inşallah bu ay olur ama olmadı sonraki ay jeli kullanırsınız tekrar
Senin 12 Eylül mü benim döngüm 29 gün 15 Eylül gösteriyor senin ozaman önceki adetin daha erken benimkinden yani 17 ağustostan önce mi ?Benim Bat 12 Eylül canım. Çatlama önemli evet ama her zaman herkeste aynı olmuyor. Mesela kiminde 8.günde silik çizgi çıktı. Kiminde 11. Gün. En son testi ne zaman yaptın bilmiyorum canım ama yarın ya da pazar sabah bi daha yapabilirsin şu durumda
Sağol canım benim inşallah sende de vardırDüzenli kuzum biraz daha sabredeyim son 2-3 gün diyelimolmazsa yumurtlamayı bende düşünüyorum vücudumu iyi tanıyorum aslında takiplerim iyidir ama hayırlısı bakalım sana hayırlı uğurlu olsun inşallah
13 ağustosta olmuştum geçen ay , 30 günde bir benimde ve 7 gün sürüyorSenin 12 Eylül mü benim döngüm 29 gün 15 Eylül gösteriyor senin ozaman önceki adetin daha erken benimkinden yani 17 ağustostan önce mi ?
Anladım canım sağol listeye bile 12 Eylül yazdırmışım erken yumurtluyorum diye13 ağustosta olmuştum geçen ay , 30 günde bir benimde ve 7 gün
Bir yumurtlama ve döngü hikayesi sonucu çok merak ediyorum şimdiAnladım canım sağol listeye bile 12 Eylül yazdırmışım erken yumurtluyorum diyebakalım nolcak
Kalbim kadar temiz bir testkalbim hamilesin diyor tabiki insan hevesleniyor olumsuz olunca kötü oluyor ama ya hamileysen :) ne güzel sürpriz sana kendini yumurtlamış zannedir ama hamile cok hoş :) hadi sonculandır merak ediyorum :)
Temmuzda 19 unda ağustosta 17 sinde bende , 31 temmuzda çatlamışTemmuzda da 14 ünde olmuşummaaaavi
Yalnız eğer öyleyse ben çok test harcadım test kalmadıBir yumurtlama ve döngü hikayesi sonucu çok merak ediyorum şimdi
Aynen öyle canım. Yumurtlama olmadığı zamanlarda da adet düzenli gidiyo mesela,evet bu şekil doğru mesela 28 günde adet oluyosun olduki bu ay 5. günü yumurtaldın ama adet günün yine tarihte oluyor
Bizim döngümüz çok benzer yalnızBir yumurtlama ve döngü hikayesi sonucu çok merak ediyorum şimdi
Oldu kuzum sık ilişki doğum hesaplamasında 2 eylülde görünüyo oluşumu eğer varsa 1 gün önce yapmıştık zaten bizde demek ki 1 eylülde çatlamış diye düşündümSağol canım benim inşallah sende de vardıraz kalmış öğrenmeye desenee. Canım ben de tanıyorum sanıyodum ama test sayesinde erken yumurtladığmı öğrendim. Dur bakalım inşallah vardır ve gerek kalmaz. Sık ilişki varsa zaten her türlü tutma ihtimali var demek
Eşimin degerlerine hiç baktirmadik sıkıntı var mı yok mu bilmiyorum. Bende de Dr bir problem görmemişti. Biz yine de yapalım çörekotu bal dedik, o da keçiboynuzunu arada kullandi. Bir de benim adetim bir ay normal bir ay geç oluyordu bu ay geç olmasın bı an önce diğer aya geçebileyim diye inofolic kullandım zaten diğer aya geçmeye gerek kalmadıBakim bu ay olmazsa infolicle çörekotubaltarçını araştırıp yapıcam eşimde sıkıntı yok adetime 1 hafta var tam belim agrıyor bu kadar erken olmazdı aslında umutlansam mı bilemedim
Bak canım demekki temmuzdaki reglden 12 gün sonra çatlamışsın.çatlamadan 17 gün sonra regl olmuşsun. Senin vücut düzeni böyle demekki. Sen regli normal 29 günde bir hesaplamalısın. Çatlamayıda reglden 12 gün sonra yaşıyosun öyle hesab etTemmuzda 19 unda ağustosta 17 sinde bende , 31 temmuzda çatlamış
Evet canım çok sağol gerçekten kafam karışmıştıBak canım demekki temmuzdaki reglden 12 gün sonra çatlamışsın.çatlamadan 17 gün sonra regl olmuşsun. Senin vücut düzeni böyle demekki. Sen regli normal 29 günde bir hesaplamalısın. Çatlamayıda reglden 12 gün sonra yaşıyosun öyle hesab et