- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.681
Canım ya senin bildiğin doğruymuş benim takvime göre bayağı değişik bat tarihimAa bu bizim ikilemde kaldığımız konu dimi canım. Hala aynı fikirdeyim. Bence çatlama sonrası 14.gün regl olayı herkeste aynı değil. Ben hep 30 günde bir adet olurum. Bu sisteme göre benim 16. gün çatlama olmalıydı. Ama ben 14.günde çatlama yaşadım. Yani çatlama sonrası 16 gün sonra adet olacağım 14 gün sonra değil. Bunu da adetimin düzenli olmasıyla doğruluyorum kendimce
kızsa üzülmesin diye ayyyy yerim seni benAnneler hisseder zaten ben bile şimdi sevmeye başladım agzımdan oglum çıktı sonra ayy pardon bebişim dedim kızsa üzülmesin diye
Ateş olayını hiç bilmiyorum kuzum ama şöyle söyliyim bende ilk defa ovülasyon yaptım. İyiki yapmışım .çünkü yumurtlamam uygulamadan 2 3 gün önce oldu . Tavsiyem eğer bu sefer bişey yoksa bi dahaki ay mutlaka test yap canım. Umarım hamilesindir ve gerek kalmaz. Regl düzenliyse 6 gün kala test yapabilirsinKuzum ben ovülasyon testi yapmadım uygulamaya göre pik günümün üstünden 9. Gün oluyor bugün. Gebelik hesapladığımda 2 eylülde gebe kalmış görünüyorum hangisine bakmalıyım sizce ateşimde 36.8 oluyor bu saatlerde normali 36.4 falan
Hemen çıktıda canım bence yok yani freelyde çıkmadı o daha güvenilir bence yokHemen mi çıktı bu canım? Kurumaya da benziyor ama çok netumarım hemen çıkmıştır
Allah Allah çok şaşırdım şuanSağol canım bende öyle biliyordum adet günlerimi kayıt tutuyorum uygulamayla ona baktım geçen ay 14 gün sonra olmamış 17. Gün olmuş , bakalım bu ay nezaman olacağım merak ettim
olaya pozitif taraftan bakalım. En son hangi gün test yaptın? Belki hala şans vardır bat 15 eylül ya hani . Sen çok erken yapmış oldun testleriCanım ya senin bildiğin doğruymuş benim takvime göre bayağı değişik bat tarihim
Bende de öyle canım. Herkeste bir değilmiş o 14 gün olayıAllah Allah çok şaşırdım şuan
Eveeetttt mis gibi
Adetim gecikmiş 1 hafta kadar düzenim şaştı sanırımEveeetttt mis gibi
Ama sende çıktı canım , gebelik testi için çatlamayı mı adete kalan süreyi mi baz alcazolaya pozitif taraftan bakalım. En son hangi gün test yaptın? Belki hala şans vardır bat 15 eylül ya hani . Sen çok erken yapmış oldun testleri
kız adetin geçtiyse , ovulasyon testinde bu kadar koyu cızgi hamile olunca cıkıyor valla ben heycandan ölcem şimdi testin varsa yap hadiAdetim gecikmiş 1 hafta kadar düzenim şaştı sanırım
Ay evet bi test yapsana7 ağustosta olmuşum en son, bir de şimdi oldum 1 hafta geçmiş kafam karışık fark etmedim
Düzenli kuzum biraz daha sabredeyim son 2-3 gün diyelimAteş olayını hiç bilmiyorum kuzum ama şöyle söyliyim bende ilk defa ovülasyon yaptım. İyiki yapmışım .çünkü yumurtlamam uygulamadan 2 3 gün önce oldu . Tavsiyem eğer bu sefer bişey yoksa bi dahaki ay mutlaka test yap canım. Umarım hamilesindir ve gerek kalmaz. Regl düzenliyse 6 gün kala test yapabilirsin
bende ordan ikisini beraber aldım 1 ay kullandım inşallah hayırlı sonuclar alırsınKızlar merhabaaBir gebenin günlüğünün ovulasyon testi ve gynoseed jelini kullanan var mı aranızda Reglim yeni bitti ve bugün test ile takibe başlayacağım umarım olumlu sonuç alırım, alırız hepimiz
Var ama cok korkuyorum yapmayakız adetin geçtiyse , ovulasyon testinde bu kadar koyu cızgi hamile olunca cıkıyor valla ben heycandan ölcem şimdi testin varsa yap hadi
Ayy inşallahh, hepimize Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsinbende ordan ikisini beraber aldım 1 ay kullandım inşallah hayırlı sonuclar alırsın
kalbim hamilesin diyor tabiki insan hevesleniyor olumsuz olunca kötü oluyor ama ya hamileysen :) ne güzel sürpriz sana kendini yumurtlamış zannedir ama hamile cok hoş :) hadi sonculandır merak ediyorum :)Var ama cok korkuyorum yapmaya
Bakim bu ay olmazsa infolicle çörekotubaltarçını araştırıp yapıcam eşimde sıkıntı yok adetime 1 hafta var tam belim agrıyor bu kadar erken olmazdı aslında umutlansam mı bilemedimCanım eşim almıştı gördüğüm kadarıyla Hepsiburadada var, ben değil eşim tüketmişti kahvaltılarda yedi ama ağustosta çok dikkatli olmadı subatta düzenli yiyordu. Çörekotu bal tarçın zaten topicte herkes yapıyor neredeyse yine çok yiyemedik ama az da olsa yemistik, bir de ben inofolic kullandım bu ay