- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.561
TecrübesizlikGelir tabii o kadarına da gerek kalmaz bence ya yolu birkaç saate açıyorlar arası ne kadar hepi topu korkma bi anda doğurmuyorsun filmlerdeki gibi
Evet biraz kilo vermek daha iyi olacaktır hem yumurtalıkların daha iyi çalışır hemde gebeliği daha rahat geçirirsin. Kişiden kişiye de değişiyor gebelikte kilo alımı kimisi 30 kilo alıyor kimisi 6-7 kilo ama genelde ortalama 13-15 kilo alınıyor.Biz pek güzel değerlendiremedik yaa olursa sansa yine 4 ve 6 si degerlendi ama üst üste 3 4 gün olmadı. Birde ben şimdi 74 kilo olmuşum biraz zayıflayım diyorum yani bu kiloyla kalmam sorun olur mu ? 90 lari bulmak istememmelisaa93 @edahandro
İnşallah hayırlısı olsunKatılıyorum canım filmlerdeki gibi öyle bir anda sancı giripte doğum olmuyor, hele ki ilk doğum ise. İllaki doğum yapacağının işaretlerini alıyosun. O sürede ambulansı arasan yollar açılır gelir. Ki illa her yıl kar kış kıyamet olcak diye bişey de yok günümüzde ki şartlar malum. için rahat olsun canımtweeetyyy
Ben gördüm kuzumEki Görüntüle 3298018
Kızlar çatlamadan sonra 9. Günüm resimde gözüktüğünden daha net ama gölge gibi birşey. 5 dk içinde böyle oldu test prodoctor çok heyecanlandım
Tüh kötü denk gelmiş ama belki tutar yinedeKızlar siz kaç kilosunuzz meselaBenim ilk hamileliğim olacak olursa tabi bu tembellikle calisamadiiik. Köye gittik orda da ben yine de degerlendirdik ama Asagimizda görümcem uyur kaynanamla ayni kattaydik bu sartlara denk geldiii (
O kadar heyecanlandım ki anlatamamBen gördüm kuzum
Tekli fotoğrafta kıl gibi ince bir çizgi gördüm canım inşallah vardırKızlar bakar mısınız ben mi hayalî çizgi görüyorum
Gerçekten öyle dediHahahah iyi güldümkız senin bebe de baya tembelmiş rahatı bozulsun istememiş ışığı kapatsana anaaağ deyip tepik atmış resmen
bende aynı durumdayım dün çaksır suyu me infolic aldım bugunde reglim bitiyor inşallah . bu soruyu yanıtlamanız banada faydalı olacak :)Bu ay çalışmalarına bugün başlamayı düşünüyorum kızlarkırmızılar dün bitti ovülasyon takibine de başlıcam bugünden yumurtlama ihtimali yok tabi ama sizce değerlendirme yapsam mı yoksa yumurtlama başladığındamı başlasak değerlendirmeye sperm sayısı azalmasın diye
Saglıkla gelsin annesi darısı da bana o günleri görmeye inşallah benimde iki kızım var buda erkek olur inşallah saglıkla son şansım dua edersen sevinirimMerhaba teyzeler biz 21 haftalık olduk
Ve cinsiyetimiz artık daha net erkekmelegim can tebrik ederim erkek dedin ve erkek çıktı
Ederim tabi canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziSaglıkla gelsin annesi darısı da bana o günleri görmeye inşallah benimde iki kızım var buda erkek olur inşallah saglıkla son şansım dua edersen sevinirim
İyi kuzum daha çok yeni dün gördük keseyi tam 4 hafta bitmiş haftaya perşembe çagırdı ama lekelenmelerim oluyor arada o korkutuyor beni birazEderim tabi canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizisen nasılsın nasıl gidiyor
Bende 9 gün bu testle öğrendim canım akşama bi daha yaptım daha da koyulaşma olmuştuEki Görüntüle 3298018
Kızlar çatlamadan sonra 9. Günüm resimde gözüktüğünden daha net ama gölge gibi birşey. 5 dk içinde böyle oldu test prodoctor çok heyecanlandım
Bu ay çalışmalarına bugün başlamayı düşünüyorum kızlarkırmızılar dün bitti ovülasyon takibine de başlıcam bugünden yumurtlama ihtimali yok tabi ama sizce değerlendirme yapsam mı yoksa yumurtlama başladığındamı başlasak değerlendirmeye sperm sayısı azalmasın diye
bende aynı durumdayım dün çaksır suyu me infolic aldım bugunde reglim bitiyor inşallah . bu soruyu yanıtlamanız banada faydalı olacak :)
Hayırla sağlıkla gelsin bebişin canımBende 9 gün bu testle öğrendim canım akşama bi daha yaptım daha da koyulaşma olmuştu