- 25 Eylül 2022
- 9.251
- 13.380
- 36
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.541
Eşin göremesede biz gayet görüyoruz kuzum takibi var saglıkla ilerlemesini diliyorum kuzum hayırlı olsunMerhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
Son üç gündür bana bir haller oldu. Daha önceki iki gebeliğimin aynısı haller(ikisi de düşükle sonuçlandı). Ben de sabah dayanamadım bir test yaptım. 8 ağustos SAT. Bence sanki çizgi var gibi geliyor. Eşim göremedi çizgiyi. Bir de size sorayım istedim. İşin kötüsü heyecanlanmaktan çok yine aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu ile uğraşıyorumBir destek atar mısın üstüme. Testi ekliyorum
Hayırlı uğurlu olsunnnMerhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
Son üç gündür bana bir haller oldu. Daha önceki iki gebeliğimin aynısı haller(ikisi de düşükle sonuçlandı). Ben de sabah dayanamadım bir test yaptım. 8 ağustos SAT. Bence sanki çizgi var gibi geliyor. Eşim göremedi çizgiyi. Bir de size sorayım istedim. İşin kötüsü heyecanlanmaktan çok yine aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu ile uğraşıyorumBir destek atar mısın üstüme. Testi ekliyorum
Gayet belli hayırlı olsun kan verip eşinize de kanıtlayınMerhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
Merhaba bunu yazan benim ama kist ameliyatı geçmişim var daha önce 2 kez kistim patladı yani herkesin tüpleri kapalı olacak diye bir durum yok korkutmak istemem kimseyiMisal az önce bi arkadaş yazmış 7 aydır boşuna ugrasiyormusuz iki tüpümde kapalıymış diye zaman kaybetmek boşa uğraşma istemiyorum
Evet canım benim ilk günden beri devamlı ağrım oluyor bu iki gündür de rahim kasılması oluyor hissediyorumAğrıların varmı kuzum peki ne durumdasın
Kaç gün var bata? Yok çok bariz çizgi varAy gerçekten miiiiteşekkür ederim bir an acaba kafam da kuruyor muyum diye düşündüm ehdhdjjdjddkjdjjd ben en kısa zamanda doktor yollarına
Sezaryen mi oldun canım sen? Aynen normal doğumda öyle bi anda başlamaz. Hafif hafif arada bir giren sancılarla başlar. O zaman anlaşılıyor zatenBen sancı çekmedim de önceki gruptaki kızlardan biliyorum o bile dizilerde bir anda bağırmalı başlıyor halbuki gerçekte öyle değilmiş
Bunlar normal ağırlarmış demi sordun onuEvet canım benim ilk günden beri devamlı ağrım oluyor bu iki gündür de rahim kasılması oluyor hissediyorum
Tebrikler canımMerhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
Evet benim bebem hiç dönmedi hep tersti, doktor artık dönmez sezaryen yapalım dediSezaryen mi oldun canım sen? Aynen normal doğumda öyle bi anda başlamaz. Hafif hafif arada bir giren sancılarla başlar. O zaman anlaşılıyor zaten
Bak sen şu yaramazaEvet benim bebem hiç dönmedi hep tersti, doktor artık dönmez sezaryen yapalım dedi
Hayırlı olsun canımMerhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
O da küçük bir ihtimal boşu boşuna sancı çekecektim ki oğlum hala koyduğum gibi uyur çok dönmez öyle muhtemelen dönmeyecektiBak sen şu yaramazagebe okulunda bize şey demişlerdi ebeler, bebek ters olabiliyor bazen ama 9 ay dönmehen bebek doğum sancısıyla dönebiliyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum
Hahahah iyi güldümO da küçük bir ihtimal boşu boşuna sancı çekecektim ki oğlum hala koyduğum gibi uyur çok dönmez öyle muhtemelen dönmeyecekti
Neler yaptım dönsün diye de bi kere koltuktan yere doğru dizlerimi koyup bekleme hareketi yapmıştım internetten görüp Allah tan evde eşim varken yapmışım kalkamadım geri
Bi kere de alttan ışık tuttum karanlıkta ışığa doğru dönüyormuş güya bi tekme salladı bana geri kapattım
Yo korkutmadiniz ama hani yazinizi görmeden oncede zaten düşünüyordum doktora girmeyi eşimle beraber kontrol olmayı bekarlığımda bi doktor pcos teşhisi koydu meğer yalnis teşhismiş geçen ay tomografi çektirdim ilacli büyük bi kist çıktı kadin doğuma gittim kist patlamış denildi 6 aydirda olmayınca içim rahatlasın istiyorumGayet belli hayırlı olsun kan verip eşinize de kanıtlayın
Merhaba bunu yazan benim ama kist ameliyatı geçmişim var daha önce 2 kez kistim patladı yani herkesin tüpleri kapalı olacak diye bir durum yok korkutmak istemem kimseyi
Kistiniz patladıysa doktora düzenli görünmekte fayda var o zaman. Bir sorun varsa çözüm aranır yoksa içiniz rahat ederYo korkutmadiniz ama hani yazinizi görmeden oncede zaten düşünüyordum doktora girmeyi eşimle beraber kontrol olmayı bekarlığımda bi doktor pcos teşhisi koydu meğer yalnis teşhismiş geçen ay tomografi çektirdim ilacli büyük bi kist çıktı kadin doğuma gittim kist patlamış denildi 6 aydirda olmayınca içim rahatlasın istiyorum
Çizgi varr bence deMerhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
Bie de detaylı testleri yaptırdınız mı acaba sonuç nasıl çıktıMerhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
53 kiloyum ben canım. Evli insansınız kimi ilgilendirir boşverKızlar siz kaç kilosunuzz meselaBenim ilk hamileliğim olacak olursa tabi bu tembellikle calisamadiiik. Köye gittik orda da ben yine de degerlendirdik ama Asagimizda görümcem uyur kaynanamla ayni kattaydik bu sartlara denk geldiii (