-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.581
Ben dün yani 8. Gün yaptım çıkmadı. Bugün gölge şeklinde çıktı canım. Çıkmazsa yarın tekrar deneKızlar şu an çatlamadan sonraki 8.günüm dayanamadım test yaptım ilk idrarla değil ama acaba çıkma ihtimali var mı? Sizce en doğru gün ne zamaneğer çıkmazsa kaçıncı gün test yapayım
Bi takviye kullanmışmıydın canım nasıl geçirdin bu ay merak ettimBen dün yani 8. Gün yaptım çıkmadı. Bugün gölge şeklinde çıktı canım. Çıkmazsa yarın tekrar dene
Hayır canım takviye kullanmadım. Ama ovulasyon testi ile takip yaptım. Pikten önceki gün, pik ve çatlama gününü değerlendirdim. Daha hala emin değilim tek tüpüm alınmıştı o yüzden hamile kalma oranım az.Akşam ve yarın yapacağım testlerle teyit edeceğim inşallah.Bi takviye kullanmışmıydın canım nasıl geçirdin bu ay merak ettim
Ben adet bittimten bir iki gün sonra bir boş bir dolu başlıyorum kuzum. Yumurtlama zamanı daha sıkı tutuyorum sperm sıkımtısı yoksa doktorlar taze sperm daha iyi diyorlar bak benim hamile kaldıgım tabloyu atim size. Çatlamadan önce ilişki var 1 gün sonrası iki gün arka arkaya
Çıkmadı canım. Senin bugün 9.gün mü? Nasıl çıktı testini atar mısın? Sabah ben de deneyeyimBen dün yani 8. Gün yaptım çıkmadı. Bugün gölge şeklinde çıktı canım. Çıkmazsa yarın tekrar dene
Ve hangi marka test ile yaptın canımBen dün yani 8. Gün yaptım çıkmadı. Bugün gölge şeklinde çıktı canım. Çıkmazsa yarın tekrar dene
Sen daha iyi bilirsin de lekelenmen hangi renk kırmızı pembe olursa sıkıntılı diyorlarİyi kuzum daha çok yeni dün gördük keseyi tam 4 hafta bitmiş haftaya perşembe çagırdı ama lekelenmelerim oluyor arada o korkutuyor beni biraz
3 gün ilişkiye girneyince spermler bayatliyormus bence bugün değerlendir ki tazelensin spermler asıl degerlendirmede taze kalsınBu ay çalışmalarına bugün başlamayı düşünüyorum kızlarkırmızılar dün bitti ovülasyon takibine de başlıcam bugünden yumurtlama ihtimali yok tabi ama sizce değerlendirme yapsam mı yoksa yumurtlama başladığındamı başlasak değerlendirmeye sperm sayısı azalmasın diye
Çok teşekkür ederim canım böyle yapiyim o zaman3 gün ilişkiye girince spermler bayatliyormus bence bugün değerlendir ki tazelensin spermler asıl degerlendirmede taze kalsın
Eki Görüntüle 3298018
Kızlar çatlamadan sonra 9. Günüm resimde gözüktüğünden daha net ama gölge gibi birşey. 5 dk içinde böyle oldu test prodoctor çok heyecanlandım
Evet canım dün hem de predictor early ile yaptım bayağı kaliteli test sonuç negatifti. Çatlamadan sonraki 9. günüm ve bugünkü prodoctor erken gebelik testi. İnşallah canım benim Allah hepimize hayırlısını versin diye dua ediyorumÇıkmadı canım. Senin bugün 9.gün mü? Nasıl çıktı testini atar mısın? Sabah ben de deneyeyimumarım bebeğin seninledir
Çok açık kahve günde bir defa felan oluyor iki günüdr her zaman yok ilk bat günüm olmuştu 30 agustosda 2 gün sürüp kesilmiştiSen daha iyi bilirsin de lekelenmen hangi renk kırmızı pembe olursa sıkıntılı diyorlar
Amin inşallah hepimizKistiniz patladıysa doktora düzenli görünmekte fayda var o zaman. Bir sorun varsa çözüm aranır yoksa içiniz rahat ederinşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız
Gördüm şimdi evet cidden varEvet canım dün hem de predictor early ile yaptım bayağı kaliteli test sonuç negatifti. Çatlamadan sonraki 9. günüm ve bugünkü prodoctor erken gebelik testi. İnşallah canım benim Allah hepimize hayırlısını versin diye dua ediyorum
Sonradan da sizin silik çizgi çıkmadı mıAmin inşallah hepimiz
Ben görüyorum canım ama çizginin oraya gölge düşmüş sanki daha net çekermisinGölge gören var mı? 8.günüm
Sen çalışmalara başladın dimi , gün aşırı canım
Ben görüyorum ama dağınık sanki inşallah netleşir ve koyulaşır canımGölge gören var mı? 8.günüm
sebepsiz infertilideyiz sorun yok ama 2 bucuk yıldır uğrasıyoruz 1 tanede olumsuz asılamam var son 6 aydırdıda yumurta takibi yaptık yine olmadı bu ay doktorum ilaç vs kullanma dedi artık tüp bebeğe yönlendirdi.Ben adet bittimten bir iki gün sonra bir boş bir dolu başlıyorum kuzum. Yumurtlama zamanı daha sıkı tutuyorum sperm sıkımtısı yoksa doktorlar taze sperm daha iyi diyorlar bak benim hamile kaldıgım tabloyu atim size. Çatlamadan önce ilişki var 1 gün sonrası iki gün arka arkaya