- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.501
Gelir tabii o kadarına da gerek kalmaz bence ya yolu birkaç saate açıyorlar arası ne kadar hepi topu korkma bi anda doğurmuyorsun filmlerdeki gibiYaaa en kötü ambulans gelmez mi ne diyorsunçok tırsıyorum
Ağrıların varmı kuzum peki ne durumdasınYaaa öyle ni gerçekten korktum bi anda içimi rahatlattın kuzum çok sağol sağlıkla gelsinler inşallah evet önlem amaçlı verdi bu iyi bişey inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz
Ne zamandır istiyorsunuz11. Gundeyim yarın bat görünüyor sabah sabah biraz enerjim düştü tabi çok umutlu olunca zaten dedim kendime bu ayda olmaz ise doktora gidicez eşimle diye
9.gündeki ateşini discard eder misin canım?Canlar ateş tabloma bakar mısınız? Ff app uygulamasına sınradan bilgileri girdiğim için mi çizgiyi cekmedi acaba? Saglık ocagında kan verdim 3-4 gibi anca cıkarmısmelegim can fnd_50 melisaa93
6 aydır falan korunmuyoruz 1 yılı gecik evliyiz ama yine doğru düzgün korunmuyordukNe zamandır istiyorsunuz
Ateş güzel kuzum. Hadi bakim güzel sonuçlarla gelirsin inşallahCanlar ateş tabloma bakar mısınız? Ff app uygulamasına sınradan bilgileri girdiğim için mi çizgiyi cekmedi acaba? Saglık ocagında kan verdim 3-4 gibi anca cıkarmısmelegim can fnd_50 melisaa93
Anlayamadım discard ne demek ilk defa yapıyorum da ates takıbı9.gündeki ateşini discard eder misin canım?
Yaaa öyle miii inşallahAteş güzel kuzum. Hadi bakim güzel sonuçlarla gelirsin inşallah
Adetin 9.gününe tıkla ateşi yazdığın yerin hemen altında temperature discarded yazar ona tıkla canımAnlayamadım discard ne demek ilk defa yapıyorum da ates takıbı
Şuan ben şok neden tablo düzeldi ki?Adetin 9.gününe tıkla ateşi yazdığın yerin hemen altında temperature discarded yazar ona tıkla canım
En azından çözüm bulmuşsun canım çok sevindim açıldığınaGünaydın kızlar dün hsg çektirdim ve sonuç iki tüpümde kapalıymış 7 aydır boşa kürek çekmişiz. Sag tüpüm açıldı ama sol çok dirençli çıkmış geçiş var ama tamamen açık değil suan yine de oradan da tutunma ihtimali var dedi doktorum. 3 ay deneyeceğiz gebelik elde edemezsek tedavi başlayacağız.
Foliküler fazın luteal fazından daha yüksek ateşte olduğu için çizgiyi çekmemiş canımŞuan ben şok neden tablo düzeldi ki?
İnşallah bitanem inşalalh kız sen test yapmadın mı. Direk kan mı verdinYaaa öyle miii inşallahuygulama implantasyon düşüşü diyor
Çok teşekkür ederim maşallah ne güzel bilgilisinizFoliküler fazın luteal fazından daha yüksek ateşte olduğu için çizgiyi çekmemiş canımŞimdi düzeldi
Belli belirsiz bi çizgi görmüştk 3 gün önce dün göremediniz bende saglık ocagında calısıyorum dedim kan vereyımİnşallah bitanem inşalalh kız sen test yapmadın mı. Direk kan mı verdin
Test yaptın mı sen canım tablon çok iyi görünüyorÇok teşekkür ederim maşallah ne güzel bilgilisiniz
anladım kuzum inşalalh vardır ateş tablon çizgiyi çektikten sonra güzel yükselerek gitmiş hadi hayırlısı olsun inşallah pozitif görmek nasip olsunBelli belirsiz bi çizgi görmüştk 3 gün önce dün göremediniz bende saglık ocagında calısıyorum dedim kan vereyım
Evet suan daha bir umutluyum sorunu öğrendik çözüm bulduk umarım bir an önce pozitifleri görürüz hep birlikteEn azından çözüm bulmuşsun canım çok sevindim açıldığına