- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #41.221
Hemen sonuç görmek istiyoruz o yüzden stres yapıyor halbuki normal daha çıkmaması bak uygulama da öyle göstermişKeyfim kaçtı keşke yapmasaydım ya valla varda ben bu ovulasyon testlerinde daha çok stres oluyorum ya
Dün bir defa oldu geçti kuzum yorma kendini dedi içerde kanama alanı yok günde bir defa coraspirin verdi kuzumÇok şükür canım midem bulandığı için unutmuşum sana yazmaya aklımdaydınlekelenmelerine ne dedi doktorun?
Hayırlı olsun bebeğimKızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördüm vajinal daha çok minik tahmin ettigim gibi ikinci yunurtam tutmuş. Ek olarak coraspirin verdi. Tam 4 haftalık 5. Haftadayım
Bak benim de böyleydi. Kanama alanı yoktu ama lekelenme vardı. Yata yata geçirdim kuzum. Ama uzun süre bu dediğim. Yorulma bak gerçekten çok önemliDün bir defa oldu geçti kuzum yorma kendini dedi içerde kanama alanı yok günde bir defa coraspirin verdi kuzum
Hoşgelmiş minnoşun kuzucugummmKızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördüm vajinal daha çok minik tahmin ettigim gibi ikinci yunurtam tutmuş. Ek olarak coraspirin verdi. Tam 4 haftalık 5. Haftadayım
Tamam kuzum dinlenecem coraspirin verdi ne için dedim bebegin beslenmesi için dedi anlamadımBak benim de böyleydi. Kanama alanı yoktu ama lekelenme vardı. Yata yata geçirdim kuzum. Ama uzun süre bu dediğim. Yorulma bak gerçekten çok önemli
Korkum hala var kuzum şu kesenin büyüdügünü görim içim rahat edecek inşallah haftaya bugüne kadar beklicemHoşgelmiş minnoşun kuzucugummmbıraz buyuyene kadar dınlen sakın çok iş yapma.zor elde ettın bu kuzuyu ıkınızde bırbırınıze ıyı bakın
İlk 2 ay kan ile besleniyor ya bebekler o yüzdenTamam kuzum dinlenecem coraspirin verdi ne için dedim bebegin beslenmesi için dedi anlamadım
Evet kuzum bende öyle düşündüm kan akışı iyi gitsin diye verdi galiba birde boş gebeligi. Var bebek oluşmamıştıİlk 2 ay kan ile besleniyor ya bebekler o yüzden
Ne güzel işte dediğim gibi kendini yormucaksın kesinlikle iş bitmez hiçbir zamanDün bir defa oldu geçti kuzum yorma kendini dedi içerde kanama alanı yok günde bir defa coraspirin verdi kuzum
İşte hata yapıyoruz ama hata yapmasınıda sevmiyorum yaHemen sonuç görmek istiyoruz o yüzden stres yapıyor halbuki normal daha çıkmaması bak uygulama da öyle göstermiş
Bitmiyor valla benimkide hiç bitmiyorNe güzel işte dediğim gibi kendini yormucaksın kesinlikle iş bitmez hiçbir zaman
her ay aynısını diyorum ama gün yaklaşınca insan belirsizliğe tahammül edemiyor. Allah güzel haberler duyursun..Ben bu ay yapmıcam son ana kadar kuzum bence yapmamak lazım tutabilsek kendimizi keske
Hadi gözümüz aydın canımmTamam kuzum dinlenecem coraspirin verdi ne için dedim bebegin beslenmesi için dedi anlamadım
Valla bekliyorum kuzum alkol alma ihtimalim vardı almıcam bu gidişle ama yoruldum artık yani hep ona göre yaşıyoruz sonrası yok bilmiyorum yani şeytan diyo ye iş gez toz olacaksa zaten olurCanım çatlama sonrası 12.günümde yaptım. Bende de öyle pek bi belirti yoktu. Sadece 2-3 gündür bel ağrım ve kasığa vuran bi ağrı var adet öncesi ağrı gibi. Dün de ovülasyon testi yaparken farkettim idrarım kokulu ve köpüklüydü. Yani herkes bir olmuyor ama bence belirtisiz de gebelik oluşabilir. Çatlama sonrası 7. Günse daha erken canım bikaç gün daha bekleyebilirsin
Dün kaset test yaptım negatifKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamilel olduğunu öğrenen var mı?
Şayet var ise beni etiketleyerek cevaplayabilirsiniz. Yok ise cevap vermenize gerek yoktur.
@mirasanne N nzlnzl6296 @ Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @Leyla09 @Gul220 @sensen19 @Chen31 @Reydiyamucizelerbenibulur @minikkelebek_ @Kahvelim_ @sayal @maaaavi ArasaNillGerek @Minnos28 @Sevimli_35
8. Günde saglıklı yumurtlama oldumu? Benim 10. Gün oldu doktor yumurta gelişmemiş olabilir dediHer ay değişebilir takvime çok inanma ben hep 14. Gün yunurtlarim sanıyordum ovulasyon testi yaptım 8. Gün yumurtlama oldu sen değerlendir bolca
Regle 4 günüm kaldı 2 gün önce akşam test yaptım negatiftiKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamilel olduğunu öğrenen var mı?
Şayet var ise beni etiketleyerek cevaplayabilirsiniz. Yok ise cevap vermenize gerek yoktur.
@mirasanne N nzlnzl6296 @ Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @Leyla09 @Gul220 @sensen19 @Chen31 @Reydiyamucizelerbenibulur @minikkelebek_ @Kahvelim_ @sayal @maaaavi ArasaNillGerek @Minnos28 @Sevimli_35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?