-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.181
Belki testte de sorun olabilir sen yinede değerlendirAynen ediyorum şimdi internetten baktım Berrak ve sulu akıntı: Akıntı berrak ama gergin ve mukoza benzeri olduğunda, muhtemelen yumurtlama olduğunu gösterir
Bence 2 güne görürsün13 gündeyim bende daha piki göremedim
Ben ovulaayon takibi yaptim pik görünce 3 gun değerlendirdim onun dışındadır gün aşırı değerlendirdim şimdi bat 2 gün var çok heyecanlıyımUzun zamandır bende yapmıyordum özledim bu ay böyle olsun dedim ama keşke ovülasyon+ateş takibi yapsaydım hayırlısı olsun
Ben hu testlerinBelki testte de sorun olabilir sen yinede değerlendir
Hadi inşallah acaba şimdi bidaha yapsam mı ovulasyon sabah yapmıştımBence 2 güne görürsün
2 gün var ve daha yapmadınBen ovulaayon takibi yaptim pik görünce 3 gun değerlendirdim onun dışındadır gün aşırı değerlendirdim şimdi bat 2 gün var çok heyecanlıyım
4 gun kala yaptim ama negatif sonucu aldim o yüzden korkuyorum ya2 gün var ve daha yapmadınwuuu sabıra bak
Varsa elinde yap ama son bir buçuk saat bisey içmemiş olman gerekliHadi inşallah acaba şimdi bidaha yapsam mı ovulasyon sabah yapmıştım
Kaç saattir su bile sürmedim ağzımaVarsa elinde yap ama son bir buçuk saat bisey içmemiş olman gerekli
Çatlamın üstünden kaç gün geçti4 gun kala yaptim ama negatif sonucu aldim o yüzden korkuyorum ya
Güzel haberlerle gel inşallahBen ovulaayon takibi yaptim pik görünce 3 gun değerlendirdim onun dışındadır gün aşırı değerlendirdim şimdi bat 2 gün var çok heyecanlıyım
Belli olmuyor lh hormonu silikken birden pik yapabiliyor sulu akıntın da olmuş saat 4 gibi yap benceHadi inşallah acaba şimdi bidaha yapsam mı ovulasyon sabah yapmıştım
Eee 4 kadar bişey içmişim mi susuzluktan ölüyorumBelli olmuyor lh hormonu silikken birden pik yapabiliyor sulu akıntın da olmuş saat 4 gibi yap bence
Ovülasyon da sıvı almamak çok önemli biraz sık dişini film falan izle zaman geçsinEee 4 kadar bişey içmişim mi susuzluktan ölüyorum
En son 10 da içtim 3 saat olmuş içmeyelimi yapsam olmazmıOvülasyon da sıvı almamak çok önemli biraz sık dişini film falan izle zaman geçsin
AA olur tabiii hemen yapEn son 10 da içtim 3 saat olmuş içmeyelimi yapsam olmazmı
BekliyorummDur gidip geliyorum