- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.041
Maşallah ne güzel bebiş haberleri gelmiş inşallah bende güzel haberimi buradan verebilirim Allah'ım nasip ederseSeni şöyle mayıs annelerine alalım hayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ne güzel bebiş haberleri gelmiş inşallah bende güzel haberimi buradan verebilirim Allah'ım nasip ederseSeni şöyle mayıs annelerine alalım hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım, tebrik ediyorumYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
@Merve3553
Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
İnşallah canımMaşallah ne güzel bebiş haberleri gelmiş inşallah bende güzel haberimi buradan verebilirim Allah'ım nasip ederse
Geliyor geliyorrrrr bebiş geliyorrr bak gördün müüüüYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
@Merve3553
Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Canımm cok teşekkür ederimGörüyorumm hayırlı olsuuunn
bu çizgi sonra gitmez dimi şimdi tam olarak pozitif dimi kuzum. Laboquick bu güvenilir diye biliyorum amaYaaaaa gördün mü biz boşuna demiyoruz test yap yap diye Allahım şükürler olsun ikinci çizgi orda duamı kabul ettin
Fitil kuzumSendeki fitilmi iğnemi?bendeki biten iğne
Teşekkür ederim balımm hala şaka gibi geliyor bana baktım şimdi Mayısa denk geliyo. Boğa ve ikizler arası son 1-2 günle ikizlere kayabilirSeni şöyle mayıs annelerine alalım hayırlı olsun canım
Yaaa fitil sandım kolay bulunuyormuş gerçi şimdi bilmiyorum nasıl durum..ama iğneyi çok zor bulmak eczanede 2 kutudan fazla vermiyorFitil kuzum
Çok Sağol canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım, tebrik ediyorum
Belirtilerin zaten çok benziyordu bir şey demek istememiştim hadi sağlıkla artsın değerlerin inşallahh kuzum kan mı vereceksin testle mi takip edeceksinn?Teşekkür ederim balımm hala şaka gibi geliyor bana baktım şimdi Mayısa denk geliyo. Boğa ve ikizler arası son 1-2 günle ikizlere kayabilir
Balımm çok şaşkınım hala acaba doğru mu diyorumGeliyor geliyorrrrr bebiş geliyorrr bak gördün müüüü
Kuzum başka ne belirtilerin varAdet olacakmış gibi belim ve kasıklarım ağrıyor,inşallah gebeliktendir Aksi takdirde bu ağrılar bu dönemde pek tatsız
İnan bende belimin ağrısından korkuyorum regl ağırlarım gibi aynıı ama tabi bu iki üç gündür benle.. ımmm şey beni biraz kan tutarda o yüzden o işi kaset testte kıpkırmızı gördükten sonraya bırakıyorum. Bikaç gün sabredip regl tarihini atladıktan sonra ikinci testi yapıcam inşallahBelirtilerin zaten çok benziyordu bir şey demek istememiştim hadi sağlıkla artsın değerlerin inşallahh kuzum kan mı vereceksin testle mi takip edeceksinn?
Hayırlı olsun canım benim rabbim kucağınada almayı nasip etsin sen ne denemiştin bu ayİnan bende belimin ağrısından korkuyorum regl ağırlarım gibi aynıı ama tabi bu iki üç gündür benle.. ımmm şey beni biraz kan tutarda o yüzden o işi kaset testte kıpkırmızı gördükten sonraya bırakıyorum. Bikaç gün sabredip regl tarihini atladıktan sonra ikinci testi yapıcam inşallah
Belirtilerin nelerdi kuzum bat a kaç gün kala öğrendinEvett canıımm pazar günü öğrendim teşekkür ederim darısı sizlere olsun isteyen herkese nasip etsin Allahım
Benim de çokk belim ağrıdı kuzum testle öğrendikten sonra biraz hafifledi. Sabrına hayran kaldım en güzelini yapıyorsun regl tarihinde direkt kan verebilirsinİnan bende belimin ağrısından korkuyorum regl ağırlarım gibi aynıı ama tabi bu iki üç gündür benle.. ımmm şey beni biraz kan tutarda o yüzden o işi kaset testte kıpkırmızı gördükten sonraya bırakıyorum. Bikaç gün sabredip regl tarihini atladıktan sonra ikinci testi yapıcam inşallah
bakalım hangisi doğru :) inşAllah hamilesindirBen ayın 25 ınde yumurtlama agrısı yasadım ona dayanarak test yapmıstım ates uygulaması 30 unda gosterdı yumurtlamayı