- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.861
Ay yapmayın böyle lütfen vallahi gitti kaçırdım altımaKız benimki de kimle konuşuyorsun diye ekranıma baktı, aynen sevgiliyle konuşuyor gibi cilveleniyorum sanırım ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yapmayın böyle lütfen vallahi gitti kaçırdım altımaKız benimki de kimle konuşuyorsun diye ekranıma baktı, aynen sevgiliyle konuşuyor gibi cilveleniyorum sanırım ben de
Nerdesin kız sen türkiyeye gelince görüşürüzne güzel olurdu bende balığı çok severim ortak yanımız da var
Aynen benimki açıkça bakmaz çaktırmadan merak ediyor ama ben anlıyorumKız benimki de kimle konuşuyorsun diye ekranıma baktı, aynen sevgiliyle konuşuyor gibi cilveleniyorum sanırım ben de
Galba bende kaçırıcamAy yapmayın böyle lütfen vallahi gitti kaçırdım altıma
Ben yaptım sen yapma tutttttGalba bende kaçırıcam
Onu söyleyebilirim çok büyük şehir İstanbul canım e sen nerdesin yurtdışı mıNerdesin kız sen türkiyeye gelince görüşürüz
Bu muhabbetleri duysa o bile güler halimizeSonda bize boşama davası açılacak benimki diyorki hayırdır ne gülüyorsun
Danimarka ben çooookkk uzaklarda yani görümcen olma ihitşmalim 0Onu söyleyebilirim çok büyük şehir İstanbul canım e sen nerdesin yurtdışı mı
Aa çok uzakmışsın gerçekten neyseki teknoloji var ne güzel konuşabiliyoruzDanimarka ben çooookkk uzaklarda yani görümcen olma ihitşmalim 0
Onların topicleri olsaydı acaba ne konuşurdular merak etdim şimdi durBu muhabbetleri duysa o bile güler halimize
Ay burası olana kadar hayatım çok monotondu burayı keşfettim renk geldi hayatıma eksik yanım sizmişsiniz meğersemAa çok uzakmışsın gerçekten neyseki teknoloji var ne güzel konuşabiliyoruz
Aha bende merak ettim ne olabılır acabaOnların topicleri olsaydı acaba ne konuşurdular merak etdim şimdi dur
Maç askerlikOnların topicleri olsaydı acaba ne konuşurdular merak etdim şimdi dur
Karım çok konuşuyor yumurtlama günleriyle yordu beniilla diyor bu gün ilişki olmalı sanki ben makinayım onun içinAha bende merak ettim ne olabılır acaba
iyiki keşfetmişsin canım çöp sevdik seniAy burası olana kadar hayatım çok monotondu burayı keşfettim renk geldi hayatıma eksik yanım sizmişsiniz meğersem
BenimkiMaç askerlik
Ay asıl onlar o konuşmalarla ifşalansaKarım çok konuşuyor yumurtlama günleriyle yordu beniilla diyor bu gün ilişki olmalı sanki ben makinayım onun için
Bende çok sevdim siziiyiki keşfetmişsin canım çöp sevdik seni
Ne güzel olurduAy asıl onlar o konuşmalarla ifşalansa