- 13 Aralık 2022
- 7.761
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.601
Ay çok stresliyim ovulasyon yapmıyorum kolay kolay bu sefer yapıncada ha nemamdan yumurtlama olcak ne zaman çatlıcak stresine girdim vallaDur daha pik olmamış kız neden korkuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok stresliyim ovulasyon yapmıyorum kolay kolay bu sefer yapıncada ha nemamdan yumurtlama olcak ne zaman çatlıcak stresine girdim vallaDur daha pik olmamış kız neden korkuyorsun
Canım sağolasın, daha önce başka konularda öyle şeylere sabretmek zorunda kaldım ki şimdi test için beklemek fazla zorlamıyor beni umarım bendeki de gebelik belirtisidir. Ama ben normalde bat 6 gün hesapladım. 3 gün ise bu sefer regl ağrısı mı diye korkmaya başladım .Kuzum benim normalde belim ağrımazdı adet belirtisi olarak ama gebelikte hep belirtim bel ağrısıydı. Ben 9 gün öğrendim maşallah ne sabır varmış
Ben acayip test bağımlısıyım 10 test garanti yapıyorum ya hastalık olduDur daha pik olmamış kız neden korkuyorsun
Kaç dakika tuttun yapalı kaç dakika oldu resim çektin yaniZumruduanka96
Canım ben negatifim neyse en azından rahat yiyip içebilicem yıldım artık gölgelerden yetti
Hahaha ya varya sen işini biliyosun ama yemezler cınııım beni yoldan çıkaramazsın kiiiO zaman hadi test yapmaya
Canım işte artık ne önemi var 20 dak filandır sonra eşim diyor niye çıkmıyorsunKaç dakika tuttun yapalı kaç dakika oldu resim çektin yani
Ya 16 gün falan daDoğrudur balım ama o zaman yapsa olucak yani testi
Olmadımı dersinHahaha ya varya sen işini biliyosun ama yemezler cınııım beni yoldan çıkaramazsın kiii
İshal olmuşum de valla ben umutluyum yok olamadığına inanamıyorum yaniCanım işte artık ne önemi var 20 dak filandır sonra eşim diyor niye çıkmıyorsun
Değişebiliyor da 12-16 gün arası değişir diye biliyorum daha önce de çatlama gördükten 17 gün sonra falan mı regl oldun testin varsa çıkar gibi geliyor banaAma o herkeste aynı mı oluyor ki bak şimdi ben Error verdim nolcek
Çıkar çıkarda yok yaptıramıyorum azcık destek lazımDeğişebiliyor da 12-16 gün arası değişir diye biliyorum daha önce de çatlama gördükten 17 gün sonra falan mı regl oldun testin varsa çıkar gibi geliyor bana
Stresten uzak duracaksın olucak bu ay görüceksin Allah’ın izni ile inandır kendini iste rabbimden evrene de olumlama yap olucak inanıyorum benAy çok stresliyim ovulasyon yapmıyorum kolay kolay bu sefer yapıncada ha nemamdan yumurtlama olcak ne zaman çatlıcak stresine girdim valla
olmadı ama bu 14 gün olayı beni işkillendirdi şimdi inşallah adet ağrısı değildir bu ovülasyon yapmıştım 25 pik 26 da silinmeye başlamıştı. Hemen çatlamış olabilir mi kiOlmadımı dersin
Değişebilir canım 14 genel olarak oluyor bende 13 gün sonra oluyorum normalde bazen 12 yumurtlama takibi yaptın mı normalde adetin kaç günde bir oluyor ama zaten yumurtlamadan sonra 11 günündeysen eğer muhtemelen varsa şuan belli olur zaten ben 11 günü adet sancısı çekiyorsun kıvranıcak kadar o kadar birbirine benzer ki inan anlamıyorsunCanım sağolasın, daha önce başka konularda öyle şeylere sabretmek zorunda kaldım ki şimdi test için beklemek fazla zorlamıyor beni umarım bendeki de gebelik belirtisidir. Ama ben normalde bat 6 gün hesapladım. 3 gün ise bu sefer regl ağrısı mı diye korkmaya başladım .
Ohooo ben bu ay tam tamına 30 tane test aldım bitirdim 20 tanesi bebişi bilmeden gitti harcadım 10 tanesi de bebişi öğrendikten sonraBen acayip test bağımlısıyım 10 test garanti yapıyorum ya hastalık oldu
İlk kez bu ay yaptım ovülasyon o yüzden emin değilim canım ama benim regl düzenlidir o dediğiniz duruma göre hesap yaparsam 3 4 gün kadar erken gelmiş oluyor regl ama bende max 1 gün oynarDeğişebiliyor da 12-16 gün arası değişir diye biliyorum daha önce de çatlama gördükten 17 gün sonra falan mı regl oldun testin varsa çıkar gibi geliyor bana
Canım valla ben de korksrak yaptım ama gaza geldim de yaptım sonuç iyi geldi bana inşallah sana da öyle olur eğer negatif görürsen de üzülme kırmızıları gormeden hep umut var. Negatif de pozitif de insanı rahatlatiyor. Pozitif zaten mutlu bir sonuç, negatif de kafanda aoru işaretlerini siliyor en azından regl gelmedne hazirliyorsun kendini. İnşallah sende pozitifi göreceğizÇıkar çıkarda yok yaptıramıyorum azcık destek lazım
Çıkar çıkarda yok yaptıramıyorum azcık destek lazım
Bende inanıyorum bu ay olucakStresten uzak duracaksın olucak bu ay görüceksin Allah’ın izni ile inandır kendini iste rabbimden evrene de olumlama yap olucak inanıyorum ben