- 1 Nisan 2022
- 12.529
- 15.402
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.581
Eşim bir eczaneyle konuşmuş cuma gününe ayırmışlar 1 kutu sadece zor bulunuyor yakuzum alabildinn mi progestanı sen Niqu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim bir eczaneyle konuşmuş cuma gününe ayırmışlar 1 kutu sadece zor bulunuyor yakuzum alabildinn mi progestanı sen Niqu
Ciddiyim yapmicam canım normalde regl geçmesini beklerdim ama 6 gün var dayanamadığım için Cuma günü yapıcam reglden 4 gün önce yaniYapmaıcan mı cidden meraktan çatladım burda
Canım çatlamadan sonra 11. Gününse regl 3 gün sonra olmaz mıCiddiyim yapmicam canım normalde regl geçmesini beklerdim ama 6 gün var dayanamadığım için Cuma günü yapıcam reglden 4 gün önce yani
Aha çok mantıklıCanım çatlamadan sonra 11. Gününse regl 3 gün sonra olmaz mı
Evet kuzum. İnşallah en kısa zamanda nasip olucak canımNasipse ilk olucak canım benimolsun dediğin gibi bak ne güzel evlatların olmuş
İnşallah inşallahEvet kuzum. İnşallah en kısa zamanda nasip olucak canım
Ovulasyon takibi yapmışmıydınCiddiyim yapmicam canım normalde regl geçmesini beklerdim ama 6 gün var dayanamadığım için Cuma günü yapıcam reglden 4 gün önce yani
Ama o herkeste aynı mı oluyor ki bak şimdi ben Error verdim nolcekCanım çatlamadan sonra 11. Gününse regl 3 gün sonra olmaz mı
Kuzum benim normalde belim ağrımazdı adet belirtisi olarak ama gebelikte hep belirtim bel ağrısıydı. Ben 9 gün öğrendim maşallah ne sabır varmışGebelik yaşamış ya da gebe olan kızlarrrr Size birşey sormak istiyorum
Benim Bat'a son 6 gün.
Dünden beri Bel ağrım var . Adet ağrısına benziyor sanki .
Göğsümün yanları hafif acıyo. Psikolojik mi acaba.
Aranızda bat'a yakın böyle bel ağrısı yaşayan sonra pozitif gören oldu mu. Regl için daha 6 gün var daha yaşayan oldu mu?? Not: çatlama sonrası 11. Gün. Bir aksilik olmazsa 4 gün kala kaset yapabilirim. Ama dayanamadım sorayım dedim
Yok doğru yumurtlamadan sonra 14 gün adet olunuyoAma o herkeste aynı mı oluyor ki bak şimdi ben Error verdim nolcek
Yok kuşum ben 13 gün oluyorumYok doğru yumurtlamadan sonra 14 gün adet olunuyo
O zaman hadi test yapmayaAma o herkeste aynı mı oluyor ki bak şimdi ben Error verdim nolcek
Doğrudur balım ama o zaman yapsa olucak yani testiYok kuşum ben 13 gün oluyorum
Şuan yapsa çıkar kuzum zaten 11. gün ben 9. gün öğrendim hatta 8 diyebiliriz ne sabır varmış maşallahDoğrudur balım ama o zaman yapsa olucak yani testi
Ay ben de dayanamam normalde ama bu ay korkuyorum galiba yumurtlamadan sonra test yapmayaŞuan yapsa çıkar kuzum zaten 11. gün ben 9. gün öğrendim hatta 8 diyebiliriz ne sabır varmış maşallah
Kaçıncı gündesin kuzum yumurtlamanınAy ben de dayanamam normalde ama bu ay korkuyorum galiba yumurtlamadan sonra test yapmaya
Bende yok kuzu beyaz bi akıntı geldi azcık bugün. Göğüslerimde hafif bişi var ama bilemiyorum birazda belim agrıyo am bilmiyorum kuzu kaç gün sonra kanda görünür aceba tatile gidicemEvet kasıklarımda batma göğsümün koltuk altı kısmında hafif ağrı var dün gece çok üşüdüm bugün sıcak bastı hafif baş ağrım var 1-2 damla akıntım.. senin var mı canım belirtin
Yok daha yumurtlamadım kuluçka süresindeyim ovulasyonla takipteyimKaçıncı gündesin kuzum yumurtlamanın
Yok kuzu ya bende az bi bel agrısı ne ctsi tatile gidicem kan versem çıkarmı aceba 8. GünBir de ben varım 5.gününde yada 6.günündeyim ben. Kasık ağrım var arada da belim ağrıyor. Haftaya bugün falan test yapıcam sende belirti var mı
Dur daha pik olmamış kız neden korkuyorsunYok daha yumurtlamadım kuluçka süresindeyim ovulasyonla takipteyim