2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar birşey soracağım beyaz şeffaf su gibi akıntım var koku kaşıntı vs yok bu neden oluyor ( ismimi değiştirdim bu arada Akgün35ti daha önce gruptayım yani)
 
Eveeettt bir yumurtlama ve çatlama dönemini geride bıraktık, değerlendirmeleri yaptıkkkk şimdi her gün belirti bekleme zamanı gelmiştir :))) tam anlamıyla denediğim , yumurtlama vs takip ettiğim ilk ayım diyebilirim.
Çok heyecenlıyım canlar yaaaa hele de yaş 37 ve ilk gebelik heyecanı olunca içim içime sığmıyor bi taraftan heyecan bi taraftan geç kalmışlık hissi .. nedense yazasım geldi anlarsınız siz beni ❣️🥹
Yaaa bende ilk başta öyle oluyorum adete yakın sıkıntı stres sonra kapanış😭
 
Evet kuzum evet yerleşiyor güzelce inşallah 3 defa baktırdıysan yeter bence kuzum 5. Hafta kese görmeye gidebilirsin istersen benim randevum yarın 11.30 da inşallah kesemi görürüm dua edin 💙💙💙💙
Canım naptın keseyi görmüşsündür inşallah🤲
 
Aaa hiç gidememişsn ki sen adam gibi bi doktora. Bir doktor olacak ki seni takip edecek. Ama imkanlar kısıtlı anladığım kadarıyla orda. Üzüldüm yaa. Güvenilir bi doktor bulup onunla devam etmek çok önemli bu süreçte. Umarım gönlüme göre birileri gelir. Acaba o erkek doktordan randevu almak için aramak yerine direk hastaneye mi gitsen. Adet günüm bugün muayene olmam lazım desen almazlar mı ki araya ya. Biraz yırtıcı olmak gerekiyor böyle işlerde.
Ya işte benim eşim askeri personel izni falan da önceden ayarlamak gerekiyor. Şimdi izni ayarlayıp oraya kadar gidip el boş dönersek çok canım sıkılır. Doktora instagramdan yazmıştım umutsuzca. Bugün dönüş yapmış 🥹🥹🥹 hastane numarasını ve dahileriyle numarasını ayrıca kendi numarasını yazmış bana ve ekip arkadaşlarıma ulaşabilirsiniz diye.kaydettim numarasını.önümüzdeki ay randevu bulamazsam direkt numarasından ulaşmaya çalışacağım çok mutlu oldum ya.
 
X