- 13 Aralık 2022
- 7.771
- 7.403
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.381
edahandro bak canım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canımmmKızlarrrr kan sonucum çıkmış 17.95 gebelik mi oluyor
İnşallah vardır regl gelmedikçe umut kesilmezBenim geç başladı ozaman zaten olsaydı çıkardı canım çıkmıyor testte olsun hakkında hayırlısı
İlk idrar değil dimi canım öyleyse teste devamedahandro bak canım bugün
Çok tatlısın inşallah sendekiler de hamilelik belirtisidir, en yakın zamanda alırsın güzel haberiniDemek ki dönem dönem de fark ediyor kişiden kişiye de çok fark ediyor. İnşallah benim de bu ay tutmuştur.Kasık ağrıma bel bağlamak istiyorum çok da bağlamayım ama bence sonra hayal kırıklığı oluyor. Haa bu arada bel ağrısı ara ara bana da oluyor.aynı adet geleceği gün olandan Bayılıyorum böyle hamişlerin belirtilerini sorup bende de varsa hafif tebessüm edip umutlanmaya
Bu cümleden sonra adet gelir geneldeİnşallah vardır regl gelmedikçe umut kesilmez
Kız helal olsuunn günlerdir test yapa yapa başardın hayırlı olsunnn sağlıkla artsınKızlarrrr kan sonucum çıkmış 17.95 gebelik mi oluyor
2 güne yumurtlama olabilir kuzumBenim derecem bozuk değilmiş yeni aldım aynı çıkarttı yumurtlamayı bugün gösteriyor takvim hiç yanıltmazdı geç yumurtama görücem yada bu ay hiç yumurtlama olmucak A Afratafrac
Aaa çok sevindim canım saglıkla artar inşallah adetine kaç gün varKızlarrrr kan sonucum çıkmış 17.95 gebelik mi oluyor
teşekkür ederiiiim sen de çok tatlısın tabiki İNŞALLAAAHÇok tatlısın inşallah sendekiler de hamilelik belirtisidir, en yakın zamanda alırsın güzel haberini
Olumsuz düşüncelere yer yokkk!!!Bu cümleden sonra adet gelir genelde
Mayıs annelerine bekleriz canımTopuk başkanım ismimin yanına bir nazar boncuğu alırımmm
Özgeeee benım de belim çok fena yaa2 gün öncesine kadar kasık ve bel ağrım vardı canım. Hatta kasık ağrısı bacağıma da vurdu baya. Başım çok ağrıdı. Sonra onlar kesildi 2 gündür göğüslerim fenaaa ben hayatımda böyle bir şey görmedim
Aminnn canım 2 gün varAaa çok sevindim canım saglıkla artar inşallah adetine kaç gün var
Kuzum çok sevındmmm hayırlı olsun bebeğimCanım kasık batması yaşadım öyle ki hapşırıkken bile ağrım oldu birde geçen bi hafif miğde bulantısı yaşadım başka birseyim yoktu gerisi zaten benim regl öncesi belirtimdi
Nasıl gidiyor kuzum gelmedin sen anneler grubunaÖzgeeee benım de belim çok fena yaa
Gözün aydın olsun canım benımsaglıkla al kucagına mınnosunuKızlarrrr kan sonucum çıkmış 17.95 gebelik mi oluyor