- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Reglin geldikten sonra tekrar yaz canım hatırlat ekleyeyim tabloya. Keşke hiç eklemesem mucize filan olsaMerhaba kızlar ben tüp bebek yaptırdım ve negatif geldi, çok zor bir süreç o yüzden normal deneyeceğim bu ay, geçen ay adetim 17 Mayıs, normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama tabi tüp bebek ilaçlarından dolayı biraz sarkabilir, ovülasyon testi aldım bakalım
Ya ne güzel ben 5bin adimi zor görüyorum maalesefBen sadece folik asit kullanıyorum, her gün avokado yemeye özen gösteriyorum, hayatımdan paketli gıdayı çıkardım, şükürler olsun, çok bağımlıydım, onun yerine sağlıklı kuruyemişler tüketmeye çalışıyorumYoğun bir iş temposuna sahibim, bu yüzden ekstra yürüyüş, spor vs yapamıyorum, günde ortalama 10 bin küsür adımı geçiyorum zaten, araç kullanmak yerine yürüyüşü tercih ediyorum mesela, sabahları da pekmez yiyorum 1 kaşık, bedenim geçirdiğim operasyon sonrası yeni toparladı, şükürler olsun
Aranıza alırsanız mutlu olurum, sanmıyorum canım transferin 10. Günü ve sonucum negatif , ilaçları bırakıyorum, zaten zor bir süreç doğalı en güzeli inşallahReglin geldikten sonra tekrar yaz canım hatırlat ekleyeyim tabloya. Keşke hiç eklemesem mucize filan olsa
O zaman ben adını ekliyorum, sen reglim geldi dersin sat bat ona göre yaqzarız. Şimdilik boş kalsınAranıza alırsanız mutlu olurum, sanmıyorum canım transferin 10. Günü ve sonucum negatif , ilaçları bırakıyorum, zaten zor bir süreç doğalı en güzeli inşallah
Tamam canımO zaman ben adını ekliyorum, sen reglim geldi dersin sat bat ona göre yaqzarız. Şimdilik boş kalsın
İlk defa ovulasyon testi kullanacaksan sana tavsiyem reglin bittiği gibi başla. Kimisi erken yumurtluyor gördük burada. Benim genelde 14-17 günlerinde oluyor değişiyor mesela.Hangi ovülasyon testini kullanıyorsunuz kızlar , birde testi nezamandan başlıyorsunuz yapmaya
Ben laboquick kullanıyorum 3. Ay olacak bu baslayali genelde 14-15de yumurtlama gördüğüm için 10. Gün başlıyorum.Hangi ovülasyon testini kullanıyorsunuz kızlar , birde testi nezamandan başlıyorsunuz yapmaya
Laboquick ve innovita siparişi verdim şimdiİlk defa ovulasyon testi kullanacaksan sana tavsiyem reglin bittiği gibi başla. Kimisi erken yumurtluyor gördük burada. Benim genelde 14-17 günlerinde oluyor değişiyor mesela.
İnnovita iyidi. Artımed kullandım aynı anda miratech kullandım ikisinde de aynı anda pik gösterdi onlar için de iyi diye düşünüyorum. Birde sürekli laboquick markayı duyuyordum buradan. Aldım hatta duruyor şu anda kenarda. Önümüzdeki ay ilk defa denicem
Sağol canım bu ay sıkı deneyeceğim bende bakalımBen laboquick kullanıyorum 3. Ay olacak bu baslayali genelde 14-15de yumurtlama gördüğüm için 10. Gün başlıyorum.
Şuan hastanede beklemedeyim inşallah güzel sonuçlar alırım bakalım Allah'ım bugünün hürmetine hepimizi sevindirsin inşallahBen de sana yazıcaktım ne durunmlardasın diye. O zaman haber bekliyoruz.
İnşallah kuzumŞuan hastanede beklemedeyim inşallah güzel sonuçlar alırım bakalım Allah'ım bugünün hürmetine hepimizi sevindirsin inşallah
İyi yapmışsın. Çok koyulaştığında aynı anda 2 test birden yapıyorum bende. İkisinde de pik olmuş mu kontrol ediyorum. Ben biraz takıntılı tipim deLaboquick ve innovita siparişi verdim şimdi
Bende öyle yapmayı planlıyorum , kaç aydır ovülasyon ile deniyorsun canımİyi yapmışsın. Çok koyulaştığında aynı anda 2 test birden yapıyorum bende. İkisinde de pik olmuş mu kontrol ediyorum. Ben biraz takıntılı tipim de
Valla ben şu anda korunuyorum doktor hormonlarımı düzene sokması için diane35 kullandırtıyo. Normalde Temmuz sonuna kadar kullan dedi ama ben erken bırakçamBende öyle yapmayı planlıyorum , kaç aydır ovülasyon ile deniyorsun canım
innovita aldım ilk defa kullanıyorum bu markayı reglim bittikten 2 gün sonra yapmaya başladım ben cnmHangi ovülasyon testini kullanıyorsunuz kızlar , birde testi nezamandan başlıyorsunuz yapmaya
Anladım canım her ay yumurtlama olmuyormuş galba zaten , inşallah bu ay olur hepimizin ve sağlıklı yumurtalar olurValla ben şu anda korunuyorum doktor hormonlarımı düzene sokması için diane35 kullandırtıyo. Normalde Temmuz sonuna kadar kullan dedi ama ben erken bırakçamsabırsızlanıyorum diye. Eşim bırakma diyor gerçi, tam kullan doktorun deidği gibi 1 ay bişi olmaz diyo. şu son 1 hafta içinde net karar verirm.
Onun öncesinde de ben ovulasyonmuş falan hiççç bilmiyordum, zannediyordum ne gün ilişkiye girsek ben kesin o gün hamile kalcam3 ay kullandım sadece. 1 ay yumurtladığımı gördüm diğer 2 ay yumurtlamadım. Bir yumurtalığımda sıkıntı var yumurtlayamıyorum. Ama belli de olmaz belki yumurtlarsın dedi doktor diye test yapmışıtım.
Bakalım belki bu sefer yumurtlalıklarım sağlıklı olmuştur. Doktora gidicem kontrole bir bakar söyler.
Bende Reglim bitince bir deneyeceğim canm inşallah bu ay güzel geçerinnovita aldım ilk defa kullanıyorum bu markayı reglim bittikten 2 gün sonra yapmaya başladım ben cnm
bende salıyodum silikleşince amann diyodum ama bu ay devamkeÇatlama gördükten sonra ben biraz salıyordum denemeleri ama hataymış onu bu ay öğrendim. Bir hafta denemeye devam etmek lazimmis benim gibi bilmeyen varsa haberiniz olsun