- 7 Haziran 2023
- 208
- 278
- 25
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Cnm aynı yaştayızBu zamana kadr hep kactm açıkçası ama yaşta 39 olunca kalitesizleşiyor yumurtalar artık tüp bebek dediler önceki aylar ovu takibi flan yaptm ama olmadı artık koyverdim
Ya noolur şu avakadoyu nasi lezzetli hale getiriyosunuz valla tahammül edemiyorumBen de avakodo ve yürüyüşe devam ediyorum bu arada çok etkisi var
Canım ben eziyorum biraz labne biraz limon karabiber zeytinyağ kızarmış ekmek üstüne sürüyorum. Labne yoksa birazcık beyaz peynir ufalıyorumYa noolur şu avakadoyu nasi lezzetli hale getiriyosunuz valla tahammül edemiyorumyariyo diye yiyesim var int.ten bı sürü tarif denedim hala yiyemiyorum
Peynirle denemedim hiç bı de onu deneyeyimCanım ben eziyorum biraz labne biraz limon karabiber zeytinyağ kızarmış ekmek üstüne sürüyorum. Labne yoksa birazcık beyaz peynir ufalıyorum
Yok canm ilk olacak ksmetse 1.5 yılık evliyim bildiğim kimyasalm olmadıCnm aynı yaştayız
6 ayda 3 kımyasal olunca doktor yumurtaların yaşlanmış olablır dedi
Bnada istersen tup bebek dedi ama bn o surece gıremem
Hiç çocugun varmı pekı ya, da kımyasalın?
Bende hep dogaldan yanayim ama işte doktorlar artk tüp bebek diyor kendmce erteliyorum tüp başlamayı şu geçsin bu geçsin diyeBen tüp bebeği önermiyorum normali gibisi yok, benim daha dondurulmuş embriyo var biraz ama ben normal istiyorum bi deneyeyim çünkü ilaçlar acayip iğneleri fitilleri hapları , sonra sebep yokken negatif ve ayların gidiyor ki benim en hızlısıydı süreç olarak çok şükür sıkıntımız çıkmadığı için , farklı sebeplerle tedavi yarım kalıyor mesela bir ay gidiyor, bence zaman kaybı..
Aaa. Yok nasıl biliyomsn al çatalla ezzz güzelce üzerine limonnn sık bolca tuz birazz fazladan offf kariştir sonra bak masıl yemiyor bn başlarda zeytinyağida ekliyordm alişmak için aliştiktan somra biraktmYa noolur şu avakadoyu nasi lezzetli hale getiriyosunuz valla tahammül edemiyorumyariyo diye yiyesim var int.ten bı sürü tarif denedim hala yiyemiyorum
1.5 yıldır denıyosan bnce uzun bi sureYok canm ilk olacak ksmetse 1.5 yılık evliyim bildiğim kimyasalm olmadı
Tüp bebek AP ayrı bir süreç bende pek istemiyorum doğal olsn diyorm ama doktorlar artık tüp bebek diyorlar
Balla da çok güzel oluyor deneyebilirsin. Ben sade bile yiyebiliyorum ya o kadar seviyorumYa noolur şu avakadoyu nasi lezzetli hale getiriyosunuz valla tahammül edemiyorumyariyo diye yiyesim var int.ten bı sürü tarif denedim hala yiyemiyorum
rahim filmi çektirdin mi, tüplerde tıkanıklık varsa normal yolla olmaz mesela ama onu da açıyorlarmış, tam olarak neyin var bilmiyorum,hormonların ne durumda mesela, tüp bebeğe başlamadan önce de tüm ayrıntısını araştırmanı öneririm canım , tüp bebek forumundan her aşamasını öğrenmelisin. (Mesela hangi durumlarda iptal oluyor opü yada transfer ) Allah kolaylık versin hepimizeBende hep dogaldan yanayim ama işte doktorlar artk tüp bebek diyor kendmce erteliyorum tüp başlamayı şu geçsin bu geçsin diye
Aşılama belki olabilir ama direk tüp bebekte deneyebilrm 1 2 ay içinde karar vericez1.5 yıldır denıyosan bnce uzun bi sure
Boşuna vakıt kaybetme bnce
Aşılama deneyeblırsın
Film hormonlar normal dendi yani amh düşük birde fsh 3.82 doktor birsey demedi ama okuduğum formlarda düşük fsh ta iyi değil diye sperm testi normalrahim filmi çektirdin mi, tüplerde tıkanıklık varsa normal yolla olmaz mesela ama onu da açıyorlarmış, tam olarak neyin var bilmiyorum,hormonların ne durumda mesela, tüp bebeğe başlamadan önce de tüm ayrıntısını araştırmanı öneririm canım , tüp bebek forumundan her aşamasını öğrenmelisin. (Mesela hangi durumlarda iptal oluyor opü yada transfer ) Allah kolaylık versin hepimize
Hayırlısı hakkımızda inşallahFilm hormonlar normal dendi yani amh düşük birde fsh 3.82 doktor birsey demedi ama okuduğum formlarda düşük fsh ta iyi değil diye sperm testi normal
Niyetimiz başlamadan önce doktorlar nasıl süreç olacak diye konuşmak bakalm hayırlısı.
Siz de mi yaptırdınız ben bir kez yaptırdım, negatif.. şimdi normal yolla olması için motivasyonum geldi.. Allah yardımcımız olsun.Oyy oyy diyorum tüp bebek için baska bişi demiyorum cok zor sürecler kendılıgınden hamıle kalmak gercekten veli nimet kızlar. İlaçlar işlemler tahliller… hele ki transferden sonra test gununu beklemek ızdırap
Yook işte bunu denedim bendeAaa. Yok nasıl biliyomsn al çatalla ezzz güzelce üzerine limonnn sık bolca tuz birazz fazladan offf kariştir sonra bak masıl yemiyor bn başlarda zeytinyağida ekliyordm alişmak için aliştiktan somra biraktm
Evet ilk aldigimda hiç bilmedigimden olgunlaşmamış itelemislerBalla da çok güzel oluyor deneyebilirsin. Ben sade bile yiyebiliyorum ya o kadar seviyorumama olgunlasmis olması lazım yoksa acı oluyor.
Aslında olgundan ziyaden olgunlaşmamış alırım, zaten dışarıda bekletince olgunlaşıyor. Yada patateslerin yanına koyarsanız 2 güne olgunlaşır.Evet ilk aldigimda hiç bilmedigimden olgunlaşmamış itelemislersonradan öğrendim nasıl olması gerektiğini, balda deneyeyim