- 8 Mayıs 2023
- 2.330
- 2.555
- 53
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #37.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok güzelInsallah kuzum ya hepimiz alalim guzel haberi.dogru soyluyorsun yapacak seyleri umudu kaybetmeden yapmak lazim. Sonunda da tevekkul etmek gerek tabi ki. Hayirlisi neyse o olsun diyebilmek belki de. Kizim var adi Eylül
![]()
Sağol kuzumNe mutlu sanaAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bana bir gebe duası eder misin? Benimde 4 gün sonra test günüm İnşallah iyi haberler alırım
![]()
Amin kuzum aminÇok güzel bebeğim bak korkmak yok Rabbim büyük Allahım bizlere hayırlısı ile yükselen değerler görmeyı nasıp etsin ve dıger kızlarımıza da hayırlısı ile gebelık elde etmelerini![]()
Pazartesi günü gidecekKuzum A Afratafrac sen doktora bıgün mü gidecektin
2 saat yeterliBen normalde 12.gün test yapacaktım ama şimdi şöyle bişey düşündüm. Bugün 11.gündeyim. Gün ortasında biraz çiş tutarak test yapsam nasıl olur? Hem negatif çıktığında 11.gün öğlen saati test mi yapılır tabi negatif çıkar diye kendimi avuturum, yarın sabah yapacağım test kadar keskin bi umut kesilmesi olmaz diye düşündümKaç saat tutsam çişimi acaba?
![]()
Son sularımı içip beklemeye geçiyorum2 saat yeterli![]()
Hayır canım geç kalmış sayilmazsin takvime göre 7sinde yumurtlama gözüküyor, bugünden başla sen ovu yapmayaEki Görüntüle 3294734 Kızlaar.. :) Ben ovulasyon için gec mi kaldimm bilmiyorum simdiden sonra denesem ona göre degerlendirsek nasil olur sizce ? 1 kere yapmıştım daha önce 14 unde falndi pikgolden-snitch
melisaa93
edahandro A Afratafrac
melegim can
IADK
Zumruduanka96
Çok güzel olur bende efsaneeeeEvet herkes hamile kalsın gruba hamile grubu olarak devam edelim daha güzel olmaz mı![]()
Şaka gibi gerçekten şaka gibiKızlar ben bugün iyi ki kan vermişim, dünkü kan sonucum hala yok![]()
Anammmm maşallah maşallah benim tosuncuğumaKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdimfnd_50
melisaa93 @Niqu
edahandro A Afratafrac
golden-snitch
Zumruduanka96
Merve3553 @beyons @imagination forever @hamileyimmmm
Dün barkodlarda bir sıkıntı olmuş gibi bişey duydum drdan belki de benimki de öyle arada kaynadı en kaynamamasi gereken testŞaka gibi gerçekten şaka gibi
Olsun kuzum sıkma canını bugün öğrenirizDün barkodlarda bir sıkıntı olmuş gibi bişey duydum drdan belki de benimki de öyle arada kaynadı en kaynamamasi gereken test![]()