- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.961
Bende çok özledim çok canım istedi. Yoksunluk çektim rüyalarımda içtim. Ama yinede içmedim. Yapılabiliyor yani. İnşAllah eşlerimizde bırakır bir günAğzına sağlık kuzum. Ben içmiyorum. Dediğim gibi kışın öyle çok üzülünce ağlama krizlerinde vs içtim sadece. Eşim içiyor benim. Onun da yanına yaklaşmıyorum. O da yaklaşmıyor içiyor diye. Ona bıraktırmaya çok çalışıyorum tabi ama başaramadım hala
Bahane tabiki kendine doğruları söyle zaten içmezsinKız okurken gözlerim dolduyaana bana çok dokundu dediklerin haklısın belkide sırf bir bahane kendimizce hepsi
Yok kuzum boş bırakma mideni zaten. Öyle olunca çok kötü oluyoruz. Valla bulursan yemeklik bi şey bana da söyle nolurben bulamadım
Çok haklısın o kadar haklısınki şuan çok utandım cidden kendi keyfimiz için biz ne yapıyoruzBahane tabiki kendine doğruları söyle zaten içmezsin
İnşallah kuzum ya çok istiyorum bırakmasınıBende çok özledim çok canım istedi. Yoksunluk çektim rüyalarımda içtim. Ama yinede içmedim. Yapılabiliyor yani. İnşAllah eşlerimizde bırakır bir gün
Ahhhh ahhhh ben hiç et tavuk balık istemiyorum. Bu sabah zorla yumurta yedim ama zorla. Onu da istemiyorum. Süt de içemiyorum. Sadece yoğurt yiyebiliyorumMesela bu gün et tavuk dedim kesinlikle istemiyorum ne kadar desenlerde hamilelikte önemli yemek ama ne edeyim midem bulanıyor ondan en kolay bir şey yaptım rendeden patates soğan yumurta azcıkta un karıştırdım tavaya düzdüm her iki taraftan çevirerek kızartdım yanınada turşu salatalık ohh mis çok güzelde doydum
Güzel gözüküyor tüpler açık dedi ama 3 kere ilaç verdi normaldede öylemi yapılıyor bilmiyorum belkide yapışıklık falan vardı. Yapılırken hafif bi acı oluyor ama akşamına çok fena gaz sancım olduHadi hayırlısı sonuç nasıl çıktı balım iyimi
Geçenlerde instagramda birine bi takipçisi tavsiye etmiş. 1 tane nohut yutuyorsun baya iyi geliyormuş. Kadın iyi geldi falan demişti. Mide yanmasınaydı ama galiba. Bi deneyin belki bulantıya da iyi gelirYok kuzum boş bırakma mideni zaten. Öyle olunca çok kötü oluyoruz. Valla bulursan yemeklik bi şey bana da söyle nolurben bulamadım
Sabah nedense bende yumurta yiyemiyorum öğlende olsa ama yiyorum yumurtamı..yoğurt unutuyorum yemeğe bu kadar takılmıyorum yemeklerdeİnşallah kuzum ya çok istiyorum bırakmasını
Ahhhh ahhhh ben hiç et tavuk balık istemiyorum. Bu sabah zorla yumurta yedim ama zorla. Onu da istemiyorum. Süt de içemiyorum. Sadece yoğurt yiyebiliyorum
Peynir seviyorsan canım zeytinyağ limon tuz peynir karabiber karıştır ez kızarmış ekmek üstüne sür efso oluyorYumuşayınca olgunlaşmış olmuyomuydu o benimki yumuşuyor ama be bıleyım ya tadı kötü havuç bin kat iyihavuç tarlasını yemeye razıyım onu yemektense
Ne güzel bakış açısı, ben de bu aksam aynen böyle düşünerek kendime gelebildim. Allah'a emanetiz hepimiz, gerekli olanı yapalım tedbirimizi alalım, takdir Allah'ın. Ya öyle olursa ya böyle olursa vs vs diye uzayıp gittikçe bunalıma giriyor insan. Dua ve tevekkül gibisi yokÇok şükür iyiyim bebişim. Halsizlik bu ara beni biraz kötü etkiliyor, sürekli düşük tansiyondayım ve başım dönüyor. Mide bulantılarım da başladı. Aç kalırsam daha çok bulanıyor. Kuş kadar da olsa hep bişi yemem lazım.
Bebişim korkma, ne gelirse allahtan. Biz önüne geçip dur diyemeyiz korkarak. Senin için ne yazılmışsa zaten istesen de istemesen de onu yaşayacaksın. Bence tadını çıkart bu günlerinÇok şükür hamile kaldık. Korku 9 ay süremez. Kendini teslim et Allah'a. Duanı et her gün. Her şeyin hayırlısını versin hepimize. Umarım atabilirsin içindeki korkuyu ve hamişliğin tadını çıkartmaya başlarsın
Deneyeyim bariGeçenlerde instagramda birine bi takipçisi tavsiye etmiş. 1 tane nohut yutuyorsun baya iyi geliyormuş. Kadın iyi geldi falan demişti. Mide yanmasınaydı ama galiba. Bi deneyin belki bulantıya da iyi gelirUmut dünyası. Sırayla denemek lazım galiba ne iyi gelir diye.
Ben genel olarak sağlıklı hiç beslenemiyorum ama işte sorun oSabah nedense bende yumurta yiyemiyorum öğlende olsa ama yiyorum yumurtamı..yoğurt unutuyorum yemeğe bu kadar takılmıyorum yemeklerde
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallahKan sonucum çıkmış kızlarım şükür beklediğimden yüksek geldi havalara uçuyorum şuan rabbim hepinize nasip etsin inşallah@fnd_50 melisaa93 tweeetyyy Zumruduanka96 @melegim can A Afratafrac @golden-snitch aklıma gelmiyor heyecandan diğer kızlarımın adı
Evet herkes hamile kalsın gruba hamile grubu olarak devam edelim daha güzel olmaz mıÖyle soğr
İnşallah hepimiz hamiş kalalım canım benim Allahım sen duy sesimizi ama ihtimali düşünerek senin bizi yani bu topiki devretmen lazım birdahaki ay sonunda bende melisamı düşündüm ama istemedi çünkü bak kaç aydır burda o kadar pozitif enerji gördük motivasyon 10 numara bu güzel topikin devamı için düşündümherkesin enerjisi çok güzel buradaki enerjinin koybolmamsı lazım
Zararlı yeyiceklerden sadece uzak dur o bile yetiyor en zor kendimi onlardan uzak tutuyorumDeneyeyim barihiç sevmem ama olsun
Ben genel olarak sağlıklı hiç beslenemiyorum ama işte sorun o
Tamam kuzum söz bırakcamTamam kuzum bırak bak çok önemli tamam mı
Sağol canım teşekkür ederimmmmmmmMerve3553 canıım hayırlı olsun tekrardan sonucun çok güzel çıkmış Çok okuyamıyorum aşırı yoğunum şu sıralar işten güçten herkes iyi mi canlarım var mı güzel sonuçlar
Evet kuzum öyle oluyor zamanla bırakırım umarımBi yandan sana hak veriyorum kuzum bende içiyorum birden asla bırakılmıyo bak kimyasalda bende azalttım ama bırakamadım noldu sonra kimyasal olduğunu öğrendim daha çok içmeye başladım yanı bu yandan haklısın hop diye bırakılmıyo ama azalt mümkün oldukça
15 senedir içiyorum kuzum bırakırsam kafayı yerim biranda herhalde kahve de zorluyor zaten beni şimdi sigara da giderse kafayı yerim ama yavaş yavaş azaltcamYavaş yavaş olmaz bence kuzum net bir anda kesmen gerektiğini düşünüyorum
Sağol canım teşekkür ederimMerve3553 kuzum tebrik ediyorum şimdi rahat ola bilirsin gerçi ben hala rahat diğilim İn şa Allah bebişine kıymazsın oksijensiz kalsın çünkü o daha küçük yazınca bile gözlerim yaşarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?