- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.063
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.801
Kuzum hiç bunları hesaplama. Ben de yaptım okudum ettim moralim bozuldu. Sen yapma. Ben 32.günde 174 ile öğrendim yani bu da yüksek bir değer değil meselaŞimdi burdan kendime pay çıkarmaya çalışıyorum batın pazardı ilk betanı salı mı verdin yani 2 gün geçtikten sonra. Benimde bugün verdigim beta 2 gün geçmiş olacakda sonuçlar yakın olacak mı merak ettim
Bence iyi yaptın canım kendini kısıtlamakta psikolojik açıdan senin rahat olmanı engelliyor bence. İstediğini yap, birkaç hafta gebeliği düşünmeden yaşamak sana çok iyi gelecektir.İnşallah kuzum ben de bi adetimle yüzleşsem de kendime gelsem. Bi de doktora gidecek miyim gitmeyecek miyim ona karar versem. Ciddi ciddi tüp bebek kafama takılıyor ama bi doktorumla görüşmem lazım önce. Şuan sadece kafa karışıklığım var. Sinirden gittim bir sürü bikini aldım bugün. İki yıldır bedenim büyüyecek diye almıyordum. Bikiniden çıkardım hıncımı.
İkinizden biri de çok güzel yapabilirBencede olabilir
Tüm kış ben. Ben gidip daha pahalı bi şey aldım amaİnşallah kuzum ben de bi adetimle yüzleşsem de kendime gelsem. Bi de doktora gidecek miyim gitmeyecek miyim ona karar versem. Ciddi ciddi tüp bebek kafama takılıyor ama bi doktorumla görüşmem lazım önce. Şuan sadece kafa karışıklığım var. Sinirden gittim bir sürü bikini aldım bugün. İki yıldır bedenim büyüyecek diye almıyordum. Bikiniden çıkardım hıncımı.
Nereye gitsem deger düşük diyorlar kuzum saglık ocagı öyle dedi doktorum çok sevindi ama lekem var diyince korktu kadın. Allaha dua ediyorum hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin kuzum. Sabah bi telaşla bakacam betama. Pazartesi 60 çıkmıştı 180 dan aşagı çıkmaması lazımKuzum hiç bunları hesaplama. Ben de yaptım okudum ettim moralim bozuldu. Sen yapma. Ben 32.günde 174 ile öğrendim yani bu da yüksek bir değer değil mesela
Sabahı beklicez mecbur kuzumHerkesin hamileliğine göre değişir canım o yerleştiği yere gore bile değişiyormus ben de epeyi bir baktım da hiç kimsenin benzer değil değerleri inşallah yüksektirben de bugünü çok merak ediyorum ama bir türlü çıkamadı
Ya of peki üzdü bu beniİkinizden biri de çok güzel yapabilirbebeğim ben biraz geri planda yaşıycam bu ay o yüzden yeterince ilgilenemem diye düşünüyorum. Diğer topic gibi insanları ortada bırakmakta olmaz
Avokado da çok iyi diyorlar oh iyi düşünmüşsün kuzumŞuan inofolıc combım var kullandığım çörek otu tarçınım var reglının bıtmesini bekliyorum başım bende heh bırde öneri üzerine avocado yicem inşallah
İnşallah katlana katlana artsın kuzumNereye gitsem deger düşük diyorlar kuzum saglık ocagı öyle dedi doktorum çok sevindi ama lekem var diyince korktu kadın. Allaha dua ediyorum hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin kuzum. Sabah bi telaşla bakacam betama. Pazartesi 60 çıkmıştı 180 dan aşagı çıkmaması lazım
Valla plan yapmamıştım herşey kendiliğinden gelişi verdiAvokado da çok iyi diyorlar oh iyi düşünmüşsün kuzumşifa olsun uğur getirsin inşallah. Bi ben plansızım heralde. Bi kaç güne ben de yolumu bulacağım inşallah
Kız ne aldın çok merak ettimTüm kış ben. Ben gidip daha pahalı bi şey aldım ama
Hadi bakalım benimde pazartesiİnşallah güzelim bizim ay olsun inşallahbeklenen adet pazar günü. Mücadele baslıcak sonra
kız kaç para şuan türkiyede aboooo taksıtleyse vay anamiPhone 14 pro max
Waauww wAuuwww wauuuwwwwiPhone 14 pro max
Evet gidecekti naptı acabaMerve3553 kuzum naptın sen kan verdin mi
Ben alırken 47ye aldım kuzum benden sonra peşpeşe coştu zamlarkız kaç para şuan türkiyede aboooo taksıtleyse vay anam
Waauww wAuuwww wauuuwwwwçatır çatır harcamışsın bak hamiş kaldın oooohhh sefan olsun
Korkuyorum gitmek istemiyorum da diyordu yazmamış merak ettimEvet gidecekti naptı acaba
Oh olsun senin canın sağolsun başım benim bebişin güzel güzel resimlerini çekeceksin tabiiiBen alırken 47ye aldım kuzum benden sonra peşpeşe coştu zamlar
işte depresyon boyutumu tahmin et sen buradan gözüm görmedi. Öyle kötü bir hal. Ama çok şükür sağlıkla gelsin miniğim. Darısı isteyen herkese olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?