- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.063
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #36.761
Sakin ol kuzum istersen git acile rahatlarsınBeni cildirtmaya çalışıyor bu sağlık ocağı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin ol kuzum istersen git acile rahatlarsınBeni cildirtmaya çalışıyor bu sağlık ocağı![]()
Bu tariften sonra beklentim bu sendennYiyince bende böyle diyormuşum![]()
Yarın sabahtan gidip vereyim canım ya artık kendimi paniğe de sokmak istemiyorumSakin ol kuzum istersen git acile rahatlarsın
İnşallah kuzum ben İnnovitanın ovulasyon testlerinden çok memnun kaldım. Bir bebenin günlüğü de kullandım ama bu ay yine innovita alıcam. Çörek otu organik bulmamız lazım değil mi onu düşünmedim ben yapsam mı yapmasam mı diye ama çakşır kökü suyu aldım iki şişe4 gün var daha bişey olsa silik de olsa çıkardı dimi freely test almıştım. Ona göre siparişlerim veriyim bende Çakşır kökü ve çörek otuna başlıcam birde ilk defa ovulasyon testlerine başlıcam hangi test daha iyi ona göre alıyım. Birde hamile bir arkadaşım doktor söylemeden folik asit almamamı söyledi bebek de problem yaratabiliyormuş![]()
fnd_50 birde böyle deneyelim bakalım Eylül ayı kazananları da biz oluruz belki @edahandro
![]()
Dur tarifi bidaha ver notumu alayımBu tariften sonra beklentim bu sendenn![]()
İnşallah kuzum ara ara bakYarın sabahtan gidip vereyim canım ya artık kendimi paniğe de sokmak istemiyoruminşallah sabah uyanınca sonuç gelmiş olur
![]()
İnşallah güzelim bizim ay olsun inşallahayyy bende bende bunları yapcam bu ay fundacım hadi buayda bizim ayımız olsun be kuzucum:)
İnşallah o kadar haklısın ki. Zaten en son bu ay oldu hormon tahlillerim ama ne derse yapıcam doktor. Allahım inşallah bu ay güzel olur her şeyBende artık tek bir doktora emanet edecegim kendimi.
Özelde de en basit kan tahlili bile 900
Ama şimdiye kadar bir doktorada tam tedaviye başlamadım da ne oldu, aylar geçti kucağım boş. Ondan artık 3 e 5 e bakmiyacam. Ne derse yapacağım. Önümüzdeki adet dönemi aşılamaya başlayacağız bakalım.
Tamamdır canımİnşallah kuzum ara ara bak
Verelim kuzum verelim hissediyorum çok yakında hepimiz pozitifler göreceğizDua ediyorum hep Allah'ın izniyle vericez güzel haberlerimizi![]()
Anladım kuzum benimkide 400g inşallah etkisini görürümGebelik öncesinde 3 ay folik asit kullanmak önemli canım. Çok yüksek doz kullanma günlük 200 ug yada 400 ug iyidir. Hamile kalırsan zaten dozajı doktorun ayarlar. Mesela folik asit hiç kullanmamış ve hamile kalmış birine yüksek doz veriyorlar depoları doldurmak için. Ama bizim gibi planlayanlara yüksek doz uygun değil.
Hiçbir şey için geç değil kuzum. Önünüze bakıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Siz de çakşır kökü suyu deneyin isterseniz. Ovu testlerini de al koy kenaraSüpersin kuzummm plan yapmak her zaman iyi hiissettirirben de depresfilikten çıkıp plan yapsam iyi olacak da hiç canım istemiyor. Doktora bile gitmek istemiyorum. Tatilde çok alkol aldı eşim. Sperm kalitesi düşmüştür belki. Aşılama olacak olursa etkiler belki bilemedim kafam karıştı. Amaaaaaaaan düşünemiicem kendim için.. ama sana sevindimmmm, seni destekliyorum arkandayım kuzum
![]()
Aşko kullanabilirsin folik asit. Ben iki aydır kullanıyorum yumurtlamamı öne çekti çok faydasını gördüm. Pembe olanı, kilo endeksin 25 in altındaysa, mavi olanı kilo endeksin 25 in üstündeyse kullanıyorsun. İçerik olarak aynı ama kiloya göre kullanılıyor.A Afratafracfnd_50
melegim can @IADK
melisaa93 @edahandro kızlarrrr sizin engin bilgilerinizden yararlanmk istyrm infolic doktor yazmadan kullanabilirmiym bide mavi kutu pembe kutu diye ayrımımı var farkını neki canımlar
Çünkü neden olmayalımAiyyy sevgi kelebeği olduk![]()
Aynen kuzum çocuktan çok aileler yoruyorAynı çocukların o alışma süreçleri çok zor ama güzeldi ya bende seviyordum çocuklardan çok aileler zorluyo zaten canım![]()
Ben regl bekliyorum canımAnladım kuzum benimkide 400g inşallah etkisini görürümsenin nasıl gidiyor
![]()
Ben de seni seviyorumSeviyorum seni. Paylaştılar mı bilmiyorum burada kuzum. Çakşırı mecitefendi kullandık. Trendyoldan almıştım. Bardağın 4/1 i çakşır suyu olacak 4/3 ü normal su olacak.
- İlişki takvimimiz: Pikten 2 gün önce, pikle birlikte aralıksız 4 gün değerlendirme.
- Dikkat Ettiğim Hususlar: İlişki hep ben altta o üstteyken oldu. İlişkiden sonra hemen kalkmadım yarım saat hepsinde de kalçamı yukarı tutup bekledim. Duşa 3 saat sonra girdim ve sıcak değildi buna dikkat ettim.
- Takviyeler: Inofolic (mavi kutu), çörek otu kürü, ve çakşır kökü suyu kullandım. Inofolic her gün içtim. Çakşır kökünü adetin ilk gününden 10. güne kadar her akşam 1 bardak tükettim. Çörek otu kürünü adetin ilk gününden 10. gününe kadar 1 gün arayla tükettim. Ayrıca eşim sabah akşam çakşır kökü suyu tüketti.
Allahım valla bana gına gelmişti gecenın bı vaktı aramalar mesajlar hafta sonu aynı çat kapı eve gelmeler aynı bunalımada sokmuşlardı beniAynen kuzum çocuktan çok aileler yoruyor![]()
Gitmeden bak kuzum çıkmış olurSabah 8 buçuk gibi orada olacağım çıkarsa o saate boşuna gitmiş Olcam, hemen niye yazmiyorlarsa![]()
Canıııım o senin enerjin asılÇünkü neden olmayalım
Kalbin, enerjin, sinerjin oralardan geçti![]()