- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.741
İnşallah güzel sonuclar alırsın kuzum dualarım seninleKızlar ben de haftaya perşembeye randevu aldım hsg için anestezili çekilecek ameliyatımı yapan doktor yine. Çok tedirginim ama inşallah güzel sonuçlarla çıkarım
Gerçekten insanı delirtir yani bu sağlık ocağıTamam canım bakayım bir öyle, vitamin sonuclarim da gelmiş hala beta yok
Gece gelme ihtimali var mı kiGerçekten insanı delirtir yani bu sağlık ocağı
Yeterince olgunlaştırmıyoz mu acabaAy tatsız tuzsuz geçen ay aldım da çürüdü çöpe gittialdım aldım yemedim herkes aaa çok iyi diyo ama yok anam yiyemiyorum
Canımm sen nasılsın iyisin dimi?Bence ye, zararı değil yararı olur. tarçınla birlikte ye.
Canım zeytinyağı limon tuzla mükemmel oluyorAy tatsız tuzsuz geçen ay aldım da çürüdü çöpe gittialdım aldım yemedim herkes aaa çok iyi diyo ama yok anam yiyemiyorum
Sabaha da çıkabilir canımGece gelme ihtimali var mı kivitaminlerin gelmesine de şaşırdım
Klasik tarifi yaptın mı hiç?Ay tatsız tuzsuz geçen ay aldım da çürüdü çöpe gittialdım aldım yemedim herkes aaa çok iyi diyo ama yok anam yiyemiyorum
İnşallah ben gitmeden çıkar da boşu boşuna gitmemSabaha da çıkabilir canım
Yumuşayınca olgunlaşmış olmuyomuydu o benimki yumuşuyor ama be bıleyım ya tadı kötü havuç bin kat iyiYeterince olgunlaştırmıyoz mu acabaseven de çok seviyor
Fark etmez canım sağlık ocakları devlet hastanesine yolluyor sizin orda ki devlet hastanesinin adı ne ben sana link atayım ordan girYok canım olmadı, ben sağlık ocağında verdim bir de
Kız senimi kırcam dur bu ay bıde öyle deniyimCanım zeytinyağı limon tuzla mükemmel oluyor
Belki daha çok yumuşaması gerekiyorYumuşayınca olgunlaşmış olmuyomuydu o benimki yumuşuyor ama be bıleyım ya tadı kötü havuç bin kat iyihavuç tarlasını yemeye razıyım onu yemektense
Ondan öte yumuşayınca çürüyo işte en son benim öyle oldu sonu çöp kocam alıyon yesen bari diyo bu adamın paralarını hep harcıyorum ama boşa diyorum ya iyi beni boşamıyoBelki daha çok yumuşaması gerekiyor
Vallahi hiç yaşamadım ki kuzum böyle. Bilemedim o yüzdenGece gelme ihtimali var mı kivitaminlerin gelmesine de şaşırdım
Kız senimi kırcam dur bu ay bıde öyle deniyim
Beni cildirtmaya çalışıyor bu sağlık ocağıVallahi hiç yaşamadım ki kuzum böyle. Bilemedim o yüzden
Ben çok severimYeterince olgunlaştırmıyoz mu acabaseven de çok seviyor
aynen öyle hahahajjaja Allahım inşallah güzel günler yakındaDoktor da trip yapar mı canım ilginçler cidden. İnsanın kafası karışıyor tabi herkes farklı konuşunca. Sen guvendigin bildiğin doktordan devam et ozaman en iyisi
Hadi hayırlısı ozaman ne diyordu denizciler vira bismillah mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?