- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.721
Haklısın canımAma bebeiş etkilenmesinnn hadi düzelsin modunelbet çıkacak
Gebelik öncesinde 3 ay folik asit kullanmak önemli canım. Çok yüksek doz kullanma günlük 200 ug yada 400 ug iyidir. Hamile kalırsan zaten dozajı doktorun ayarlar. Mesela folik asit hiç kullanmamış ve hamile kalmış birine yüksek doz veriyorlar depoları doldurmak için. Ama bizim gibi planlayanlara yüksek doz uygun değil.Ben eczacıya sorup aldım folikasiti yazdığın beni tedirgin etti birax doğrusu
sendemi eş paketi kullandın canım benimBen kullanmadım kuzum mfk ürünleri kullandım ben
Benim için mfk 1 sen 2 oldu vallaAh kuzum siz bir gebe kalınca mfk, afratafra, chp, akp, mhp artık hangi yöntem olursa olsun
Sadece inofolic kullanabilirsin belkiBu ay biraz mola vericem bebeğimGünleri değerlendircem ama takviye kullanmıcam. Vücudum biraz dinlensin Temmuzda klomen kullandım, ağustosta bir çok takviye kullandım. Bu ayda yüklenmeyim
Ben araştırdığımda pembe kutu şase şeklinde olanın daha etkili olduğu yazıyordu onu kullanmistim canim, bu arada Dr yazmadan kullanabilirsin bi zararı yok folik asit ve inositol iceriyorA Afratafrac @fnd_50 @melegim can @IADKmelisaa93 @edahandro kızlarrrr sizin engin bilgilerinizden yararlanmk istyrm infolic doktor yazmadan kullanabilirmiym bide mavi kutu pembe kutu diye ayrımımı var farkını neki canımlar
Hahahah valla bende böyleyim adetim bittiği günden beri yumoşuma iyi gelsin diye ne bulursam atıyorum ağzımaTamam o zaman Onada başlıyorum ben hazırım hadi hamiş olmaya
Ay bı avokadom eksikti onu yiyemem ya son 1 gün sonra Allah’ın izniyle başlıyorum bomba gibi geliyorumHahahah valla bende böyleyim adetim bittiği günden beri yumoşuma iyi gelsin diye ne bulursam atıyorum ağzımaavokado yemekten midem bulandı (ki normalde çok severim )
Bende direk çörekotu yağı aldım kuzum günde 5 damla içiyorum bakalım işe yarayacak mıTamam o zaman Onada başlıyorum ben hazırım hadi hamiş olmaya
Aynen öyle düşünüyorumSadece inofolic kullanabilirsin belki
Bende avokadoyu hiç sevmem ama instada avokado satan sayfalar o kadar güzel gösteriyor ki , izledikçe canım çekiyorAy bı avokadom eksikti onu yiyemem ya son 1 gün sonra Allah’ın izniyle başlıyorum bomba gibi geliyorum
İnşallah yarar canım valla ya bu son denemelerimiz olsun inşallahBende direk çörekotu yağı aldım kuzum günde 5 damla içiyorum bakalım işe yarayacak mı
Ay tatsız tuzsuz geçen ay aldım da çürüdü çöpe gittiBende avokadoyu hiç sevmem ama instada avokado satan sayfalar o kadar güzel gösteriyor ki , izledikçe canım çekiyor
Bulunduğun yerin devlet hastanesinin tahlil sonuç yerine girip görebilirsin canım googleye yaz TC nonu gir hemen sonucunu görebilirsinBenim gittiğim sağlık ocağında öğlen 3ten sonra çikiyordu hep canım, ebe dr'la birlikte sistemden baktı (başka bir dr) sistemde de görememiş, benim aile Dr HCG hariç testler mi istedi anlamadım
Tamam kuzum teşekkür ederimBenim kastettiğim yüksek doz 5mg gibi olanlar canım. 400 ug ile 600 ug arasında çok bir fark yok. Takipli doktor bulunca söylersin değiştirmeni isterse değiştirirsinSanmıyorum ama aradaki fark az olduğu için problem olmaz. Önemli olan 400 ug den az olmaması
Tamam canım bakayım bir öyle, vitamin sonuclarim da gelmiş hala beta yokBulunduğun yerin devlet hastanesinin tahlil sonuç yerine girip görebilirsin canım googleye yaz TC nonu gir hemen sonucunu görebilirsin
Amin inşallaaahh ben 3 gün öncede hsg çektirdim çok umutluyumİnşallah yarar canım valla ya bu son denemelerimiz olsun inşallah
Hadi hayırlısı sonuç nasıl çıktı balım iyimiAmin inşallaaahh ben 3 gün öncede hsg çektirdim çok umutluyum
Yok canım olmadı, ben sağlık ocağında verdim bir deBulunduğun yerin devlet hastanesinin tahlil sonuç yerine girip görebilirsin canım googleye yaz TC nonu gir hemen sonucunu görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?