- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.701
Ben kullanmadım kuzum mfk ürünleri kullandım benA Afratafrac @fnd_50melegim can @IADK melisaa93 @edahandro kızlarrrr sizin engin bilgilerinizden yararlanmk istyrm infolic doktor yazmadan kullanabilirmiym bide mavi kutu pembe kutu diye ayrımımı var farkını neki canımlar
Bilmiyorum ki ne aldılarE o alınan ne kanıymış ne testiymiş yanı
Çok enteresan yani neyse bakalım sabah ola hayrola demişler balımBilmiyorum ki ne aldılarben vitaminleri falan da görmüyorum onlar da düşmedi sisteme
bebeğim balparmak la yedim ben.Yav ben bı düzgün bal bulamadım şuan sadece elimde çörek otum var@Afratafrac melisaa93 ne yapayım ben şimdi bu kendi başına bi işe yararmı
İşte bal yok canım nefretim tuttu gene koca ülkede bal diye şurup satıyorlar çörek otunu sade yesem olcak mi ki yabebeğim balparmak la yedim ben.
Almışlardır canım sabaha çıkar 8 den sonra e nabızdan bak. Digerleri çıkıyor beta kalıyor diger güne. Benimde çıkmadı sabaha kaldıAnlamadım ben de ya şaka gibi gerçekten 3 tüp alındı niye alındı o zaman yani
Canım kahve tonuydu şuan yok gibi birşey inşalalh kesilir. Progesteron sonucum 30 çıktı gayet güzel ilk haftaya göre yünede sabah akşam verdi ben yerleşme kanaması diye düşünüyorum inşallah öyledir. Beta sonucumu bekliyoruz belki ona göre doktorum gerek görürse verirKuzum keşke iğnde isteseydin banada progestan vermişti günde 3 kere birde igne vardi haftada 1 benimde kanamam olmuştu
Evet bakalım ne olacakÇok enteresan yani neyse bakalım sabah ola hayrola demişler balım
Bence ye, zararı değil yararı olur. tarçınla birlikte ye.İşte bal yok canım nefretim tuttu gene koca ülkede bal diye şurup satıyorlar çörek otunu sade yesem olcak mi ki ya
İlk miEvet bakalım ne olacak
Sabah 8 buçuk gibi orada olacağım çıkarsa o saate boşuna gitmiş Olcam, hemen niye yazmiyorlarsaAlmışlardır canım sabaha çıkar 8 den sonra e nabızdan bak. Digerleri çıkıyor beta kalıyor diger güne. Benimde çıkmadı sabaha kaldı
İkinciyi canimİlk mi
İkinciyi mi veriyorsun kuzum
Ben eczacıya sorup aldım folikasiti yazdığın beni tedirgin etti birax doğrusu4 gün var daha bişey olsa silik de olsa çıkardı dimi freely test almıştım. Ona göre siparişlerim veriyim bende Çakşır kökü ve çörek otuna başlıcam birde ilk defa ovulasyon testlerine başlıcam hangi test daha iyi ona göre alıyım. Birde hamile bir arkadaşım doktor söylemeden folik asit almamamı söyledi bebek de problem yaratabiliyormuş@fnd_50 birde böyle deneyelim bakalım Eylül ayı kazananları da biz oluruz belki @edahandro
Tamam o zaman Onada başlıyorum ben hazırım hadi hamiş olmayaBence ye, zararı değil yararı olur. tarçınla birlikte ye.
Bozma morelini ama canım ya kıyamam ben sanaEvet bakalım ne olacak
Sabahtan beri bekliyorum modumu düşürdüBozma morelini ama canım ya kıyamam ben sana
Ama bebeiş etkilenmesinnn hadi düzelsin modunSabahtan beri bekliyorum modumu düşürdü
Bende mfk kullanıyorum daha doğrusu eşim o şekilde tedavi görüyor değerleri çok iyi arttı ama gebelik hala olmadı 3 ay kullandık 2 aydır da bekliyoruz siz nasıl yaptınız ?Ben kullanmadım kuzum mfk ürünleri kullandım ben
Benim kastettiğim yüksek doz 5mg gibi olanlar canım. 400 ug ile 600 ug arasında çok bir fark yok. Takipli doktor bulunca söylersin değiştirmeni isterse değiştirirsinŞuan takipli doktorum da yok kuzum cmt görev yerime döncem orada doktor bulcam
Teşekkür ederim inşallah temiz çıksın da kafam rahatlasınTertemiz çıkar inşallahzaten hiçbirşey hissedilmiyo 10 dakika içinde cıkarsın bende geçen ay çekilmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?