- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.681
Benim gittiğim sağlık ocağında öğlen 3ten sonra çikiyordu hep canım, ebe dr'la birlikte sistemden baktı (başka bir dr) sistemde de görememiş, benim aile Dr HCG hariç testler mi istedi anlamadımSağlık ocağınamı verdın aşkım testi ertesi güne çıkmıyormuş sonuçlar normalde
Çok bir fark yok aslında canım ama doktoruna da söyle benceYaa bugün bana eczacı 600lük verdi çok mu yüksek olur ki
Yok canım ya Arap marketine baktım direk şurup yazıyo üstündeMarketten al herhangi bir bal hiç yoktan iyidir bence. Türk marketi yok mu balparmak fln alsan
Allah Allah e nolcak pekiBenim gittiğim sağlık ocağında öğlen 3ten sonra çikiyordu hep canım, ebe dr'la birlikte sistemden baktı (başka bir dr) sistemde de görememiş, benim aile Dr HCG hariç testler mi istedi anlamadım
Canım özelde de aynı lab olmuyorGelde sinirden dellirme.ben olsam dayanamazdım gıder hemen ozelde kan verırdım
Şurup değilde bal olmalı bence. Başka marketlerde yok mu acabaYok canım ya Arap marketine baktım direk şurup yazıyo üstünde
Tertemiz çıkar inşallahKızlar ben de haftaya perşembeye randevu aldım hsg için anestezili çekilecek ameliyatımı yapan doktor yine. Çok tedirginim ama inşallah güzel sonuçlarla çıkarım
Yarın sabah için ebe çağırdı tekrar bugün sisteme baktıkları doktora da bilgi vermiş yarın benden HCG almasi icinAllah Allah e nolcak peki
Hepsinde şurup bal yazıyo bende almadım o yüzdenŞurup değilde bal olmalı bence. Başka marketlerde yok mu acaba
O zaman almamışlar ay koca gündür boşa bekledik bak nasıl sinir oldum şimdiYarın sabah için ebe çağırdı tekrar bugün sisteme baktıkları doktora da bilgi vermiş yarın benden HCG almasi icin
Evet aç kalırsam midem yanıyor benim de ama bende reflü var zaten sanki herşey normalde olan şeyler gibi hamilelikle ilgisi yok gibi geliyorOlabilir kuzum tabi ki. Benim bulantım var ama kusma vs yok. Bazıları hastanelik oluyor biliyorsun. Herkesin farklı. O haftalarda çok midem yanıyordu hala yanıyor felaket
Şuan takipli doktorum da yok kuzum cmt görev yerime döncem orada doktor bulcamÇok bir fark yok aslında canım ama doktoruna da söyle bence
Anlamadım ben de ya şaka gibi gerçekten 3 tüp alındı niye alındı o zaman yaniO zaman almamışlar ay koca gündür boşa bekledik bak nasıl sinir oldum şimdi
E onların sonucunda mı çıkmamışAnlamadım ben de ya şaka gibi gerçekten 3 tüp alındı niye alındı o zaman yani
Allah allah ne sacma sapan iş ya.ben ozele gıdıp dırek hcg testı vermek ıstıyorum dıyorum danısmaya,120 tl mı ne cıkıyor.sonucumda tam 1 saat sonra cıkıyordu.coşmuşlar ıyıce bı kana 480 tl nedırCanım özelde de aynı lab olmuyorözel sağlık sigortam var ama geçen acilden giriş oldu 480 lira gibi bişey ödemiştim sağlık sigortam Dr yönlendirmesi olmayınca devreye girmiyor
Yok yok kuzum kendini sıkma lütfen. Gerçekten normal. Ben de çok takıyordum başta. Ama artık saçmalama diye kendimi zorluyorum. Herkes farklı aynı şeyleri beklemeEvet aç kalırsam midem yanıyor benim de ama bende reflü var zaten sanki herşey normalde olan şeyler gibi hamilelikle ilgisi yok gibi geliyor
Bir sonuç var 2 sonuç yok, ebe baktiginda 2 sonucu gorebilmis ama HCG yokmuş. HCG hiç alınmadı mi yoksa alınıp olculmedi mi bilmiyor ebe deE onların sonucunda mı çıkmamış
Ki bu da Mart ayindaydi şu an ne kadar oldu kim bilirAllah allah ne sacma sapan iş ya.ben ozele gıdıp dırek hcg testı vermek ıstıyorum dıyorum danısmaya,120 tl mı ne cıkıyor.sonucumda tam 1 saat sonra cıkıyordu.coşmuşlar ıyıce bı kana 480 tl nedır
Tamamdır canım teşekkür ederimYok yok kuzum kendini sıkma lütfen. Gerçekten normal. Ben de çok takıyordum başta. Ama artık saçmalama diye kendimi zorluyorum. Herkes farklı aynı şeyleri bekleme
E o alınan ne kanıymış ne testiymiş yanıBir sonuç var 2 sonuç yok, ebe baktiginda 2 sonucu gorebilmis ama HCG yokmuş. HCG hiç alınmadı mi yoksa alınıp olculmedi mi bilmiyor ebe de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?