2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

yok pkolu değilim canım ben kafama göre kullansammı diyorm fayda eder belki ne bilim
Ben burada kızların önerisiyle aldım pko değilim, vücut kitle endeksine göre 25 altındaysan pembe, ustundeysen mavi olan kullanılıyormuş, ben pembe kullandım her gün saat 12'de 1 tane tok olarak aldim, adetin ilk günü başladım. Çatlamayi gördükten sonra da kendi folik asitime geçtim (folidoce)
 
Günde 1 tane içtim kahvaltıdan sonra. Ama kızlar aç içiyolarmış. Adetin ilk günü başladım, pik görünce bıraktım. Normal folik asit

Günde 1 tane içtim kahvaltıdan sonra. Ama kızlar aç içiyolarmış. Adetin ilk günü başladım, pik görünce bıraktım. Normal folik asite geçtim.
tamam buay bende senin yoldan devam inşallah canım benim :)herhangi bir folik asit alabilirim onda dimi
 
Merhaba yeni üye oldum bende gebelik için uğraşıyorum polkıstlık over var benım adetim 4 gün geçti evde kaset test alıyorum yapıyorum bır saat sonra silik çizgi çıkıyor kuruma çizgisi diye atıyorum göhuslerim şiş ara sıra adet olcak gıbı agrım oluyor ama leke dahıl gelmedi sefaf akıntı bar dündendir dua eder dua beklerim
 
Çok bilgim yok bebeğim ama gerekirse detoks yaptır eşine atsın bir an önce alkolün etkilerini
 
Çok bilgim yok bebeğim ama gerekirse detoks yaptır eşine atsın bir an önce alkolün etkilerini
Bakalım bi kaç güne şu üstümdeki depresifliği atabilirsem takla bile attırırım ona da işte çok içime kaçtım. Birşey yapmak istemiyorum. Bir iki güne toparladım inşallah funda gibi. Sen nasılsın kelebeğim?
 
Bende artık tek bir doktora emanet edecegim kendimi.
Özelde de en basit kan tahlili bile 900
Ama şimdiye kadar bir doktorada tam tedaviye başlamadım da ne oldu, aylar geçti kucağım boş. Ondan artık 3 e 5 e bakmiyacam. Ne derse yapacağım. Önümüzdeki adet dönemi aşılamaya başlayacağız bakalım.
 
benimde bugün bat günüm gelen giden yok sabah negatifdi ah kader arkadaşım
Aaaa aynıymışız kız. Ben duphaston falan kullandım. Ondan gecikti diye düşünüyorum kuzum. Keşşşşşkeee süpriz yapsa da pozitife dönse amaa nerdeeee. Umarımmbi bir an önce pozitifi görürsün kuzum. İnofolic de zaten folik asit yeterince var diye biliyorum. Almamanı öneririm ben ekstra folikasit.
 
Toplu bende alamadım canım aylık aylık alıyorum bende yada sadece man plus alıp eşinle kullanabilirsiniz o macun kıvamında. Evet arkadaşlar hatta çörek otu kürü de yapıyorlar çakşır suyu var ben onlara da çok inanıyorum . Hatta A Afratafrac yöntemine bayaaaa inanıyorum sayfada var nasıl kullandığı ne kadar kullandığı istersen bi bak bende çünkü mfk bitince hala olmazsa afranın uyguladıklarını yapıcam
 
Ah kuzum siz bir gebe kalınca mfk, afratafra, chp, akp, mhp artık hangi yöntem olursa olsun
 
3 agustos sat benim senin nezamandı buay çok ümidim vardı be kuzum nebilim çörek otu yaptım havuç yedim incir yedim ovü takibi yaptım yumurtlama çatlama aralıksız degerlendirdik hep ayakları diktim havaya kalkmadım yattım hep ama olmayınca olmuyo işte ne bilemafracım infolic içmeyi bırakınca folik asite başladım dedi sandım benmi yanlış anladımki acep:)
 
Arkadaşlar testim böyle çıktı lekelenmem var hamilelik var mı
 

Eklentiler

  • 148B0C79-4A1E-4F37-BC62-D1056954566B.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 77
ayyy bende bende bunları yapcam bu ay fundacım hadi buayda bizim ayımız olsun be kuzucum:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…