- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.601
Canım kanama alanını da çok takma kafana benim arkadaşımında vardı ve dün sağlıkla doğum yaptıKesinlikle ben de doktora sinir oldum o anlamda, yani az miktarlar da değil, şimdi de testin tekrarlanması gerekiyor demiş eşime, bir de ek bi test daha yapılacakmış, ben de fakülteden bı proftan randevu aldım yarın sabaha ama kaç gündür gerçekten çok gerildim, bu mevzuya da ayrı gerildim, Allahım hayretsin sonumuzu, dualarınızı bekliyorum
Ebe de göremedi de şimdi tc'mi istedi inşallah görebilirBekle bakalım biraz daha ebe belki haber verir olmasa yarın çıkıcak bi sorun yok merak etme
Aslında kanama alanı var diye bişey de demedi, kahverengi lekelenmem oldu diye verdi heralde onca ilaciCanım kanama alanını da çok takma kafana benim arkadaşımında vardı ve dün sağlıkla doğum yaptıhakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Kuzum sakin ol endişelenmeHeyecanla bu kadar saat bekledim sonuç olmaması çok üzdü
Anladım kuzucum ınternete bakma o zaman.kötü bısey yok bence.bagısıklık gıbı bısey sanırım.yaptırırsın ne gerekıyorsa ıcını ferah tutEşim gitti ya, eşin internete bakmasın endişelenecek bişey yok şimdilik demiş, bu adivite mi nedir o test yapılacak bi de toksoplazmanin tekrarı gerekiyor
bugün asistanıyla görüştüm 3 aylık eş paketi önerdi oda ama 10 bine yakın ücreti şuan bütcemizi aşıyorÖncelikle Merhaba inşallah tez zamanda sağlıkla hamilelik haberi almanız nasip olsunHerkes farklı şeyler kullanabiliyor ben kendi kullandığımı paylaşmak istedim sizinle . Ben Mfk eş paketi kullanıyorum bana olumlu etkileri oldu istersen bi bakabilirsin
Diğer sonuclarim gözüküyormus beta yokmuş baktı da ebe öyle söylediKuzum sakin ol endişelenme
nsallah kuzum cok tesekkur ederm su ana kadar bulamadım.. ya bebıslermız saglıklı olsun da gerısı hallolur rabbımın ıznıyle ınsallah...Canım kendini hiç yorma bol bol dinlen. Doktorun sana verdiği güven bu süreçte çok önemli anladığım kadarıyla senden doktorundan hoşnut değilsin bence başka doktor arayışına da gir en azından senin moralini bozmayacak şekilde ilerletmeye çalışır süreci. Bebeğin gelisimi için anne psikolojisi çok önemli sonuçta sen hiç moralini bozma olumsuz seyelr de asla düşünme inşallah her şey çok güzel ilerleyecek
Üfff yaaa böyle şeylere aşırı sinir oluyorum. O yüzden en iyisi hastanede baktırmak oluyorDiğer sonuclarim gözüküyormus beta yokmuş baktı da ebe öyle söylediyarın tekrar gel bakalım dedi
ınsallah kuzum Allah razı olsun..Sen dua et rabbime emanet et bebeğini.İnşAllah sağlıklı doğacak
Yok canım çıkmadı benimki saglık ocagı ya sabaha kaldı galiba
Hayır bebegimmelegim can bıtanem cıktımı sonucun
ınsallah canım cok tesekkur ediyorum sana.. bu geçici doktordu aslında. hem ozele gıdıyordum hem de devlete.. kımsenın dedıgı bırbırını tutmuyor. bu bence neden bana gelmedın dıye trıptrıp oldu sanıyorum..Doktorundan memnun kalmadıysan süreç uzamadan yeni birini bul bence. Suan en ihtiyaç duyduğun şeylerden biri ilgili ve anlayışlı bir doktor çünkü. Onun dışında bol bol dinlen yemene içmene dikkat et. Dualarım seninle inşallah her şey yoluna girecek
oy mınnosum benım ınsallah ya...hayırlısı ile atlatsak su sureci varya..haftaya gıddecegım yenıden ınsllahKuzum sen bol bol dinlen. Sonra başka doktora da git tek doktorla kalma. Ama mümkün mertebe dinlen kalkma
Ben de çok sinir oldum bir sey de düzgün yapılsın yaÜfff yaaa böyle şeylere aşırı sinir oluyorum. O yüzden en iyisi hastanede baktırmak oluyor
Bende SS almıştım canım atayım dedim bu ay Güzel haberler vericez inanıyorumkızlaaaaar Plan kurdum kafamda. Şimdi çakşır kökü suyu sipariş vereceğim. Afranın mesajını favorileyen olmuş muydu bana kızacak şimdifavorileyen varsa bana yazabilir mi kullanım şeklini.
İnofolic kullanmaya devam edeceğim.
Ovu ve ateş takibi devam
Eşime keçiboynuzu da vereceğim bu ay.
Adetin 3.4 günlerinde doktora gideceğim artık o da ne derse yola devam. Mücadeleye devam.
A Afratafracmelegim can @melisaa93 @edahandro golden-snitch @Safransari tweeetyyy @Merve3553 @bliiss @beyons imagination forever @bitkin96 @IADK @hamileyimmmm @Conqueror123 etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Aksuvital da güzel canım ekstraltlı birdeBiz aktardan aldık canım netten almadık, marka olarak mecitefendiden başkasını almaTadı güzel onun. Başka marka denedik asla içilmiyor
ahhh kuzumm bende bırakmaya çalışıyrmm hamile olmaya engelmi diyorum bide allahım bizi tiksindirsinMalesef içiyorum oldu bitti ama azalttım bırskmaya çalışıyorum tiksinmek için dua ediyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?