- 26 Aralık 2015
- 12.150
- 19.921
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.521
Aradım açmadı, çocuklarla gidemedik de, ben tek gitmeyi göze alamadım olumsuz bişey derse diye, eşimi yolladım bakalım, inşallah güzel haberlerle gelirKuzum sakin ollütfen sakin ol. Bak inan hiçbir şey olmayacak. Bunlar senle ilgili sonuçlar bebekle ilgili değil. Ve başlarda ilaçlarla destekleniyor. Lütfen boşuna endişe edip kendini bebeğini üzme. Bak ben sana sürecimi anlattım tıpatıp aynı şeyleri yaşadım diyorum. Benim testleri geç yaptırma sebebim randevu bulamamak istanbuldaydım sağlık ocağı da hepsini yapmıyordu. Fakültede yaptırdım doktor yaptırmamı önerdi ileriki haftalar için hastalık olabiliyor dedi. Bak başında yaptırdın mis gibi. İstersen doktoru ara
Harikasın canımkızlaaaaar Plan kurdum kafamda. Şimdi çakşır kökü suyu sipariş vereceğim. Afranın mesajını favorileyen olmuş muydu bana kızacak şimdifavorileyen varsa bana yazabilir mi kullanım şeklini.
İnofolic kullanmaya devam edeceğim.
Ovu ve ateş takibi devam
Eşime keçiboynuzu da vereceğim bu ay.
Adetin 3.4 günlerinde doktora gideceğim artık o da ne derse yola devam. Mücadeleye devam.
A Afratafracmelegim can melisaa93 edahandro golden-snitch Safransari tweeetyyy Merve3553 bliiss beyons imagination forever Zumruduanka96 IADK @hamileyimmmm C Conqueror123 etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Sonuç çıkınca beni etiketle kuzumKızlar doktordan çıktım sabah akşam progesteron verdi düşük olmaması için. Betanı görünce çok sevindim dedi ama biraz düşük dedi hemen lekelenme felan oldumu dedi evet dedim ondan erken geldim dedim. Üzüldü inşalah devam etmez dedi 4.30 da arıcam betama bakacak son olarak hayırlı olsun dedi. Karından baktı bu arada vajina bakmadı çok sevindim
Yaaa en güzeliBen 6 yıl anaokulu öğretmenlik yaptım canım puanda çalışmıyorum koca parası yiyiorum
Ohhh kendine gelmişsin kuzumkızlaaaaar Plan kurdum kafamda. Şimdi çakşır kökü suyu sipariş vereceğim. Afranın mesajını favorileyen olmuş muydu bana kızacak şimdifavorileyen varsa bana yazabilir mi kullanım şeklini.
Ovu ve ateş takibi devam
Adetin 3.4 günlerinde doktora gideceğim artık o da ne derse yola devam. Mücadeleye devam.
A Afratafracmelegim can melisaa93 edahandro golden-snitch Safransari tweeetyyy Merve3553 bliiss beyons imagination forever Zumruduanka96 IADK @hamileyimmmm C Conqueror123 etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
İnşallah kuzum inşallah ya napalım umut hep var devamHarikasın canımasla pes etmek yok, hep pozitifiz güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle
Evet kuzum ovu testini öneririm canım bide biraz pahalı ama bi ilaç önercem sana ben iki kere kullandım birinde ilk ayda kimyasal oldu bu ay da sadece 5 tane kullandım artanı şimdi tekrar bebiş oldu bu ilaç kuzum dene istersen bikızlaaaaar Plan kurdum kafamda. Şimdi çakşır kökü suyu sipariş vereceğim. Afranın mesajını favorileyen olmuş muydu bana kızacak şimdifavorileyen varsa bana yazabilir mi kullanım şeklini.
Ovu ve ateş takibi devam
İnşallah kuzum ama sen sakin ol lütfenAradım açmadı, çocuklarla gidemedik de, ben tek gitmeyi göze alamadım olumsuz bişey derse diye, eşimi yolladım bakalım, inşallah güzel haberlerle gelir
İnşallah kuzum inşallahOhhh kendine gelmişsin kuzummucize yakın
merhaba kızlar benimde klomen sonrası yumurta takibim yapılıyordu bugün 18.gün kontrole gittim tek bir tane yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi verdi doktorum gebelik ihtimali düşük mü acaba tek yumurta olduğu içinkızlaaaaar Plan kurdum kafamda. Şimdi çakşır kökü suyu sipariş vereceğim. Afranın mesajını favorileyen olmuş muydu bana kızacak şimdifavorileyen varsa bana yazabilir mi kullanım şeklini.
Ovu ve ateş takibi devam
Hayır
Canım inşallah tutar nasibi olduktan sonra her türlü oluyor ben bu ya klomen kullandım 3 olgun yumurtam oluştu çok umutlandım çok inandım. Çatlatma yapmadı bana doktorum. Son 3 gün kaldı adete. Testler negatif inşallah sen sonuç elde edersinmerhaba kızlar benimde klomen sonrası yumurta takibim yapılıyordu bugün 18.gün kontrole gittim tek bir tane yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi verdi doktorum gebelik ihtimali düşük mü acaba tek yumurta olduğu için
Bebiştendir o kuzumHayırbir buçuk saattir ekran yeniliyorum heyecandan midem bulanıyor
Çok iyi canımkızlaaaaar Plan kurdum kafamda. Şimdi çakşır kökü suyu sipariş vereceğim. Afranın mesajını favorileyen olmuş muydu bana kızacak şimdifavorileyen varsa bana yazabilir mi kullanım şeklini.
Ovu ve ateş takibi devam
Sırf ona alıyorum zaten ikimiz de içerizÇok iyi canımeşine de içir çakşır kökü suyunu
Evet kuzum ovu testini öneririm canım bide biraz pahalı ama bi ilaç önercem sana ben iki kere kullandım birinde ilk ayda kimyasal oldu bu ay da sadece 5 tane kullandım artanı şimdi tekrar bebiş oldu bu ilaç kuzum dene istersen bi
En son salı 358di canım bir de bugün verdim ama bir türlü cikmadi çok moralim bozulduBebiştendir o kuzumen son kaçtı betan ne zaman verdin kuzum
Çıkar canım inşallah güzel yükselmiştirEn son salı 358di canım bir de bugün verdim ama bir türlü cikmadi çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?