- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.201
Deniyorum bebegim deniyorum inşalalh bırakacam. Düşünceleriniz için teşekkür ederimBebeğinden daha mı vazgeçilmez ? İkisinden birini seçmek zorunda olduğunu düşün kendini motive et. Bende rüyalarımda içerdim ama bebeğime kıyamadım içemedim
Cocuk istedigim icin Hep alttan alan ben oluyorum baktım artık alışkanlığa dönmüş dün sabah degerlendirmistik tutarsa tutar napimHer pik zamanı böyle oluyor ya. Bütün sinirinle de olsa değerlendir bugünü. Gurur yapma konuyu açma. 1 kez bile olsa değerlendir
Tamam o zaman canım sen daha iyi bilirsin nasıl davranacağını. Belli ki bir şeylerin düzelmesi gerekiyorCocuk istedigim icin Hep alttan alan ben oluyorum baktım artık alışkanlığa dönmüş dün sabah degerlendirmistik tutarsa tutar napim
Amin kuzumBende içiyorum kuzum ama azalttım tiksiniyor gibiyim iki duman alıyorum üçüncü dumanda midem kalkıyor söndürüyorum inşallah tiksiniriz iyice
Maşallah kuzuyaGünaydın kızlar lekem çok az silince uçuk kahve az az ateşim 36.7 çıktı demekki inşallah yerleşme düşüşü bu lekelenmeler. Testimide yaptım atim sizedefnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac Niqu tweeetyyy @bitkin96 @Linakiz golden-snitch etiketi yapamadıgım benim için telaşlanan bütün güzel kalpli kızlar.1. Test dün yaptıgım
Ya ben çizgi gördüm yanlış mı gördü. Kuzum ben de biraz depresife bağladım, yazılanları malesef çok takip edemiyorum. Benden başka çizgi gören oldu mu? Ben silik gördüm ya. Heveslendirmek istemem ama var gibi sanki... Kelin merhemi olsa kendi başına sürer o sebeplen motivasyon konuşması da yapamıyorum kuzumArkadaşlar yumurtlamadan sonra 11. Gün. Ateş tablomu ve testimi bırakıyorum. Artık buradan döneceğini sanmıyorum. Klomen kullanımı sonucu oluşan 3 yumurtadan biri bile olmadı. Ne yapalım vardır Rabbimin bir bildiği. Umarım kiste falan dönüşmemiştir umarım. Çok yoruldum artık gölge falan aramaktan. Net çizgiler görmek istiyorum. Bir gün olur inşallah.
Keşki içmesen kuzum ya yazık oluyor sanada bebişinedeMalesef içiyorum oldu bitti ama azalttım bırskmaya çalışıyorum tiksinmek için dua ediyorum kuzum
Kuzucum beni de etiketle olur mu seni çok merak ediyorum. Şimdi bi içe kapanma yaşıyorum yazılanları çok takip edemiyorum ama kaçırmak istemem hamiş arkadaşlarımıCumartesi test yapacak olan var mı? Ben yapıcam 12.günde. 14 dolmadan yapmış olayım diye
Ben de çizgi görüyorum canım özellikle 3. Fotoğrafta gölgeden dolayı mı bilmiyorum ama bir çizgi varYa ben çizgi gördüm yanlış mı gördü. Kuzum ben de biraz depresife bağladım, yazılanları malesef çok takip edemiyorum. Benden başka çizgi gören oldu mu? Ben silik gördüm ya. Heveslendirmek istemem ama var gibi sanki... Kelin merhemi olsa kendi başına sürer o sebeplen motivasyon konuşması da yapamıyorum kuzumama yine de bat gününe kadar teste devam et, bence çizgi var gibi
Gördüm canım vardır insallahKızlar bende test yaptım bugün yumurtlamadan sonra 9. Günüm ilk idrar değil çünkü gece kızım hastaydı bende yatmadım ilk idrar değildi bir çizgi görüyorum ama testin kendi gölgesi mi anlamadım hemen çektim test beklemediEki Görüntüle 3294236
Aynen öyle canım haklısınKeşki içmesen kuzum ya yazık oluyor sanada bebişinedebunu hep diyorum tüp bebek doktorları sigara kullananlara genelde diyorlar cocuğunuz ondan zor tutunuyor hatda bazı doktorlar hiç yapmıyor işlem.
Allah büyüktür kuzum, sıkma canınıArkadaşlar yumurtlamadan sonra 11. Gün. Ateş tablomu ve testimi bırakıyorum. Artık buradan döneceğini sanmıyorum. Klomen kullanımı sonucu oluşan 3 yumurtadan biri bile olmadı. Ne yapalım vardır Rabbimin bir bildiği. Umarım kiste falan dönüşmemiştir umarım. Çok yoruldum artık gölge falan aramaktan. Net çizgiler görmek istiyorum. Bir gün olur inşallah.
canım senin aşılamaydı sanırm oldumuBence bugün yap
Tebrik ederim canımmÇok teşekkür ederim bebeğim
bat ne zman canım ben zor duruyorumCumartesi test yapacak olan var mı? Ben yapıcam 12.günde. 14 dolmadan yapmış olayım diye
Merhaba iğne hakkında bilgim yok maalesef. Hsg mi çekilmişti sag tüp tikali çıktı ?Kızçeler MerhabaaKocaman günaydın herkeseee Bugün kontrole gittim şimdi doktordan geldimmm. Gonal F 75 doz kullandım 3 gün boyunca . Solda 2 yumurtam olmuş 10 mm ve 12 mm sağda da 12 yumurtam var ve sağ tüp tıkalıııı.
Pazartesiye kadar iğneye devam pazartesi sabah tekrar kontrol var . Sizce normal mi şu an da gidişat . İlk defa olduğum için bilmiyorumadetimin 7.günü
İnşallah canımGördüm canım vardır insallah
Canım 4 gün erken yapmışsın testi.. Geç dllenme olabilir.. umudunu yıkma beraber göreceğiz pozitifiArkadaşlar yumurtlamadan sonra 11. Gün. Ateş tablomu ve testimi bırakıyorum. Artık buradan döneceğini sanmıyorum. Klomen kullanımı sonucu oluşan 3 yumurtadan biri bile olmadı. Ne yapalım vardır Rabbimin bir bildiği. Umarım kiste falan dönüşmemiştir umarım. Çok yoruldum artık gölge falan aramaktan. Net çizgiler görmek istiyorum. Bir gün olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?