- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.181
Çok şükür canım. Çok iyi gidiyorsun.Günaydın kızlar lekem çok az silince uçuk kahve az az ateşim 36.7 çıktı demekki inşallah yerleşme düşüşü bu lekelenmeler. Testimide yaptım atim sizedefnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac @Niqu @tweeetyyy @bitkin96 @Linakiz golden-snitch etiketi yapamadıgım benim için telaşlanan bütün güzel kalpli kızlar.1. Test dün yaptıgım
Dikkat et ağır kaldırma ayakta çok durma uzan dinlen hep çalışmıyorsan eğer yarın tekrar yap sabah idrarla koyulaşmasın takip et 4 gün var demi daha adetine kuzum hergün yap Allahımın izni ile annesine sıkıca tutunucakAllam inşallah kuzum inşallah sorunsuz o bebiş bana tutunmuştur
İnşallah canım zaten daha testim kalmadı internetten aldığım cumartesi gelicek o zaman denerimBebeğim dokuzuncu gün biraz erken olabilir sen onu 12. gün falan denesene bir inşallah pozitif olacaktır
Cnm bn sigarayı bıraktım ayy Allaha şukurBende içiyorum kuzum ama azalttım tiksiniyor gibiyim iki duman alıyorum üçüncü dumanda midem kalkıyor söndürüyorum inşallah tiksiniriz iyice
Bende de hafiften tiksinti başladı zaten ben 5 ay kusan biriyim az ilerleyen zamanlarda bırakıcam ona eminim ama önemli olan şu dönemler tam tutunmaya çalışıyor elimde değil kuzum şuan içmeden duramıyorumCnm bn sigarayı bıraktım ayy Allaha şukur
1 ay oldu, tiksinti ve koku geldi
İnşllah bıdaha başlamam
İnşllah sizede tiksinti gelir
melegim can
Kızlar biranda neden bu ateş bu kadar yükseldi geçen ayda adetten bir gün önce yükseldi sonra 36.6 ya düştü adet oldum ay bi korkmuyor değilim şuan
Amin kuzum amin inşallah çok güzel çok istiyorum bırakmak dua et banadaCnm bn sigarayı bıraktım ayy Allaha şukur
1 ay oldu, tiksinti ve koku geldi
İnşllah bıdaha başlamam
İnşllah sizede tiksinti gelir
melegim can
Canimm cok sevimdimmmKızlar günaydıııınçatlama iğnesinin 13. Günü aşılamanın 11. Günü.hala iğnenin etkisi mi sizce
Hayırlısı olsun canım dün ovulasyonda pike yakındı ama eşimle gereksiz bir konu yüzünden atıştık sanırım bu ayı da kapattım canım çok sıkkın herşey üzerime geliyor sankiDün son kez bir daha yaptım canım negatifti bugün yapmadımSen naptın kaçıncı gündesin
Sadece o konuda çok iradesizim kuzum ama azaltacam çünkü normlade günde 1 pkaetten fazla içen birisiyim. 2 gündür stresimden içtimÇok üzüldüm bu durumasenin gibi bilinçli biri nasıl içer hala
Tebrik ederim canım maşallah. Pozitifleri görünce çok seviyorumKızlaarrrrr
Sabah paylaştım can sıkıntısından kimseyi etiketlemedim canlarım sorduğunuz için sizi etiketliyorumArkadaşlar yumurtlamadan sonra 11. Gün. Ateş tablomu ve testimi bırakıyorum. Artık buradan döneceğini sanmıyorum. Klomen kullanımı sonucu oluşan 3 yumurtadan biri bile olmadı. Ne yapalım vardır Rabbimin bir bildiği. Umarım kiste falan dönüşmemiştir umarım. Çok yoruldum artık gölge falan aramaktan. Net çizgiler görmek istiyorum. Bir gün olur inşallah.
Her pik zamanı böyle oluyor ya. Bütün sinirinle de olsa değerlendir bugünü. Gurur yapma konuyu açma. 1 kez bile olsa değerlendirHayırlısı olsun canım dün ovulasyonda pike yakındı ama eşimle gereksiz bir konu yüzünden atıştık sanırım bu ayı da kapattım canım çok sıkkın herşey üzerime geliyor sanki
Şimdi bırakmanın tam zamanı. İnan hiç beklemiyordum. Çok bilinçlisin ve ne zorluklarla bebeğini bekliyorsun. Tiksinmeyi bekleme bebeğin sana geldi bırak lütfen.Malesef içiyorum oldu bitti ama azalttım bırskmaya çalışıyorum tiksinmek için dua ediyorum kuzum
Kuzum ya olsun üzülme demicem sana üzülüyorsun tabi farkındayım ama belki zamanı vardır ama ümidini de kaybetme ateşin güzel ilerliyor hala belki geç döllenme oldu dur bekle bakalım az daha ne olacak inşallah süpriz olur
Çok teşekkür ederim bebeğimTebrik ederim canım maşallah. Pozitifleri görünce çok seviyorum
Bebeğinden daha mı vazgeçilmez ? İkisinden birini seçmek zorunda olduğunu düşün kendini motive et. Bende rüyalarımda içerdim ama bebeğime kıyamadım içemedimSadece o konuda çok iradesizim kuzum ama azaltacam çünkü normlade günde 1 pkaetten fazla içen birisiyim. 2 gündür stresimden içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?