- 13 Ekim 2022
- 4.645
- 6.310
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.141
Kuzum daha yapmadın mı sen hem normal hem erken al bi dene muallakta kalma böyleMerveeee test alsam mıı ne alıyım kaset mı veya hangi marka çok kararsız kaldım ya
Negatıf görücem
Evet bencede öyle yap arka arkaya olsun şansı artar inşallah bebiş olur canımBu 3 4 gün değerlendirmeyi düşünüyorum
Sen naptın canım
Sen naptın canım
Ben de test yaptım kızlar ama negatif. Çatlama sonrası 14. Gün. Artık ümidim bitti. Adetimi bekliyorum. Başka da test yapmam.. sizlerden güzel haberi alacağmm. Nolur umutsuz olmayın, az değerlendirmeyle bir sürü zorlukla çok hamile kalan arkadaşlarımız olduSen yaptın mı canısı bugün
ben de 2 kere kimyasal geçirdim.Şuan hamile kalsam aklıma ilk o gelir ancak bu tertemiz bir başlangıç.Aynısı olacak diye bir şey yok.ayrıca kimyasal geçirip sonradan hamile kalıp sağlıkla ilerleyen binlerce kişi vardıR.sen de onlardan olacaksın Allahın izniyle.Kötüyü düşünme1 kere Mayıs da
Canım sorun yok bence koyulaşma da olmuş bak testinde maşallah doktora gidince de haber ver aklım sende kaldıGünaydın kızlar lekem çok az silince uçuk kahve az az ateşim 36.7 çıktı demekki inşallah yerleşme düşüşü bu lekelenmeler. Testimide yaptım atim sizedefnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac @Niqu @tweeetyyy @bitkin96 Linakiz @golden-snitch etiketi yapamadıgım benim için telaşlanan bütün güzel kalpli kızlar.1. Test dün yaptıgım
Ayyyy sen kusura bakma kuzum ben yanlış anlamışım o zamanSon test derken canım fotoğrafta en aşağıda sondaki testi yaptım demek istedim. Yoksa devam ediyorum test yapmayakeşke çatlamayı görseydiniz dediğinizde, sandım ki çatlamayı görünce değerlendirmeye baslamam gerekliydi kafam karıstı kusura bakmayın
Vakitleri değilmiş kuzuBen de test yaptım kızlar ama negatif. Çatlama sonrası 14. Gün. Artık ümidim bitti. Adetimi bekliyorum. Başka da test yapmam.. sizlerden güzel haberi alacağmm. Nolur umutsuz olmayın, az değerlendirmeyle bir sürü zorlukla çok hamile kalan arkadaşlarımız oldudua ediyorum umarım bebişleriniz sizinledir
fnd_50 kuzum nerdesin? test yaptın kaçırdım mı?
MerveeemmKuzum daha yapmadın mı sen hem normal hem erken al bi dene muallakta kalma böyle
Âmin inşallah bebeğim çok teşekkür ederim Allah razı olsunben de 2 kere kimyasal geçirdim.Şuan hamile kalsam aklıma ilk o gelir ancak bu tertemiz bir başlangıç.Aynısı olacak diye bir şey yok.ayrıca kimyasal geçirip sonradan hamile kalıp sağlıkla ilerleyen binlerce kişi vardıR.sen de onlardan olacaksın Allahın izniyle.Kötüyü düşünme
Benim 9 gün böyle çıktı erkende çıktı bak yanılmadım biliyordum hayırlı olsun bebeğimmmmmmmMerveeemm
Dün yapmadım canım yarın yapayımDün test yaptın mı ☺ 11.güne iğne etkisinin bu kadar kalacağını sanmam ama iki günlük test kıyası yapsak daha doğru olur
Sağlıkla buyusun bebisin insallahMerveeemm
13. güne iğne etkisi kalmıyor diye biliyorum ama yarın sabah tamamen emin oluruz bence canımKızlar günaydıııınçatlama iğnesinin 13. Günü aşılamanın 11. Günü.hala iğnenin etkisi mi sizce
Bebiş var saglıkla gelsin inşallah canımMerveeemm
İnşallah kuzum inşallah birbirimize dua edelim ne olurBebiş var saglıkla gelsin inşallah canım
İğne etkisi 13.gune kalmaaaaazKızlar günaydıııınçatlama iğnesinin 13. Günü aşılamanın 11. Günü.hala iğnenin etkisi mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?