- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.041
KuzummKızlar hepiniz yazmışsınız allah razı olsun. Doktora gitmedim namaz kıldım dua ettim. Çok strese girdim uyumaya çalışıyorum. Çok açık kahve silince geliyor inşallah yerleşmedir. Sabaha test yapacam tekrar dualarınızı eksik etmeyin
Çok merak ettik kuzum Allah kabul etsin inşallah yarına geçmiş olucak bol bol dinlen uyumaya çalış hadi iyi geceler canımKızlar hepiniz yazmışsınız allah razı olsun. Doktora gitmedim namaz kıldım dua ettim. Çok strese girdim uyumaya çalışıyorum. Çok açık kahve silince geliyor inşallah yerleşmedir. Sabaha test yapacam tekrar dualarınızı eksik etmeyin
İnşalla kuzum inşallah arkasına tekrar pıhtılı geldi korktumKuzummhayırlı olsun panikleme ben sorun olduğunu düşünmüyorum herşey yolunda eski adetten kalan kan bile gelebiliyor çamur şeklinde kan eski kandır yeni değil ki. sorun yok emin ol
Amin kuzum aminnn iyi geceler bugün sabah olmaz banaÇok merak ettik kuzum Allah kabul etsin inşallah yarına geçmiş olucak bol bol dinlen uyumaya çalış hadi iyi geceler canım
Hiçbir sorun yok güzelce dinlen uyu sabah doktora bi git isterssn yinede için rahat etsin stres yapma yerleşiyor bebeğinnİnşalla kuzum inşallah arkasına tekrar pıhtılı geldi korktum
Kuzum içini ferah tur. Allah ın izniyle bebek gayet keyfi yerinde seninleKızlar hepiniz yazmışsınız allah razı olsun. Doktora gitmedim namaz kıldım dua ettim. Çok strese girdim uyumaya çalışıyorum. Çok açık kahve silince geliyor inşallah yerleşmedir. Sabaha test yapacam tekrar dualarınızı eksik etmeyin
İnşAllah koyulaştığını göreceksin beneğim zaten epey koyuyduKızlar hepiniz yazmışsınız allah razı olsun. Doktora gitmedim namaz kıldım dua ettim. Çok strese girdim uyumaya çalışıyorum. Çok açık kahve silince geliyor inşallah yerleşmedir. Sabaha test yapacam tekrar dualarınızı eksik etmeyin
Nasıl geçti tatilinKızlar selamlarr.melisaa93 döndüm ben tatilden nasılsınız ne var ne yok okuyamadım herşey yolundadır umarım
Niye keşke dediniz anlamadımEvet pik ama keşke çatlamayı da görseydin testle canım
Belki 2 güne çatlar belki 1 güne ona göre devam ederdinizNiye keşke dediniz anlamadımpik görünce değerlendirmeye başlanmıyor muydu? Bugün ya da yarın çatlama görürüm muhtemelen
Merveeee test alsam mıı ne alıyım kaset mı veya hangi marka çok kararsız kaldım yaBelki 2 güne çatlar belki 1 güne ona göre devam ederdiniz
Bu 3 4 gün değerlendirmeyi düşünüyorumBelki 2 güne çatlar belki 1 güne ona göre devam ederdiniz
Teste de devam ediyorum canımBelki 2 güne çatlar belki 1 güne ona göre devam ederdiniz
Çok güzel kuzum bak korkma o yerleşme olduğu için öyledir günün aydın olsun bebeğim bende eczaneye gittim ama kapalı ilk idrarla yapım dedim de kendımı daha fazla tutamıcam sanırımGünaydın kızlar lekem çok az silince uçuk kahve az az ateşim 36.7 çıktı demekki inşallah yerleşme düşüşü bu lekelenmeler. Testimide yaptım atim sizedefnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac Niqu tweeetyyy Zumruduanka96 Linakiz golden-snitch etiketi yapamadıgım benim için telaşlanan bütün güzel kalpli kızlar.1. Test dün yaptıgım
Bi kaba al canım acılır eczane yarım saate hemen gıder alırsınÇok güzel kuzum bak korkma o yerleşme olduğu için öyledir günün aydın olsun bebeğim bende eczaneye gittim ama kapalı ilk idrarla yapım dedim de kendımı daha fazla tutamıcam sanırım
Buda ateş tablom kuzularGünaydın kızlar lekem çok az silince uçuk kahve az az ateşim 36.7 çıktı demekki inşallah yerleşme düşüşü bu lekelenmeler. Testimide yaptım atim sizedefnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac Niqu tweeetyyy Zumruduanka96 Linakiz golden-snitch etiketi yapamadıgım benim için telaşlanan bütün güzel kalpli kızlar.1. Test dün yaptıgım
Çok sukur meloşumGünaydın kızlar lekem çok az silince uçuk kahve az az ateşim 36.7 çıktı demekki inşallah yerleşme düşüşü bu lekelenmeler. Testimide yaptım atim sizedefnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac Niqu tweeetyyy Zumruduanka96 Linakiz golden-snitch etiketi yapamadıgım benim için telaşlanan bütün güzel kalpli kızlar.1. Test dün yaptıgım
Öyle olur demı yaBi kaba al canım acılır eczane yarım saate hemen gıder alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?