- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 53
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.541
Evet günlerdir resmen kalbimin üstünde öküz oturuyor gibiydi . Dün sabaha kadar ayetel kürsi Meryem suresi falan okudum dinledim . Karından gözükmedi ilk beta istedi çıkınca gel ona göre vajinal vakalım dedi değeri görünce ağlayarak girdimAyyy Allah kucağına almayı kokusunu duymayı da nasip etsin inşallahkaç gündür o kadar stresliydin ki artık rahat bir nefes alabilirsin
Ayyy maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizim başımıza insallahhhBakın ağlamaktan helak oldum rabbim nasip etti bana daçok şükür duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun
melisaa93 A Afratafrac Niqu ve diğer kızlar
Canım çok erken belirginleşmiş bilemedim ama bebeğin seninledir umarım hayırlı olsunMerhaba bugün adete 7 gün var testi yaptım pozitif sanıyorum.3 gün önce kan testi 0.151 çıktı değer bu kadar hızlı artabilir mi?Lütfen cevap verinPredictor güvenilir test diye biliyorum
Yaaa canım benim çok çok mutlu oldum o kadar içim rahatladı ki vallahi bende çok korkmuştum rabbim yardım etti dualarımız kabul olduBakın ağlamaktan helak oldum rabbim nasip etti bana daçok şükür duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun
Amiiin bebeğim İnşAllah nasip olacak hepimizeCanım benim çok güzel olacak her şey inşallah senin için dualarımda olacaksın gupguzel haberler vereceğiz sağlıkla kirklarimiz karışacak. Ek gıda önerileri sunacagiz birbirimize
Bende düzensizlik var maalesef duphaston içmeden adet göremiyorum o yüzden ilaca başladımGünaydınnnnn, yeni bir haftaya girdik. Umarım bu hafta da bolll bolll güzel haberler alacağımız bir hafta olur. Bu sabah gebelik testi yapacaklar ne durumdasınız acaba?
Kızlar siz ne durumdasınızvar mı gelen giden. Beni güncellemeyi unutmayın.
@bhykrttlPkolu_anneadayi @beun8 @fiyonaprensesolan @doga @Deniz_61 @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @Boldi @Madame butterfly @halles @cnlrm @YILDIS @IADK
Böyle bir hadsiz tayfası da bana denk gelmişti düğün arefesi diye susmustum, geline dönüp hala emin misin bak deseydim keşke yanımdaydı kizcagizcahillik resmen ya söylenecek çok şey var da işte bazı yerlerde susmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki
Oh ohEvet günlerdir resmen kalbimin üstünde öküz oturuyor gibiydi . Dün sabaha kadar ayetel kürsi Meryem suresi falan okudum dinledim . Karından gözükmedi ilk beta istedi çıkınca gel ona göre vajinal vakalım dedi değeri görünce ağlayarak girdimnoldu diyo içerdeki herkes sonucu gördüm dedim ilk kez hamileyim dite ağlayan görüyoruz dediler doktor baktı hemen gözüktü nokta kadar bişeydi buz gibi su döküldü sanki o anda başımdan aşağıya öyle bir rahatlama geldi
Evet hastaneden aldım online verilmiyor canımHastaneden aldın di mi canım online almadın?
Evet kuzum ama bazen yanılma oluyotAA sen ultrason resminden anlayabiliyor musun?
Çok teşekkür ederimmCanım çok erken belirginleşmiş bilemedim ama bebeğin seninledir umarım hayırlı olsun
Ay benim de öyle. Duphaston içiyorum. hadi inşallah gelir de önüne bakarsın.Bende düzensizlik var maalesef duphaston içmeden adet göremiyorum o yüzden ilaca başladım
Çok tatlısın canımmKorunmasız sevişcez hop hamile kalcam kafasından çıktığım için hamile kalma oranım dolar gibi aniden yükselecek
Mesajı da salalım;
Hepimiz hamileyiz, tatlı bebişler bize doğru gelinçok güzel anneler sizi bekliyor
Evet hastaneden aldım online verilmiyor canım
Aynen içmeden olamiom ben beş gün içtim bu sefer sabah akşam birer tane bekliyorum bıraktım inşallah olur on gün içmek istemedimAy benim de öyle. Duphaston içiyorum. hadi inşallah gelir de önüne bakarsın.
Yaaa ben sana demedim mi boşa strese girdin bak çok güzel artmış degerin kesemizde orda saglıkla işerlesin inşallah canım çok sevindimBakın ağlamaktan helak oldum rabbim nasip etti bana daçok şükür duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun
Kalbim nasıl atıyo var ya çok heyecanlandımNiqu canım naptın merakta bırakma bizi
İnşallah güzel haberlerle gelecek kuzumKalbim nasıl atıyo var ya çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?