- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.661
Ağrı kesici içme canım baktın geçmiyor hastaneye bir git bence. Böyle beklenmedik ağrılarda ağrı kesici içmemek önemli benceUyuyunca geçti canım. Hatta uyuyayım bari diyerek erken yatmıştım. Gece kalktım bi ara tuvalete. İlk saniyeler yoktu yine başladı
Benim eşimde aynıydı. Anasının yanında erkek kesiliyordu başıma. Bende annesine normalde yemediği yemekleri ben yapınca nasıl yediğini evde bana yardım ettiğini ev işi yaptığını anlatıyorum kadın şok. Kv evindeysem ve evde temizlik olacaksa eşime sen süpür bende mutfağı toplayım diyorum yapıyor, annesi de oğlum ben yaparım diyo. Sinir tepeme çıkıyor ben yapsam gelip elimden almaz. Bende yapmıyorum başkası da benle birlikte yapmazsa. Önceden olsa salak ben evi baştan aşağıya tek başıma tertemiz yapardım. Akıllandım çok şükürYok eşim çok şükür yapar. Bana yardım eder. Ama annesinin yanındayken suyunu bile annesinden ister. Öyle yapmış alıştırmış kadın
Çok sevindim canimmKuzum genel olarak d herkeste eksik oluyor. Hamilelikte de önemliymiş. Benim 2 sene önce falan 9du ilaçla 27 oldu. Şimdi hala kullanıyorum sınırlarda değerim. Öğrenince direk baktırdı doktor. D ve folik asit kullanıyorum sadece. Dün de kan değerlerim iltihap falan bakıldı problem yokmuş şükür
Kesinlikle yapma kuzum kesinlikle. Geçen eşim çamaşırı astı evde görümcem de var. Kv diyor ki bu kadar kişinin arasında sana mı kaldı oğlum asmak. Nolcak anne dedi elime yapışmadı astım. Ben de nolcak asabilir dedim . Görümcem de çok sinirlenir böyle erkek yapmasın denmesine o da kızdı annesine. 35 yaşında adama 5 yaşında muamelesi yapıyorBenim eşimde aynıydı. Anasının yanında erkek kesiliyordu başıma. Bende annesine normalde yemediği yemekleri ben yapınca nasıl yediğini evde bana yardım ettiğini ev işi yaptığını anlatıyorum kadın şok. Kv evindeysem ve evde temizlik olacaksa eşime sen süpür bende mutfağı toplayım diyorum yapıyor, annesi de oğlum ben yaparım diyo. Sinir tepeme çıkıyor ben yapsam gelip elimden almaz. Bende yapmıyorum başkası da benle birlikte yapmazsa. Önceden olsa salak ben evi baştan aşağıya tek başıma tertemiz yapardım. Akıllandım çok şükür
Amin kuzum hepimizin inşallahÇok sevindim canimmböyle sıkıntısız devam etsin inşallah
İçmedim canım ağrı kesici yoktu çünkü:)Ağrı kesici içme canım baktın geçmiyor hastaneye bir git bence. Böyle beklenmedik ağrılarda ağrı kesici içmemek önemli bence
3000 olunca gözükür inşallah canım ama belli olmuyorKaç olunca kese gözüküyor kuzum ben ona göre gideyim doktora diyorum ?
Her hangi bir sıkımtı olmazsa 5 hafta bitmeden gitme kuzumHamiş arkadaşlar bi bilgi verir misiniz acaba ? Beta kaç olunca acaba kese görebiliriz. Beklesem mi yoksa gidip kan vercem kan takibi mi yaptırsam bilemedim 6 haftalıkken gidip keseyi mi de görsem diyorum bilemedim kafam karıştı
Yani bizlerde bir annenin çocuğuyuz bunu niye görmezden geliyorlar anlamıyorumKesinlikle yapma kuzum kesinlikle. Geçen eşim çamaşırı astı evde görümcem de var. Kv diyor ki bu kadar kişinin arasında sana mı kaldı oğlum asmak. Nolcak anne dedi elime yapışmadı astım. Ben de nolcak asabilir dedim . Görümcem de çok sinirlenir böyle erkek yapmasın denmesine o da kızdı annesine. 35 yaşında adama 5 yaşında muamelesi yapıyor
İnşAllah daha iyi olursun canımİçmedim canım ağrı kesici yoktu çünkü:)
Ayran falan içeyim ben iyi gelir inşallah.
Canım benim doğru soluyorsun Allah'ım sanada bir an önce evlat sahibi olmayı nasip etsin sanırım ne yaparsak yapalım zamanı var baya ağladım rahatladım biraz adet olmayı bekliyorum pazartesi eşimle değerlerimize baktircaz ona göre bı yol izliycem bendeCanım öncelikle dış gebelikte olsa bi gebelik yaşamışsın ve hamile kalabiliyorsun. Onun için lütfen üzülüp kendini yıpratma. Eninde sonunda bebeğin olacakbir sene evet uzun ama içinde bir gebelik geçirdiğim bir süreç öyle düşün. Benim 17. Aya giriyoruz artık. Rahim filmi, 3 klomen, 2 çatlatma iğnesi, 2 aşılama tecrübem var. Hiç gebe kalamadım. Benim de yumurtam oluşuyor çatlıyor bi problemim yok, en azından doktor öyle diyor (ama bence FSH değerim yüksek 11.8; o da yumurtayı kalitesiyle ilgili bi değer sanırım), eşimde de sorun yok görünüyor.
Ben takviye olarak promotil+ımpryl kullanıyorum ( bir gün biri bir gün biri olacak şekilde) ama promotil bitince sadece maxijuno kullanmayı düşünüyorum
Eşime de ımpryl+promen k içiriyorum. Onun da promen k bitince ımpryl+maxigo ya geçeceğiz.
Benim kullandığım takviyeler böyle ama burada ınofolic kullanın kızlar da var, çörek otu bal karışımı yapanlar. Merak edersen sana yardımcı olurlar ben tam bilmiyorum. Benim kullandığım promotil, ınofolic'in vitaminli hali gibi.
İnşallah canımİnşAllah daha iyi olursun canım
Çok sağol canım benim inşallah dua et sende bende edicem önümüzde ki ay bizde gebeligimizi sevinçle paylaşalım inşallahUmudunuz hep olsun canım İnşAllah en kısa zamanda nasip olur. Sende toparla kendini eşine hep mutsuz umutsuz görünme. Enerjin yerinde olsun olacağına İnan
Tamam kuzum sende mi öyle yapacaksın şuan 3+4 10 gün sonra mı gideyim yaniHer hangi bir sıkımtı olmazsa 5 hafta bitmeden gitme kuzum
Amiiin canım İnşAllahÇok sağol canım benim inşallah dua et sende bende edicem önümüzde ki ay bizde gebeligimizi sevinçle paylaşalım inşallah
Kuzum 3000lerden önce gitmeHamiş arkadaşlar bi bilgi verir misiniz acaba ? Beta kaç olunca acaba kese görebiliriz. Beklesem mi yoksa gidip kan vercem kan takibi mi yaptırsam bilemedim 6 haftalıkken gidip keseyi mi de görsem diyorum bilemedim kafam karıştı
Valla davranırım istediğim gibi eşimde asla ağzını açıp böyle yapma diyemez. Görüyor zatenYani bizlerde bir annenin çocuğuyuz bunu niye görmezden geliyorlar anlamıyorumSonrada niye böyle davranıyor oluyoruz
Tamam kuzum sağlık ocağına gidip kan vereyim o zaman ben pazartesiKuzum 3000lerden önce gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?