- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.064
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.621
Ayyy eşin iyi yapmış. Ben işin kötüsü korona zamanı KPSS çalışıyordum ve benimle kalıyorlardı. Evim dubleksti onlar alt kat ben üst kat ama yine de hiç hoş değildi. Bir de ben titiz biriyim kurallarım vardır evde. Onun peşini kovalamak zorunda kalıyorumBizimkide deprem olunca memlekete dönmüstük okullar tekrar acılınca geri dönerken bende mi sizle gelsem destek olurum falan dedi, esimde bi de senle mi ugrascaz anne orda canımız burnumuzda diyerek konuyu kapatmıstı, kadında tansiyon seker var aşırı panik bi kadın, gerçekten kendimizi bırakıp bi de onu mu teselli edecektik, ev ztn kücük orda doğru dürüst esya yok cocuk düsünüyoruz hic mi düsünmüyorlar anlamıyorum ama asıl bomba şudur ki korona zamanı sokağa cıkma yasagı varken yılbasında dört gün cıkma yasagı vardı tutturdu buraya gelin burda kalalım birlikte o zamanda evimizin arası 15 km kadar hayır mecbur muyuz dört gün aynı yerde kalmaya ev bu kadar yakınken daha bi bucuk senelik evliyiz ama her gün arıyor yok dedikce en sonunda esimde anne biz artık ayrı bi aileyiz ya benimde ayrı bi evim varya müsade edersen evimde kutlıcam dedi sagolsun bana laf bırakmaz
çatlamanın 10,günümü yumurtlamanın 10,günümü başladın canım test yapmayaSagol kuzum darısı sana olsun inşallah. Dün başladım canım 10. Günümdü silik gördüm
Yuhhh! Ben de vermiyorum taviz valla artık. Çünkü abartıyor durumu kadın. Kp hiç konuşmaz. Ama bu kayınvalidem beni çıldırtıyor. Oğluma yardım et peşini topla ben hep topladım diyor banaAyy bi de evlilik yıldönümümde yemege giderken gündüz esimi aramıs kutlamaya sonra sey demis aksam birlikte mi kutlasak eşimde evlilik yıldönümü bu dogum günü degil anne demis, gecen seneki evlilik yıldönümümde ise kücük ogluyla sevgilisi icin onları da götürseydiniz yanınızda dedi telefonda kutlamak icin aradıgında aksam ben de bu özel bi gün diyerek konuyı kapattım hayır anlamıyorum normalde iyi bir kadın ama özel günlerde bi seyler oluyorısrarla birlikte olmak istiyor önceleri ayıp olmasın diye susardım ama artık taviz vermiyorum millet alınmasın diye kendimi ezdiremem
Şuan ovulasyonun böyle çıkması gebeliğe işaret gibi geldi bana kuzummmEvde erken gebelik testi yok kızlar. Merakımdan ovulasyon testi yaptım. Normalde geçen ay mesela adete yakın ovu testi yaptığımda ikinci çizgi asla çıkmamıştı. Geç döllenme olabilir mi? İdrara geç yansıyor olabilir mi? Ateş bana hala umut veriyor. Bu kaset test kaç milimi ölçüyor acaba
Evet kayınpederler genelde daha sessiz aman bosver canım eşlerimiz yanımızda anlasıyoruz gerisine takılmayalımYuhhh! Ben de vermiyorum taviz valla artık. Çünkü abartıyor durumu kadın. Kp hiç konuşmaz. Ama bu kayınvalidem beni çıldırtıyor. Oğluma yardım et peşini topla ben hep topladım diyor bana
İnsallah vardır canım baya koyuEvde erken gebelik testi yok kızlar. Merakımdan ovulasyon testi yaptım. Normalde geçen ay mesela adete yakın ovu testi yaptığımda ikinci çizgi asla çıkmamıştı. Geç döllenme olabilir mi? İdrara geç yansıyor olabilir mi? Ateş bana hala umut veriyor. Bu kaset test kaç milimi ölçüyor acaba
Suan 300 lerde olabilir betaBuda benim koyulaşma bugün 14. Gün kuzum
Balım geç döllendi bence yumurtan lütfen umudunu kaybetme olacak inşalalhOvulasyon aşkım evet her zamankinden bayağı koyu cıktı
Çatladıgı günden 10. Gün başladım kuzumçatlamanın 10,günümü yumurtlamanın 10,günümü başladın canım test yapmaya
Pazartesi 60 çıktı kuzum inşallah katlanarak saglıkla artar yarın tekrar verecegimSuan 300 lerde olabilir beta
Amin inşallah Allah razı olsunEşim adet olana kadar umudum var dedikçe ben daha kötü oluyorum çünkü sıfır ihtimal ona ayrı kendime ayrı üzülüyorum erken gebelik testi yanılmaz
İnşAllah öyledir bebeğim bilemiyorum ki ovü testi tam sonuç göstermiyorEvde erken gebelik testi yok kızlar. Merakımdan ovulasyon testi yaptım. Normalde geçen ay mesela adete yakın ovu testi yaptığımda ikinci çizgi asla çıkmamıştı. Geç döllenme olabilir mi? İdrara geç yansıyor olabilir mi? Ateş bana hala umut veriyor. Bu kaset test kaç milimi ölçüyor acaba
1 yıldır deniyoruz camim bir dış gebelik geçirdim bu süreçte rahim filmi klomen denemedik şey kalmadı hayırlısı onerdiginiz bişey varmı takviye vs yumurtlama problemim yok klomen hızlandırmak içindi kist yaptı fazla büyüdüler folik asit içiyorum varsa onerdiginiz bişey yapımCanım ne kadardır deniyorsunuz?
Umudunuz hep olsun canım İnşAllah en kısa zamanda nasip olur. Sende toparla kendini eşine hep mutsuz umutsuz görünme. Enerjin yerinde olsun olacağına İnanAmin inşallah Allah razı olsunEşim adet olana kadar umudum var dedikçe ben daha kötü oluyorum çünkü sıfır ihtimal ona ayrı kendime ayrı üzülüyorum erken gebelik testi yanılmaz
Helal olsun tebrik ediyorum enişteyiBizimkide deprem olunca memlekete dönmüstük okullar tekrar acılınca geri dönerken bende mi sizle gelsem destek olurum falan dedi, esimde bi de senle mi ugrascaz anne orda canımız burnumuzda diyerek konuyu kapatmıstı, kadında tansiyon seker var aşırı panik bi kadın, gerçekten kendimizi bırakıp bi de onu mu teselli edecektik, ev ztn kücük orda doğru dürüst esya yok cocuk düsünüyoruz hic mi düsünmüyorlar anlamıyorum ama asıl bomba şudur ki korona zamanı sokağa cıkma yasagı varken yılbasında dört gün cıkma yasagı vardı tutturdu buraya gelin burda kalalım birlikte o zamanda evimizin arası 15 km kadar hayır mecbur muyuz dört gün aynı yerde kalmaya ev bu kadar yakınken daha bi bucuk senelik evliyiz ama her gün arıyor yok dedikce en sonunda esimde anne biz artık ayrı bi aileyiz ya benimde ayrı bi evim varya müsade edersen evimde kutlıcam dedi sagolsun bana laf bırakmaz
Yine beraber geçeriz Eylül'e Topik süremiz daha bitmedi biz kapatıcaz bu topiği inanıyorumÇatlama sonrası 13. Gün. Test Negatif. Bu ay da geçti artıkPkolu_anneadayi fnd_50 melisaa93 Merve3553 melegim can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?