- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #35.401
Aaa kız olur mu hiç öyle şey? Yapsaydın keşke. Bat ne zaman?Yapmıcam canımBitti benim için test olayı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa kız olur mu hiç öyle şey? Yapsaydın keşke. Bat ne zaman?Yapmıcam canımBitti benim için test olayı
![]()
Kız niye bitti bu kadar çabuk kepenk indirilir mi ümitsiz olma kuzumYapmıcam canımBitti benim için test olayı
![]()
Bugün çok etkilendim canım o yüzden yapmak istemiyorum. Günlük hayatımı çok etkiliyor işimi yapamıyorum. Evden çalıştığım için odaklanamıyorumBen 10 kere yapmıştım şimdiye kadar hele bir test zamanım gelsin![]()
Kuzum kaç gün var senin bata?Bugün çok etkilendim canım o yüzden yapmak istemiyorum. Günlük hayatımı çok etkiliyor işimi yapamıyorum. Evden çalıştığım için odaklanamıyorum![]()
Yarın 11.gün. Duphaston kullandım 3 gün sonra regl olurumAaa kız olur mu hiç öyle şey? Yapsaydın keşke. Bat ne zaman?
Regl bekliyorum bebeğim gelsinde yoluma bakayımKız niye bitti bu kadar çabuk kepenk indirilir mi ümitsiz olma kuzum![]()
3 gün kaldı canımKuzum kaç gün var senin bata?
Allah senden binlerce kez razi olsun ne dileğin varsa gerçek olsun inşallah aşılama ile zor oldu o kadar korkuyorum ki bir sey olacak diyeBen canı gönülden dua ederim senin için kuzumbebegini en kısa zamanda saglıkla görürsün inşallah
![]()
Umarım bat günü geldiğinde kırmızılarr gelmezz3 gün kaldı canım![]()
Aslında kuzum keseyi gördükten sonra betanın bir önemi yok diye düşünüyorum. Sen stres yapma kalbini ferah tutKese boyutum 0.77 cmydi 4+6 da gördüm simdi 5+2 yim her sey normal demisti![]()
Ben de oyle düşünüyordum ama doktor tekrar kan isteyince allak bullak oldum yaAslında kuzum keseyi gördükten sonra betanın bir önemi yok diye düşünüyorum. Sen stres yapma kalbini ferah tutBenim doktorum keseyi gördükten sonra bir daha beta istememişti
İnşAllah canım çok isterim öyle bir şey olsunUmarım bat günü geldiğinde kırmızılarr gelmezz
Benim bata 4 gün kala bembeyaz negatifken testim, 3 kala pozitif çıkmıştıUmarım seninde öyle olur
![]()
Canım bende de 2 kez ölçüm yapılmıştı bir daha da bakılmamıştı.yüksek olan ölçüm 225 civarıydı Özelde mi doktorun? Acaba test ücreti öde diye mi istedi? Geçen birinde öyle olmuştu gereksiz yere sürekli test istemişBen de oyle düşünüyordum ama doktor tekrar kan isteyince allak bullak oldum ya
37 bebeklerde dis atesidir ya hani, eger dis cikarmiyorsan hamilesindir bence canimBak şimdi geçen ay Progestan kullandığım haldeki ateşime bak. Bu ay Progestan kullanmadığım halde ateşime bak. İki tablo arasındaki farka siz de bakın kızlar. Ateşi yükselten progesteron hormonu zaten. Bu ay bu kadar yüksek olması demek kaliteli yumurta olduğunu, progestanın iyi çalıştığımı gösterir. Ve aylardır hatta seneye yakındır ben ateş takibi yapıyorum asla üç kere 37.00 görmedim. Ateş beni hiç yanıltmadı. Sonuna kadar bekleyeceğim. Umudumu kaybetmiyorum üzülmüyorum. Pozitifim harikayım gencim güzelim
A Afratafrac S simurggggmelegim can
melisaa93
edahandro @golden-snitch @Tikabasa @Safransari @The Little Mermaid @Conqueror123 @IADK @Papatyamaviss
imagination forever
Evet özelde bilemiyorum ki kese de görüldü zaten kanamam da yok hiç olmadı aşılama ile gebe kaldım o yüzden olabilir mi acabaCanım bende de 2 kez ölçüm yapılmıştı bir daha da bakılmamıştı.yüksek olan ölçüm 225 civarıydı Özelde mi doktorun? Acaba test ücreti öde diye mi istedi? Geçen birinde öyle olmuştu gereksiz yere sürekli test istemiş
İnşallah canım ben de bekliyorum alev alev boşuna yanmıyorumdur inşallah37 bebeklerde dis atesidir ya hani, eger dis cikarmiyorsan hamilesindir bence canimsaka maka yarin olmazsa ertesi gun poztf testini goruruz insallah
Anladım canım en iyisini kendin bilirsin tabiBugün çok etkilendim canım o yüzden yapmak istemiyorum. Günlük hayatımı çok etkiliyor işimi yapamıyorum. Evden çalıştığım için odaklanamıyorum![]()