- 26 Aralık 2015
- 12.296
- 20.220
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.421
Ayyy inşallah yarın güzel bir testle gelirim burayaCanım ben testlerde göremedim ama burda gören çoğu kişinin ben zaten göremiyorum sanırım benim telefonum ekran kalitesinden, eski bir telefon.
Senin ateş gerçekten çok uyumlilu her zaman, düştüğü gün reglin geliyor mesela, benim regl olduğum gün hiç düşmedi hep 2-3 sonra düşüyor. Ondan bu ateş tankına coo güveniyorum yarınki testini asıl heyecanla bekliyorum
Evet aşkım ikinci yumurtadan itibaren say günüKızlar şimdi benim ateş 2. Yumurta çatlayınca yükseldi
Ve o yumurtanın döllendigine eminim geç döllenmemi oluyor doktora ona göre gidim diyorum A Afratafracmelisaa93 fnd_50 ve böyle bir durum yaşayan kızlar
Allah razı olsun canım benimHadi cnm inşallah guzel haberlerle gel
Bnı mutlaka etıketle
Dua, edıyorum senıniçin
Canım yumurtalıklarımızda bazen oyle agrılar olabılıyorKızlar yumurtanın üst kısmına çok fena bir ağrı girdi az önce 2 3 dk sürdü bebeğin oraya yerleşme gibi bir imkanı varmı ya
Canımsın cümlemizden inşallahAllah razı olsun canım, iki farklı doktor baktı. İnşallah hayırlısı olur kolaylıkla. Güzel kalplerinizin güzel dualarınızın karşılığı sizi bulsun, sizden güzel haberler alalım inşallah
İnşallah aşkkım inşallah o pozitifi birlikte görelimMaşaAllah maşaAllah fark açıkça ortada bebeğim İnşAllah bu ay pozitifi göreceksin
Ya Allah razı olsun canım benim ya o kalbinin güzelliğini valla buradan hissediyorum iyi ki varsın. Birlikte görelim pozitifleri inşallahTablonun ekran görüntüsünü aldımben ateş olayını hiç bilmiyordum sayenizde öğreneceğim heralde. Veeeeee Fundaacımmmmmm bebişinnnnnn seninleee Allah'ın izniyle tablon bunu gösteriyor herkes iyi olsun mutlu olsun, gençsin güzelsin, moralin iyi olsun, bebiş geliyor yarın göreceğiz Allah'ın izniyle
Git gide belli oluyor aşkımEvet kuzum yaptım erkende öğrendim diye bi korktum normal kaset de çıkmaz diye
Yok canım sanmam aşılama da olsa gebelik gebeliktir. Kese görüldü ve kanama yoksa endişe etme İnşAllah sağlıkla devam edecekEvet özelde bilemiyorum ki kese de görüldü zaten kanamam da yok hiç olmadı aşılama ile gebe kaldım o yüzden olabilir mi acaba
Yaa çok sevindimAyy yarın olsada pozıtıf testını bı gorsek yaa erken uyan tamammı kuzuşumfnd_50 bu arada gecenkı tavsıyelerınızı dınledım,hersey yoluna girdi,hatta tepkim baya iyi oldu eşim her konuda titredi ve kendıne geldi
Valla bebısımm ya cınnetsız bunlar yola gelmıyorYaa çok sevindimbir cinnet her şeyi çözer
Çok şükür böyle devam eder inşallah balım en son kan testm 285i gördü ondan bekleyim öyle gidip kan vereyim diyorum ne yapcam bilemiyorum korku da sardı içimiGit gide belli oluyor aşkım
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var Rabbim hepimizin gönlüne göre versinYok canım sanmam aşılama da olsa gebelik gebeliktir. Kese görüldü ve kanama yoksa endişe etme İnşAllah sağlıkla devam edecek
Benim de bugün bitti duphastonum. Ben de Perşembe cumaya bekliyorum.. neyse kötü olduysan boşver. Gecikmen olursa yaparsın testini kuzum. Belirtin de var. Bakalım süpriz yapar belkiYarın 11.gün. Duphaston kullandım 3 gün sonra regl olurum
Sarmasın sarmasın güzel şeyler dusunelım guzel seyleer olsun mervecıgımÇok şükür böyle devam eder inşallah balım en son kan testm 285i gördü ondan bekleyim öyle gidip kan vereyim diyorum ne yapcam bilemiyorum korku da sardı içimi
Bu kaset test mi erken gebelik mi oluryor kuzum? Korkma canım, önceki anılarını düşünme. Yepyeni bir başlangıçEvet kuzum yaptım erkende öğrendim diye bi korktum normal kaset de çıkmaz diye
İnşallah canım biliyorum tabi şimdi kan testi sonra kese sonra tarama testi sonra ayrıntı derken bir sürü yol var daha önümüzde sakin olmakta yarar var tabi ama işte annelik de böyle bişey içi pırpır ediyor insanın hamile kızlarım hayırlısı ile doğum yapmak nasip etsin hamiş olmayan kızlarım da biran önce sağlıklı bebiş haberi alsınlar inşallah sabah akşam tek duam bu dualarımdasınız sizden benden eksik etmeyin dualarınızıSarmasın sarmasın güzel şeyler dusunelım guzel seyleer olsun mervecıgımbence sıkı sıkı tutunacak annesıne
Oyyy sağlıkla büyüyor mucizen. Dua ediyorum kuzum sana ve bebeğine. İnşallah sağlıkla vakitlice kavuşacaksın bebeğineKızlar doktordan çıktım çok şükür mucize bebeğimiz iyi min şükürHaftaya testler yapılacak şimdi duamız cevablar iyi çıksın 10 bin bu arada testin fiyatı..yaşımdan dolayı ikili yapmıcam..Darısı sizlere canlar
Kaset test oluyor kuzum. İnşallah balımBu kaset test mi erken gebelik mi oluryor kuzum? Korkma canım, önceki anılarını düşünme. Yepyeni bir başlangıçsağlıkla ilerleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?