- 8 Mayıs 2023
- 2.339
- 2.560
- 53
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim testim yok cnm 2 gün önce yapmıştım negatifti zaten gördüm pek umudum da yok o yüzden yapmicam 2-3 gun daha beklerim yaparsam yazarim buraya da
Bence bi bahane bulup söylemeyebilirsiniz kuzum. Yani eşin gider soranlarada rahatsızdı ateşi vardı der vs olmaz mi?Amiin canım inşallahyiyecek ekmeği varsa her türlü tutunuyor gerçekten. Benim bat yarın, ben şimdilik koyulaşma takip ediyorum sadece, salı ve Perşembe kan vermeyi düşünüyorum sonrasında doktoruma yaşamayı planlıyorum. Evet evet ben de söylemek istemiyorum açıkçası ama eşimin kuzeninin nişani var katilamam gibi duruyor yol epeyi uzak, eşimin ailesine de o nedenle söyleyeceğiz gibi duruyor. Kendi anneme söylerim diye düşünmüştüm sadece ama bu gidişle yine yakınlara soylicez gibi duruyor
henüz sadece eşim biliyor :)
Yaşlanma kız gittim aradım buldum 3 tane aldım ama surelap vardı başka yoktuAy yaşlanıcam resmen![]()
Doktora yumurta takibi yaptır kuzum gerek görürse verirAmiiiinn. 1 kere kendi başıma kullanmıştım![]()
Yaaaa sagol güzel gözlüm saglıkla tutunur inşallah darısı sana olsun inşallah aminnnnYaaaaa maşallahhhh ayyy![]()
Çatlamış, umarım iyi değerlendirmişsinizdir. Allah hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursunKızlarrr ovu testim bugün silikleşmiş yumurtam catlamış mı oluyor yoksa catlıcak mı
Ben yumurtlama zamanı başlayabildim. Yani o günden sonra da pek bi işe yaramıyor aslında ama o bile heyecanlı orta yerinden de başlayabilirsin yaniYok canım onu hiç denemedim inşallah da deneme fırsatım da olmaz bu aydan sonra![]()
Eşime de öyle dedim de uçak biletini falan önceden alacak seninkini şimdiden almamış gibi olcaz falan dedi, iptal ettik dersin dedim bakalım bı o zaman gelsin de bı hal caresine bakcazBence bi bahane bulup söylemeyebilirsiniz kuzum. Yani eşin gider soranlarada rahatsızdı ateşi vardı der vs olmaz mi?
Aynen canım iptal ettik dersiniz ya da ne biliyim varsın bilet yanmış olsun o gün. bebeğiniz herşeyden önemli. Hem çok yorulursun ilk 3-4 ay çok önemli.Eşime de öyle dedim de uçak biletini falan önceden alacak seninkini şimdiden almamış gibi olcaz falan dedi, iptal ettik dersin dedim bakalım bı o zaman gelsin de bı hal caresine bakcaz![]()
O da birşey mii. Ben kimseye söylemicez demiştim, sevincinden benden önce gidip annesine söylemişti. Annesi öğrenince otomatik herkes öğrenmişti sinirim bozulmuştu.Ben bu durumu yaşadım canım sadece annelerimize söyleyelim kimse bilmesin dedik. Bir baktım ki tüm sülalesi biliyor bir de bana çaktırmamaya çalışıyorlar sanki ben anlamadım![]()
Tabi kiii aşkoo boş geçer miyimDeğerlendirdin İnşAllah![]()
Ay olsun koyulaşmayı takip ederizYaşlanma kız gittim aradım buldum 3 tane aldım ama surelap vardı başka yoktu![]()
Durmak yok bugündeBenim görevde![]()
AhahahahahO da birşey mii. Ben kimseye söylemicez demiştim, sevincinden benden önce gidip annesine söylemişti. Annesi öğrenince otomatik herkes öğrenmişti sinirim bozulmuştu.şimdi eğer öğrenirsem kocama bile hemen söylemicem. Bi tek size söylerim yeter
![]()
Kendine eziyet etme canım.şu an bu ruh halindeysen özellikle uzaklaşman gündemini değiştirmen gerekiyor. Başka tarz videolar diziler izle. Zaman bir şekilde geçecekDoğum videosu izleyip ağlamaktan içim çıktı niye böyle oldum ben Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim6 gün geçmek bilmiyo çok kötüyüm Dua edin nolur cok zor şeyler yaşadım çok canım yanıyor ona kavuşmak istiyorum hepimiz kavusalim.insallaj
![]()
Belirti hissetmem beni dahada mahvetti İnşallah vardır ümidim yok gibi amaKendine eziyet etme canım.şu an bu ruh halindeysen özellikle uzaklaşman gündemini değiştirmen gerekiyor. Başka tarz videolar diziler izle. Zaman bir şekilde geçecek![]()
Oyyy maşallah canım çok güzel ben burdayım diyor inşallah sağlıkla ilerler çok sevindim çok dua ettim sizler içinKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırızfnd_50
savascii
melisaa93 A Afratafrac
edahandro
Zumruduanka96
Devakus
Papatyamaviss
pozitifbiri
golden-snitch C cnlrm T TASUU
Mervenur277
Merve3553
imagination forever T tweeetyyy
Tikabasa O _okyanus