- 24 Ağustos 2022
- 4.496
- 17.102
- 138
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.261
Aynen öyle valla azosperm ne alaka valla gözümden düştü çıktım takiptenGerçekten herkes ürünümü nasıl itelerim onun derdinde artık sağlık sistemi en büyük ticarethane. Gerçekten çok yazık bari attığın sonuçla bi alakası olsaydı yani
Erken gebelik varsa yap canım3 temmuzdu adet tarihim, 4 temmz yaptım çıkmadı, sonra da hiç fırsat olmadı, aklıma da gelmedi)) testi de atıyım bak
Sağol canım Amin Allah.Allah sanada nasip etsin tez bir zamanda amaNiqum sen hamileymişsin şimdi gördüm canım, çok mutlu oldum, inşallah kucağına alırsın, yurumesini, okulunu, tum mutluluklarına şahit olursun
Daha çok erken çizgi çıkmasa da sıkıntı değil ama fazla testim olsa ben de dayanamam yaparımHadi bakalım yarın ne olacak ay çok heyecanlı
Koyulaşma bariz belli canım İnşAllah sağlıkla kucağına alırsınKızlar bi koyulaşma var belli fakat ne derece tabi..
Kan vermeden bilinmez, dua edin kızlar
Busefer yüzüm gülsün
He anladım yani 10 dk da çıkmadı ama 2 saat sonra da yoktu çok sonra çıktı. Gerçi burda o testle tecrübesi olanlar vardır çıkartıyor mu acaba sonradan? Ben geçen aylarda bikaç sefer miratech yapmıştım 1 hafta sonrasında bile çizgi çıkarmamıştı.(atmayı unutmuşum daYok yok sonradan yok olmadı, başta yoktu sonradan çizgi çıktı biraz umutlandim acaba beta düşük ondan mı sonradan çıktı diye ama belki de kuruma cizgisidir bilemiyorum
Ayyyy hadi hayırlısıyla olsun inşallahAslında ben yumurtlama öncesi değerlendirmek istiyorum kız bebek için ama ne kadar doğru bilemiyorum buda 5 aydır olmuyor gerçi öncesi de sonrasıda hep yapıyorum gün aşırı ama
Var var kuzum geliyor bebiş inşallahKızlar bi koyulaşma var belli fakat ne derece tabi..
Kan vermeden bilinmez, dua edin kızlar
Busefer yüzüm gülsün
Erken gebelik testlerine güven olmuyor yaErken gebelik varsa yap canım
Umut var tabiki yumurtlama günü geçtikten 15 gün sorna idrar testinde çıkıyorKızlar LH çift çizgi 28 Haziran. Muhtemelen aynı gün yumurtladım diye tahmin ediyorum. Dün kaset test yaptım çıkmadı, bugn erken gebelik yaptım çıkmadı. Bat 11-12 temmuz sanıyorum. Sizce umut var mı? Şuan Yumurtlamadan sonraki 11-12. Günüm gibi
İnşallah kuzum. Biraz umuda ihtiyacım var. Hepimiz için dua ediyorumUmut var tabiki yumurtlama günü geçtikten 15 gün sorna idrar testinde çıkıyor
Sağol canım bende dua ediyorum insaAllah Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana da bana da isteyen butun kardeslerimize insaAllahİnşallah kuzum. Biraz umuda ihtiyacım var. Hepimiz için dua ediyorum
Kan da 10 gün sorna çıkıyor canim istersen gününu bekle olmazsan direk kan ver test hic yapmaİnşallah kuzum. Biraz umuda ihtiyacım var. Hepimiz için dua ediyorum
Ben bu ay olmasını çok istedim onun için bu ay ekstra özen gösterdim beslenmeme vs vs , testleri de en çok bu ay için aldım diğer aylara kalırsam ben de yapmam test, aslında en güzeli adet gecikmesini bekleyip gecikince yapmakDaha çok erken çizgi çıkmasa da sıkıntı değil ama fazla testim olsa ben de dayanamam yaparımHer adet oluşta bu sefer adeti bilmemkaç gün gecikirse yapıcam diyorum bi de
Doğru anladın canım, 2 saat sonra da yoktu, 4 saat sonra vardı, ben de eskiden kullanıyordum cikartmiyordu, burdan da bi arkadaş cikarmadigini söylemiş ama hayırlısı bakalım, aslında 2-3 gün sonra daha net olur ama ben dayanamam yarın sabah da yaparım nasılsa test varHe anladım yani 10 dk da çıkmadı ama 2 saat sonra da yoktu çok sonra çıktı. Gerçi burda o testle tecrübesi olanlar vardır çıkartıyor mu acaba sonradan? Ben geçen aylarda bikaç sefer miratech yapmıştım 1 hafta sonrasında bile çizgi çıkarmamıştı.(atmayı unutmuşum da)
İdrar testinde pozitifi görmeden gitmem canım muhtemelen. Ben hiç pozitifi göremedim malesef, adetim gelir hep. Allah nasip etsin inşallah bu sefer bir mucize hepimizeeKan da 10 gün sorna çıkıyor canim istersen gününu bekle olmazsan direk kan ver test hic yapma
Peki sen bilirsin canim Inşallah nasip eder bekliyoruz haberlerini az kaldı inşallah pozitifleri görürsün bana daha çok varİdrar testinde pozitifi görmeden gitmem canım muhtemelen. Ben hiç pozitifi göremedim malesef, adetim gelir hep. Allah nasip etsin inşallah bu sefer bir mucize hepimizee
Bende hiç bu güne kadar yalancı çizgi çıkartmadıErken gebelik testlerine güven olmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?