2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar belirti aramayın 3 hafta olunca benim mide bulanmalarım başladı göğsüm hiç bir tık bile ağrımıyordu ireli haftalarda büyümeye ağrımaya başladılar ama adet gelmeden önce genelde şişer ve ya bundan önceki gebeliklerde ağrı olurdu..her gebelik farklı oluyor..akıntım bile olmadı yani test yapmasaydım haberim bile olmazdı..sık idrara bile çıkmadımondan pozitif olun bekliyorum çift çizgileri

Amin bebegim amin inşallah çok istiyoruz çize çfit çizgili testler atmayı inşallah dualarından eksik etme kuzum.

Daha erken kuzum. Ne desek doğru olmaz. Vücudundan erken atan da var geç atan da var bakalım 12. Günden sonra netleşir

Amiin amin inşallah belirtisiz hamileler olarak yolumuza devam edeceğiz

Evet ya negatif görme korkusundan test yapamıcam gibi geliyor. İyiyiz iyi moraller yüksek pozitifi göreceğiizz, o pozziiitiiif buraya geleceekk

Oyyy peki benim buna ağlamammmm

Test bozuk olabilir canım başka testle tekrarla İnşAllah pozitiftir

Ayy var gibi ama nasıl yarım bilemedim gibi yada test mi bozuk yakın yer yok mu tekrarla
Çok teşekkür ederim ya öyle bi ana denk geldi ki şuan alamıyorum test, eşim de her an yanımda birkaç işimiz vardı halletmemiz gereken akşam da yola çıkacağız bir de yani bunu kendime niye yaptım şuan sabret di mi :) içim içimi yiyor belli de edemiyorum

Kızlar folbiol 5 mg olanla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftada 1-2 kez bundan içsek bu da folik asit ihtiyacını karşılamaz mı? Bir de arkadaşım almış şimdi eczaneden o da bundan al dedi ama bu bir takviye gıda sanki. Görselini ekliyorum. Evde bir de folicus diye yeşil kutuda bir hap var onun içeriği sadece 400 mg folik asit. Bu üçünden hangisi sizce?

Eklentiler

• IMG_6208.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…