- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.281
Ayy ben kacrmis bu satıcı dan almışımAy ben de epedy den almıştım mavidir umarım içi çünkü mavi test yaparsam pozitif çıkacak gibi hissediyorum niyeeee
Süper düşmüş ya ay resmen yerleşiyorum demiş ateş. Bizde de olsa keşkeHemen hemen 1 derecelik düşüş olmuştu ondan canım hatırlıyorum. 36.3 ateş ilede testi pozitif çıkmıştı galiba
Mavilerde hep pozitifi gördük ya ondanAy ben de epedy den almıştım mavidir umarım içi çünkü mavi test yaparsam pozitif çıkacak gibi hissediyorum niyeeee
Benden geçti artık senin düşer inşalalh kuzumSüper düşmüş ya ay resmen yerleşiyorum demiş ateş. Bizde de olsa keşke
Önce test yaptaTekrar 0.3 dercelik ateşle hamile oldugunu ögrenmiş benimde yarın 36.8 çıkarsa hamileyim diyebilirm ama yükselmiyor malesef
Mavi testten yok buralrda kuzum artimed var oda 11. Günden önce göstermez diger hamileligimide 11. Gün yada 12. Gün çok silik ögrenmiştim 2 gün sonra test vermiştim 48 çıkmıştıÖnce test yapta
T1 t2 Li olan varsa o da güzel gösteriyorMavi testten yok buralrda kuzum artimed var oda 11. Günden önce göstermez diger hamileligimide 11. Gün yada 12. Gün çok silik ögrenmiştim 2 gün sonra test vermiştim 48 çıkmıştı
Evet bugün çıkarsam ondan 3 tane alcam yarın başlıcam inşallah. Ama ateşim dahada düşerse yapmamT1 t2 Li olan varsa o da güzel gösteriyor
Amin bebegim amin inşallah çok istiyoruz çize çfit çizgili testler atmayı inşallah dualarından eksik etme kuzum.Kızlar belirti aramayın 3 hafta olunca benim mide bulanmalarım başladı göğsüm hiç bir tık bile ağrımıyordu ireli haftalarda büyümeye ağrımaya başladılar ama adet gelmeden önce genelde şişer ve ya bundan önceki gebeliklerde ağrı olurdu..her gebelik farklı oluyor..akıntım bile olmadı yani test yapmasaydım haberim bile olmazdı..sık idrara bile çıkmadımondan pozitif olun bekliyorum çift çizgileri
Daha erken kuzum. Ne desek doğru olmaz. Vücudundan erken atan da var geç atan da var bakalım 12. Günden sonra netleşir
Kızlar belirti aramayın 3 hafta olunca benim mide bulanmalarım başladı göğsüm hiç bir tık bile ağrımıyordu ireli haftalarda büyümeye ağrımaya başladılar ama adet gelmeden önce genelde şişer ve ya bundan önceki gebeliklerde ağrı olurdu..her gebelik farklı oluyor..akıntım bile olmadı yani test yapmasaydım haberim bile olmazdı..sık idrara bile çıkmadımondan pozitif olun bekliyorum çift çizgileri
Evet ya negatif görme korkusundan test yapamıcam gibi geliyor. İyiyiz iyi moraller yüksek pozitifi göreceğiizz, o pozziiitiiif buraya geleceekkAaa n’oluyo bugün sizeheyecanlı istekli pozitif ruhunuza ne olduuu siz test günü yaklaşınca negatif görme korkusu yaşıyorsunuz. Görürsek görelim dünyanın sonu değil ya tekrar deneriz fnd_50
Kiz hamilemisin gercektenBebeğim bence güzel değerlendiriyorsun. Benim asrtık gözümden kaçıyo her şeyi okuyamıyorum sorikızmayın bana hamileyim ben
Kuzum regl oldun muKız daha dur ne hemen ümidini kestin daha günün bile gelmemiş adet ağrısıyla o kadar benziyo ki hamilelik ağrısı ayırt etmek neredeyse imkansız
Oyyy peki benim buna ağlamammmmAşkım benim senin pozitifliğini yerim belli etmiyorum ama iki gündür gözyaşım burnumda akıveriyor ağlayacak bahane arıyorum çok duygusalım aşırı bugün de hem sinirli hem gergin hem ağlamaklı. Haklısın gün yaklaştıkça korku basıyor eşim de farketti az önce öğle arasında geldi, gel bakim sen buraya dedi sarıldı bana. Hiç beklemiyordum ki farketmişti halimi. Sen hiç üzülme tamam mı dedi bebeklerimiz gelecek bak dedi gelmezse de sorun değil sonuna kadar beraber gideceğiz dedi ona da ağladımmelegim can edahandro A Afratafrac @Tweeetyy
Test bozuk olabilir canım başka testle tekrarla İnşAllah pozitiftir
Çok teşekkür ederimAyy var gibi ama nasıl yarım bilemedim gibi yada test mi bozuk yakın yer yok mu tekrarla
Güzel birşey ama bu kuzumBen regl belirtisi de yaşamıyorum ki regl olacağımı yüzümde bir tane sivilce çıkar o çıkınca anlıyorum başka yok ne belirtisiz bir insanım ya
Canım kahve içmek tutunmayı engellermi kiKahve bu ay hiç içmedim sırf bebişler rahat tutunsun diyekitaba okeyim ama önce dua edip rahatlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?