- 23 Haziran 2023
- 911
- 866
- 23
- 31
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.321
Amin canımİnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın canimbeklemek biraz zor ama sabredecez. Kaçıncı günün? Kaç yumurta oluştu
Yolu yarılamışsın nerdeyseAmin canımevet valla o 2 hafta geçmez şimdi ama sabredelim karşılığını alıcaz inşallah
Benim bugun 5. günüm.solda bir yumurta oluştu sadeceama nasipte varsa bir tane de yeter diye teslim oldum
selam canımSelam kızlar çok şeyler kaçırıyorum
Çok fazla konuşmalar birikiyor
Kim hamiş onu bıle takip edemıyorum
Hamiş arkadasları tebrik ederım
Afratafrac ne yaptı?
Beta takibi yaptırıyormu??
Polıkıstık olanlarda progesteron hormonunun artmasını engellıyormus kahve prosgesteron yerıne kortızol hormonu salgılatıyormusCanım kahve içmek tutunmayı engellermi ki
Yarıladım valla bi çift rakamlara geçseydim de hayırlısıylaYolu yarılamışsın nerdeysebize gereken zaten bir yumurta canım Allah'ın izniyle o da tutacak inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim o güzel duan içinAynen. Duygusallığın artmasında bi belirti.fnd_50 yazını okurken direkt o aklıma geldi
Allah nasip etsin inşallah size de bu ay niyetinizi yerine getirmeyi @edahandro
Ya canım senin o güzel kalbini severim Allahım gönlüne göre versin inşallah o kadar çok istiyorum ki Allahım kucaklarımızı doldursunDuygusallık da belirtidir kız belki... Sanırım günümüz yaklaştıkça hepimize korku bastı kızlar. Ben de çok tuhaf hissediyorum. Aklımın içindeki olumsuz düşünceleri susturmaya çalışıyorum. Güzel pembiş çizgilerimiz olsun. Biz de sevinelim mutlu olalım ve hatta inanamayalım inşallah . Dün eşimle konuştuk. bazı okullar makul bi ücret karşılığında, bir çocuğun bir yıllık eğiitimini karşılıyormuş. Allah nasip eder de bebeğimiz olursa eğer böyle bir bağış yapmayı planlıyoruz. Dün niyet ettik bakalım.. ben adak adayamıyorum. Hayvanlara kıyamıyorum. Böyle bir yol tercih ettik bakalım. Herkesin hayırı, sevabı, adağı kendine umarım dileğim kabul olur.
Kafein zararlı o süreçte dediler ama bilmiyorum Allah verecek olduktan sonra her türlü olur ben sadece bu ay her şeye çok dikkat etmek istedim. Çok aşırı bilgi sahibi değilim bu konudaCanım kahve içmek tutunmayı engellermi ki
Az kaldı 1 hafta ne kiiiYarıladım valla bi çift rakamlara geçseydim de hayırlısıylainşallah canım. Pazar günü çoook pozitif gir o odaya dualarımdasınnn
Yazarken ben de ağladımOyyy peki benim buna ağlamammmm
Kızlar bakar mısınızzzz pik miKızlar bugün de böyle hayla pik değil mi
Anneler grubuna gidicez inşallah cok aminAz kaldı 1 hafta ne kiiiöyle yapacağım canim bu sefer daha rahat olacağım inşallah
Kadın doğuma kontrole gittm kuzum öyle bir şey söylemedi amakız ikiz olmasın değerin müko çünkü :)
T c den daha koyu olması gerek canın ya da ikisi aynı koyulukta olacakKızlar bugün de böyle hayla pik değil mi
İlişkiden 10 gün sonra falan kahrevengi lekelenmem oldu sonra test yaptım silik çizgi çıktı bata 8 gün vardı erken döllenmeymiş sanırım buradaki kızlar öyle söyledi sattan 5 gün somra birliktelik olmuştu çünküSenin yerleşme kaçıncı gün oldu acabaMaşaAllah çok iyi değerin
Dalgalanmalar olabilir canım8# gün önce 0.4 olan değer 1.2 olmuş normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?