2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın canim beklemek biraz zor ama sabredecez. Kaçıncı günün? Kaç yumurta oluştu
Amin canım evet valla o 2 hafta geçmez şimdi ama sabredelim karşılığını alıcaz inşallah
Benim bugun 5. günüm.solda bir yumurta oluştu sadece ama nasipte varsa bir tane de yeter diye teslim oldum

Amin canım evet valla o 2 hafta geçmez şimdi ama sabredelim karşılığını alıcaz inşallah
Benim bugun 5. günüm.solda bir yumurta oluştu sadece ama nasipte varsa bir tane de yeter diye teslim oldum
Yolu yarılamışsın nerdeyse bize gereken zaten bir yumurta canım Allah'ın izniyle o da tutacak inşallah

Selam kızlar çok şeyler kaçırıyorum
Çok fazla konuşmalar birikiyor
Kim hamiş onu bıle takip edemıyorum
Hamiş arkadasları tebrik ederım
Afratafrac ne yaptı?
Beta takibi yaptırıyormu??
selam canım
A Afratafrac ın betası en son 300 küsürdü galiba. 2 kere baktırdı güzel bir artış gördü şuan beklemede. 4 eylülde 6+6 olunca doktora gidecek topik başkanı biricik hamişimiz

Yolu yarılamışsın nerdeyse bize gereken zaten bir yumurta canım Allah'ın izniyle o da tutacak inşallah
Yarıladım valla bi çift rakamlara geçseydim de hayırlısıyla inşallah canım. Pazar günü çoook pozitif gir o odaya dualarımdasınnn

Aynen. Duygusallığın artmasında bi belirti. fnd_50 yazını okurken direkt o aklıma geldi
Allah nasip etsin inşallah size de bu ay niyetinizi yerine getirmeyi @edahandro
Allah razı olsun çok teşekkür ederim o güzel duan için amin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin

Ya canım senin o güzel kalbini severim Allahım gönlüne göre versin inşallah o kadar çok istiyorum ki Allahım kucaklarımızı doldursun inanıyorum olacak inanıyorum

T tweeetyyy yprumları anca okuyabildim 11-12 haftada gitseniz daha net sonuc alabilirsiniz. 10. Haftada gittiginizde küçük olduğu için burun kemiği gözükmeyebilir ve bosuna stres yasamıs olursunuz. Benim tavsiyem tabi

Senin yerleşme kaçıncı gün oldu acaba MaşaAllah çok iyi değerin
İlişkiden 10 gün sonra falan kahrevengi lekelenmem oldu sonra test yaptım silik çizgi çıktı bata 8 gün vardı erken döllenmeymiş sanırım buradaki kızlar öyle söyledi sattan 5 gün somra birliktelik olmuştu çünkü teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…