- 23 Haziran 2023
- 911
- 866
- 23
- 31
- Konu Sahibi Afratafrac
- #32.301
İnşallah pazar günü güzel haberler veririz birbirmize kuşumyok canim doktor bana normalde günde ne yapiyosan onu yap dedi onun icin farkli hic birsey yapmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pazar günü güzel haberler veririz birbirmize kuşumyok canim doktor bana normalde günde ne yapiyosan onu yap dedi onun icin farkli hic birsey yapmiyorum![]()
Duygusallık da belirtidir kız belkiAşkım benim senin pozitifliğini yerim belli etmiyorum ama iki gündür gözyaşım burnumda akıveriyor ağlayacak bahane arıyorum çok duygusalım aşırı bugün de hem sinirli hem gergin hem ağlamaklı. Haklısın gün yaklaştıkça korku basıyor eşim de farketti az önce öğle arasında geldi, gel bakim sen buraya dedi sarıldı bana. Hiç beklemiyordum ki farketmişti halimi. Sen hiç üzülme tamam mı dedi bebeklerimiz gelecek bak dedi gelmezse de sorun değil sonuna kadar beraber gideceğiz dedi ona da ağladım@melegim can
edahandro A Afratafrac @Tweeetyy
Bunun içinde ki folikasit yeterli olur canım bende pembesini kullandım bitirdimKızlar folbiol 5 mg olanla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftada 1-2 kez bundan içsek bu da folik asit ihtiyacını karşılamaz mı? Bir de arkadaşım almış şimdi eczaneden o da bundan al dedi ama bu bir takviye gıda sanki. Görselini ekliyorum. Evde bir de folicus diye yeşil kutuda bir hap var onun içeriği sadece 400 mg folik asit. Bu üçünden hangisi sizce?
Hayır olsun. Hormonların değişmeye başlamasından kaynaklı gerilimli ya da abuk subuk rüyalar görmeye başlanabiliyormuş.Ben neden bu ay çok tuhaf rüyalar görüyorum.. Önce 2 kız çocuğu gördüm biri yüksekten düşüyordu. Sonra tekrar 2 kız çocuğu gördüm çok mutlulardı. Bugün de rüyamda eşimin çocuğu olmayacağını gördüm.![]()
Ay ben her gün bir fincan sade Türk kahvesi içerim olumsuz etkisi var mı ki? Hamile değilim henüz ama doktorum instagramda bir fincan içilebilir demişti diye hatırladımCanım kahve içmek tutunmayı engellermi ki
Bat 18 ağustos. Salı günü gidicez kontrole keseyi görürüz anca heralde kalp atışı için erken galibaAmiin inşallahNe zaman kontrolun canım bir de bat ne zamandi senin
10 gün var ama yumurtlama haftası çok az değerlendirdim ve takip etmedim herhangi testle vb. Umudum yok bu ayHayır olsun. Hormonların değişmeye başlamasından kaynaklı gerilimli ya da abuk subuk rüyalar görmeye başlanabiliyormuş.
Adetine kaç gün kaldı?
Bu da bir belirti olabiliyor çünkü. Henüz kadınlar kulübünde yazılmadıysa ya da unutulmaya yüz tuttuysa hemen hızlıca yayalım lütfen![]()
Aynen. Duygusallığın artmasında bi belirti.Duygusallık da belirtidir kız belki... Sanırım günümüz yaklaştıkça hepimize korku bastı kızlar. Ben de çok tuhaf hissediyorum. Aklımın içindeki olumsuz düşünceleri susturmaya çalışıyorum. Güzel pembiş çizgilerimiz olsun. Biz de sevinelim mutlu olalım ve hatta inanamayalım inşallah . Dün eşimle konuştuk. bazı okullar makul bi ücret karşılığında, bir çocuğun bir yıllık eğiitimini karşılıyormuş. Allah nasip eder de bebeğimiz olursa eğer böyle bir bağış yapmayı planlıyoruz. Dün niyet ettik bakalım.. ben adak adayamıyorum. Hayvanlara kıyamıyorum. Böyle bir yol tercih ettik bakalım. Herkesin hayırı, sevabı, adağı kendine
umarım dileğim kabul olur.
Evet sanırım erken ama en azından keseyi görüp rahatlamış olursunBat 18 ağustos. Salı günü gidicez kontrole keseyi görürüz anca heralde kalp atışı için erken galiba
Belki erken yumurtlama falan olmuştur daha az vardır adete. Olacağı varsa bi kereyle bile oluyor.10 gün var ama yumurtlama haftası çok az değerlendirdim ve takip etmedim herhangi testle vb. Umudum yok bu ay![]()
Günlük alman gereken 400 mcg zaten canım. 5 mg yüksek doz diye biliyorum dr'una danışmadan kullanma benceKızlar folbiol 5 mg olanla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftada 1-2 kez bundan içsek bu da folik asit ihtiyacını karşılamaz mı? Bir de arkadaşım almış şimdi eczaneden o da bundan al dedi ama bu bir takviye gıda sanki. Görselini ekliyorum. Evde bir de folicus diye yeşil kutuda bir hap var onun içeriği sadece 400 mg folik asit. Bu üçünden hangisi sizce?
İyiyim canim sen nasılsın?
Orası öyle evet inşallah tutunmuştur diyelim o zamanBelki erken yumurtlama falan olmuştur daha az vardır adete. Olacağı varsa bi kereyle bile oluyor.
Bende kesin 2 tane Türk kahvesi içerim canım bende merak ettim eğer ki oluyorsa tüketmicemAy ben her gün bir fincan sade Türk kahvesi içerim olumsuz etkisi var mı ki? Hamile değilim henüz ama doktorum instagramda bir fincan içilebilir demişti diye hatırladım
Şükür ki güzel sonuçlanmış darısı bebek haberine Allah yardımcın olsun canımİyiyim canim sen nasılsın?
Valla stresli geçti benim süreç gonalf düşük dozda kullandirdi, bugün de yumurta görmesek aşılama iptal olacakti çok şükür iki tane büyümüş pazar sabahina aşılama planladık. Sen ne yaptın ne durumdasın ?
Ben bikaç ay kullandım. Hatta ilk ay dolmadan daha denemelere bile başlamamışken değişik ağrılar oldu bende. Korunurken hamilelik mi oldu yoksa derken adet oldum. Bu ağrılar devam edince dr a gittim. Kistim oluşmuş minik. Sonra ben dr a sordum acaba folbiol etkilemiş olabilir mi diye 500lük olduğu için, olabilir demişti. Bıraktım ben de. 400lük yarı multivitamin bişeye geçtimKızlar folbiol 5 mg olanla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftada 1-2 kez bundan içsek bu da folik asit ihtiyacını karşılamaz mı? Bir de arkadaşım almış şimdi eczaneden o da bundan al dedi ama bu bir takviye gıda sanki. Görselini ekliyorum. Evde bir de folicus diye yeşil kutuda bir hap var onun içeriği sadece 400 mg folik asit. Bu üçünden hangisi sizce?
İnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın canimŞükür ki güzel sonuçlanmış darısı bebek haberine Allah yardımcın olsun canımdua ediyorum sana Rabbim güzel heyecanlar nasip etsin.
Bende iyiyim aşılama oldum bekleme sürecindeyim![]()