2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım sen 7 gün oldu demiştin sanki ben ilk belirtilerimi 8. Gün girmişim uygulamaya bir de her gebelikte belirti olacak diye bişey yok ki umutsuz olma pozitifiz
Aşkım ilk yumurtaya 7 son yumurtaya 5 gün oldu daha. Son yumurtayı baz alıyorum ona göre adet tarihim olur artık yani 3 Eylül. Ben hiç belirti yaşamam kuzum adette de öyleyim bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum sivilcem çıkınca tamam adet geliyor diyorum

Yaa bak eşinde yanında Korkacak hiç bir şey yok Hayırlı sağlıklı şekilde nasip olacak İnşAllah Ya bu ay yada diğer ay

Herkese merhaba, benim bat 28 ağustos, ben bugün öğlen dayanamayıp predictorun erken testini yaptım. T çizgisi silik ama yarım çıktı yani üst kısmı var altı boş. başka da testim yoktu, kaldım öyle. Test bozuk olabilir mi neden yarım çıkar böyle bana bir yorumunuz var mı

Eklentiler

• 20230825_123110.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 80
Canım sen 7 gün oldu demiştin sanki ben ilk belirtilerimi 8. Gün girmişim uygulamaya bir de her gebelikte belirti olacak diye bişey yok ki umutsuz olma pozitifiz
Benim 9. Günüm bugün zerre belirtim yok sen ögrenmiştin galiba 9. Gün degil mi

Test bozuk olabilir canım başka testle tekrarla İnşAllah pozitiftir

Ayy var gibi ama nasıl yarım bilemedim gibi yada test mi bozuk yakın yer yok mu tekrarla

A Afratafrac ın yerleşme düşüşünü gösteren tablosu vardı kızlar o zaman favorilemeyi bilmiyordum favorileyen varsa beni etiketleyebilir mi tekrar bakmak istiyorum şimdi kendi çok yoğun ve hamile çok giremiyor hafta içi ya sizler biliyorsanız diye sorayım dedim

7. Gün olan benim aşkım kasık agrısından duramadım ama şuan hiç olmadıgı kadar rahatım agrı sızı namına bişe yok

Bak ikiniz de 7ymiis benim önceki boş gebelikte belim kopacak gibi ağrıyordu bir de sürekli nefesim daralıyordu en ufak merdiven çıksam hemen nefes nefese kalıyordum yani o zaman daha çok belirti vardı ama şu an öyle değil mesela bence her hamilelik kendine özel ve hiç belirti olmadan da hamile olabilirsiniz:) Benim bir tanidigim stresten geciktigini düşünüyormus midesi bulanmaya basladiginda Dr'a gitmiş bebek neredeyse 2 aylık olmuş bulantıya kadar bişey yokmuş ki demek ki hiç suphelenmemis

Bende var bebeğim atayım

Eklentiler

• 5536EB67-394B-469D-91FF-A643BADBF1B4.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 79
Benim 9. Günüm bugün zerre belirtim yok sen ögrenmiştin galiba 9. Gün degil mi
Evet canım freelyle öğrendim benim net belirtim uykuydu ama uyku düzenim çok kaydı bu hafta ve kahve içmeyi bıraktım hamile olmasam da öyle mi olurdu bilmiyorum ama onun haricinde önceki aylar olan şeyler oldu yine göğüs büyümesi hafif kasık ağrısı falan bunlar geçen ay da olmustu

Jelatini farklıymış Biz genelde epedy satıcısından aldık ondan alınanlar hep mavi çıktı. Ama bu testte laboquick olanla aynıysa bunda çok iyi
Ay ben de epedy den almıştım mavidir umarım içi çünkü mavi test yaparsam pozitif çıkacak gibi hissediyorum niyeeee

Hemen hemen 1 derecelik düşüş olmuştu ondan canım hatırlıyorum. 36.3 ateş ilede testi pozitif çıkmıştı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…