- 26 Aralık 2015
- 12.493
- 20.704
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.261
Aşkım ilk yumurtaya 7 son yumurtaya 5 gün oldu daha. Son yumurtayı baz alıyorum ona göre adet tarihim olur artık yani 3 Eylül. Ben hiç belirti yaşamam kuzum adette de öyleyim bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum sivilcem çıkınca tamam adet geliyor diyorumCanım sen 7 gün oldu demiştin sankiben ilk belirtilerimi 8. Gün girmişim uygulamaya bir de her gebelikte belirti olacak diye bişey yok ki umutsuz olma pozitifiz
Yaa bak eşinde yanındaAşkım benim senin pozitifliğini yerim belli etmiyorum ama iki gündür gözyaşım burnumda akıveriyor ağlayacak bahane arıyorum çok duygusalım aşırı bugün de hem sinirli hem gergin hem ağlamaklı. Haklısın gün yaklaştıkça korku basıyor eşim de farketti az önce öğle arasında geldi, gel bakim sen buraya dedi sarıldı bana. Hiç beklemiyordum ki farketmişti halimi. Sen hiç üzülme tamam mı dedi bebeklerimiz gelecek bak dedi gelmezse de sorun değil sonuna kadar beraber gideceğiz dedi ona da ağladımmelegim can @edahandro A Afratafrac @Tweeetyy
Ya anacım bütün duyguları beraber yaşıyoruzDur şimdi benide aglatacan kız
İnşallah aşkım çok teşekkür ederim desteğin için inşallah hepimiz için güzel olsun aminYaa bak eşinde yanındaKorkacak hiç bir şey yok Hayırlı sağlıklı şekilde nasip olacak İnşAllah Ya bu ay yada diğer ay
Yani içi labo dışı freelyKutu da aynı. Jelatini mi de atar mısın?
Benim 9. Günüm bugün zerre belirtim yok sen ögrenmiştin galiba 9. Gün degil miCanım sen 7 gün oldu demiştin sankiben ilk belirtilerimi 8. Gün girmişim uygulamaya bir de her gebelikte belirti olacak diye bişey yok ki umutsuz olma pozitifiz
Test bozuk olabilir canım başka testle tekrarla İnşAllah pozitiftirHerkese merhaba, benim bat 28 ağustos, ben bugün öğlen dayanamayıp predictorun erken testini yaptım. T çizgisi silik ama yarım çıktıyani üst kısmı var altı boş. başka da testim yoktu, kaldım öyle. Test bozuk olabilir mi neden yarım çıkar böyle bana bir yorumunuz var mı
Ayy var gibi ama nasıl yarım bilemedim gibi yada test mi bozuk yakın yer yok mu tekrarlaHerkese merhaba, benim bat 28 ağustos, ben bugün öğlen dayanamayıp predictorun erken testini yaptım. T çizgisi silik ama yarım çıktıyani üst kısmı var altı boş. başka da testim yoktu, kaldım öyle. Test bozuk olabilir mi neden yarım çıkar böyle bana bir yorumunuz var mı
Jelatini farklıymışYani içi labo dışı freely
7. Gün olan benim aşkım kasık agrısından duramadım ama şuan hiç olmadıgı kadar rahatım agrı sızı namına bişe yok
Bak ikiniz de 7ymiisAşkım ilk yumurtaya 7 son yumurtaya 5 gün oldu daha. Son yumurtayı baz alıyorum ona göre adet tarihim olur artık yani 3 Eylül. Ben hiç belirti yaşamam kuzum adette de öyleyim bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum sivilcem çıkınca tamam adet geliyor diyorum
Aynı yani bir farkı yok yanıma bir on tane alaymmmmm artık günlük yaparımJelatini farklıymışBiz genelde epedy satıcısından aldık ondan alınanlar hep mavi çıktı. Ama bu testte laboquick olanla aynıysa bunda çok iyi
Bende var bebeğim atayımA Afratafrac ın yerleşme düşüşünü gösteren tablosu vardı kızlar o zaman favorilemeyi bilmiyordum favorileyen varsa beni etiketleyebilir mi tekrar bakmak istiyorumşimdi kendi çok yoğun ve hamile çok giremiyor hafta içi ya sizler biliyorsanız diye sorayım dedim
Artık akşamki halimize göre bakarım kuzum bugün olmazsa yarın kesin olur zaten. Allah’ım duy sesimizi gör halimizi bize hayırlı evlatlar nasip et tez zamandaBir gün ara ver zaten bayağı üst üste olmuş değerlendirme. Sonra yine devam kuzum.
Evet canım freelyle öğrendim benim net belirtim uykuydu ama uyku düzenim çok kaydı bu hafta ve kahve içmeyi bıraktım hamile olmasam da öyle mi olurdu bilmiyorum ama onun haricinde önceki aylar olan şeyler oldu yine göğüs büyümesi hafif kasık ağrısı falan bunlar geçen ay da olmustuBenim 9. Günüm bugün zerre belirtim yok sen ögrenmiştin galiba 9. Gün degil mi
Ay ben de epedy den almıştım mavidir umarım içi çünkü mavi test yaparsam pozitif çıkacak gibi hissediyorum niyeeeeJelatini farklıymışBiz genelde epedy satıcısından aldık ondan alınanlar hep mavi çıktı. Ama bu testte laboquick olanla aynıysa bunda çok iyi
Hemen hemen 1 derecelik düşüş olmuştu ondan canım hatırlıyorum. 36.3 ateş ilede testi pozitif çıkmıştı galibaA Afratafrac ın yerleşme düşüşünü gösteren tablosu vardı kızlar o zaman favorilemeyi bilmiyordum favorileyen varsa beni etiketleyebilir mi tekrar bakmak istiyorumşimdi kendi çok yoğun ve hamile çok giremiyor hafta içi ya sizler biliyorsanız diye sorayım dedim
Seni yerim ay çok teşekkür ederim çok çokBende var bebeğim atayım
Tekrar 0.3 dercelik ateşle hamile oldugunu ögrenmiş benimde yarın 36.8 çıkarsa hamileyim diyebilirm ama yükselmiyor malesefBende var bebeğim atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?