2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Nesi saçma anlamadım canım test oturmuş 15 dkda

Bence bugün de yapın sonra gün aşırıya bağlayarak 1 haftaya tamamlayın

Gitgide koyulaştığını görürüz inşallah canım benim

fnd_50 bence böyle sitelerin etkisi de çok. Bizde yok böyle konusula bilen kadin siteleri. Burda her kes psikolojik belirtilerin yaziyo ve o tabulaşıyo bence.
İlk gebeliğimde de hiç belirtim olmadı benim sadece adete yakın çiş yapar gibi iç çamasırımı ıslatan akıntım olmuştu

Aşkım benim senin pozitifliğini yerim belli etmiyorum ama iki gündür gözyaşım burnumda akıveriyor ağlayacak bahane arıyorum çok duygusalım aşırı bugün de hem sinirli hem gergin hem ağlamaklı. Haklısın gün yaklaştıkça korku basıyor eşim de farketti az önce öğle arasında geldi, gel bakim sen buraya dedi sarıldı bana. Hiç beklemiyordum ki farketmişti halimi. Sen hiç üzülme tamam mı dedi bebeklerimiz gelecek bak dedi gelmezse de sorun değil sonuna kadar beraber gideceğiz dedi ona da ağladım melegim can edahandro A Afratafrac Tweeetyy

Dur şimdi benide aglatacan kız

Ben regl belirtisi de yaşamıyorum ki regl olacağımı yüzümde bir tane sivilce çıkar o çıkınca anlıyorum başka yok ne belirtisiz bir insanım ya
Canım sen 7 gün oldu demiştin sanki ben ilk belirtilerimi 8. Gün girmişim uygulamaya bir de her gebelikte belirti olacak diye bişey yok ki umutsuz olma pozitifiz

Canım sen 7 gün oldu demiştin sanki ben ilk belirtilerimi 8. Gün girmişim uygulamaya bir de her gebelikte belirti olacak diye bişey yok ki umutsuz olma pozitifiz
7. Gün olan benim aşkım kasık agrısından duramadım ama şuan hiç olmadıgı kadar rahatım agrı sızı namına bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…