- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.241
Nesi saçma anlamadım canım test oturmuş 15 dkda
Yok kizz burda ki frellylerden farklı onu diorumNesi saçma anlamadım canım test oturmuş 15 dkda
Bence bugün de yapın sonra gün aşırıya bağlayarak 1 haftaya tamamlayınKuzular hemen anlatıym listedeki ilişki günleri. Adetin 6.günü başladım değerlendirmeye. 9-10-12-13-14.günlerde oldu. Bugün 15.gündeyimyumurtlama geçen ay 13.günde bi önceki ay 15.günde oldu onu da ekleyeyim
Gitgide koyulaştığını görürüz inşallah canım benim
Hee bende diyorum test normalYok kizz burda ki frellylerden farklı onu diorum
Yaaaa inşallah inşallah nolur Allahım Şuan okunan ezanların yüzü suyu hürmetine nolur AllahımSen benim belirtisiz hamişimsin zaten
Üç güne siliklesir ama bakalım koyulaşır mi İnşallah hepimiz bol bol çift çizgi görürüzGitgide koyulaştığını görürüz inşallah canım benim
İlk gebeliğimde de hiç belirtim olmadı benim sadece adete yakın çiş yapar gibi iç çamasırımı ıslatan akıntım olmuştufnd_50 bence böyle sitelerin etkisi de çok. Bizde yok böyle konusula bilen kadin siteleri. Burda her kes psikolojik belirtilerin yaziyo ve o tabulaşıyo bence.
Hayırlı sonuçlar olur inşallah bu tedirginlikler hiç bitmiyor. Ben de muayene gününü bekliyorumBetaya henüz baktirmadim canım henüz bat gelmedi. Battan sonra gideceğim. Oncekinde de 2 defa baktirmistim kötü değildi 2 katı olmasa bile yakın artmıştı gibiydi
Juppo mu neydiHee bende diyorum test normallaboquick testlerine benzettim ben canım. Kutusunu atsana bşr nasılmış? Hangi satıcıdan aldın?
Amiin inşallahHayırlı sonuçlar olur inşallah bu tedirginlikler hiç bitmiyor. Ben de muayene gününü bekliyorum
Allahım sen güç kuvvet sabır ver yarabbimBence bugün de yapın sonra gün aşırıya bağlayarak 1 haftaya tamamlayın
Aşkım benim senin pozitifliğini yerim belli etmiyorum ama iki gündür gözyaşım burnumda akıveriyor ağlayacak bahane arıyorum çok duygusalım aşırı bugün de hem sinirli hem gergin hem ağlamaklı. Haklısın gün yaklaştıkça korku basıyor eşim de farketti az önce öğle arasında geldi, gel bakim sen buraya dedi sarıldı bana. Hiç beklemiyordum ki farketmişti halimi. Sen hiç üzülme tamam mı dedi bebeklerimiz gelecek bak dedi gelmezse de sorun değil sonuna kadar beraber gideceğiz dedi ona da ağladımAaa n’oluyo bugün sizeheyecanlı istekli pozitif ruhunuza ne olduuu siz test günü yaklaşınca negatif görme korkusu yaşıyorsunuz. Görürsek görelim dünyanın sonu değil ya tekrar deneriz fnd_50
Kahve bu ay hiç içmedim sırf bebişler rahat tutunsun diyeO zaman seni en çok mutlu eden şeyleri yap bugünyap bir kahve aç kitabını oku
Ben regl belirtisi de yaşamıyorum ki regl olacağımı yüzümde bir tane sivilce çıkar o çıkınca anlıyorum başka yok ne belirtisiz bir insanım yaYok kuzum regl belirtileri birebir yani
Bir gün ara ver zaten bayağı üst üste olmuş değerlendirme. Sonra yine devam kuzum.Aşkım geçen ay 13.gündü ondan önceki ay 15.gündü yumurtlama. Bugün 15’teyim bi ara vereyim mi sence?
Dur şimdi benide aglatacan kızAşkım benim senin pozitifliğini yerim belli etmiyorum ama iki gündür gözyaşım burnumda akıveriyor ağlayacak bahane arıyorum çok duygusalım aşırı bugün de hem sinirli hem gergin hem ağlamaklı. Haklısın gün yaklaştıkça korku basıyor eşim de farketti az önce öğle arasında geldi, gel bakim sen buraya dedi sarıldı bana. Hiç beklemiyordum ki farketmişti halimi. Sen hiç üzülme tamam mı dedi bebeklerimiz gelecek bak dedi gelmezse de sorun değil sonuna kadar beraber gideceğiz dedi ona da ağladımmelegim can edahandro A Afratafrac Tweeetyy
Canım sen 7 gün oldu demiştin sankiBen regl belirtisi de yaşamıyorum ki regl olacağımı yüzümde bir tane sivilce çıkar o çıkınca anlıyorum başka yok ne belirtisiz bir insanım ya
Kutu da aynı. Jelatini mi de atar mısın?Juppo mu neydi
7. Gün olan benim aşkım kasık agrısından duramadım ama şuan hiç olmadıgı kadar rahatım agrı sızı namına bişe yokCanım sen 7 gün oldu demiştin sankiben ilk belirtilerimi 8. Gün girmişim uygulamaya bir de her gebelikte belirti olacak diye bişey yok ki umutsuz olma pozitifiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?