• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende 😍 belirtilerde değişiklik var mı
Bugün çok az 2 defa felan agrım oldu saglı sollu sabah başım çok agrıdı beyaz akıntım krem gibi zaten çatladıgı günden beri var. Birde gögsüm sanki büyüyor hassaşlaştı. Ben hamileliklerimi gep gögüslerimden bilirim çünkü normalde küçüçük 😂😂hamile kalınca bi agır hissediyorum

Bugün çok az 2 defa felan agrım oldu saglı sollu sabah başım çok agrıdı beyaz akıntım krem gibi zaten çatladıgı günden beri var. Birde gögsüm sanki büyüyor hassaşlaştı. Ben hamileliklerimi gep gögüslerimden bilirim çünkü normalde küçüçük 😂😂hamile kalınca bi agır hissediyorum
Yaa maşaAllah 😍 İnşAllah belirtilerin seni yanıltmaz 🤲🏻😍

Kızlar bir sorum var biliyorum çok erken 2 gün önce çatlamayı gördüm değerlendirdim o günden beri sağ kasığım da ağrı gibi değilde sızlama var acaba döllenme olduğu için olabilir mi orada bir hareketlilik var gibi hissediyorum

İnşallah canım zaten o çektigim dünkü sag kasık agrısı yerleşme degilse bi sorun var demektir. Kist mi oldu acaba diyorum çataldıgını doktor onayladı hem kist varken bu kadar agrım olmamıştı
Çatladığını gördü zaten canım kist olduğunu sanmam☺️ Yerleşmedir o ağrılar. Bunu zaten birkaç gün içinde öğreneceğiz İnşAllah 🤲🏻😍

Kızlar bir sorum var biliyorum çok erken 2 gün önce çatlamayı gördüm değerlendirdim o günden beri sağ kasığım da ağrı gibi değilde sızlama var acaba döllenme olduğu için olabilir mi orada bir hareketlilik var gibi hissediyorum
Çatlama olunca içindeki sıvının yayılmasından kaynaklı sızlama olabilirmiş☺️ Bakalım birkaç gün sonrada devam edecek mi İnşAllah döllenmeden kaynaklıdır

Çatladığını gördü zaten canım kist olduğunu sanmam☺️ Yerleşmedir o ağrılar. Bunu zaten birkaç gün içinde öğreneceğiz İnşAllah 🤲🏻😍
İnşallah kuzum vallahi o kadar çok dualar ediyoruz ki birbirimize allahım sesimiz duyuyor en güzel şekilde yollucak minnoşlarımızı

Back
X