- 2 Şubat 2023
- 257
- 437
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.861
Erken öğrenmekte iyi değil bak yine kararsız kaldım test konusunda9. Günden beri çizgi görüyorum ama bat geçmeden vermiyim diyorum ya salı günü 16. Gün falan oluyor bakalım ne olcak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken öğrenmekte iyi değil bak yine kararsız kaldım test konusunda9. Günden beri çizgi görüyorum ama bat geçmeden vermiyim diyorum ya salı günü 16. Gün falan oluyor bakalım ne olcak![]()
3 günü bulmayabilir kuzum.Bugün 1 derece düştü yarın 2 3 derece yükselirse dünkü agrıdan yerleştigini düşünebilirm. Zaten yerleşmeden 3 gün somra çıkar testte yani 11. Gün kuzum oda pazar günü![]()
Ohhh şifa olsunÇok hoşuma gidiyo kıtır kıtır![]()
Bakalım yarın yükselecek miYok kuzum 0.1![]()
12'de öğrenirsen iki gün kalıyor bata hemen gecerErken öğrenmekte iyi değil bak yine kararsız kaldım test konusunda![]()
BendeBir umut bekliyorum canım![]()
Bugün çok az 2 defa felan agrım oldu saglı sollu sabah başım çok agrıdı beyaz akıntım krem gibi zaten çatladıgı günden beri var. Birde gögsüm sanki büyüyor hassaşlaştı. Ben hamileliklerimi gep gögüslerimden bilirim çünkü normalde küçüçükBendebelirtilerde değişiklik var mı
Yaa maşaAllahBugün çok az 2 defa felan agrım oldu saglı sollu sabah başım çok agrıdı beyaz akıntım krem gibi zaten çatladıgı günden beri var. Birde gögsüm sanki büyüyor hassaşlaştı. Ben hamileliklerimi gep gögüslerimden bilirim çünkü normalde küçüçükhamile kalınca bi agır hissediyorum
İnşallah canım zaten o çektigim dünkü sag kasık agrısı yerleşme degilse bi sorun var demektir. Kist mi oldu acaba diyorum çataldıgını doktor onayladı hem kist varken bu kadar agrım olmamıştıYaa maşaAllahİnşAllah belirtilerin seni yanıltmaz
![]()
Çatladığını gördü zaten canım kist olduğunu sanmamİnşallah canım zaten o çektigim dünkü sag kasık agrısı yerleşme degilse bi sorun var demektir. Kist mi oldu acaba diyorum çataldıgını doktor onayladı hem kist varken bu kadar agrım olmamıştı
Çatlama olunca içindeki sıvının yayılmasından kaynaklı sızlama olabilirmişKızlar bir sorum var biliyorum çok erken 2 gün önce çatlamayı gördüm değerlendirdim o günden beri sağ kasığım da ağrı gibi değilde sızlama var acaba döllenme olduğu için olabilir mi orada bir hareketlilik var gibi hissediyorum
İnşallah kuzum vallahi o kadar çok dualar ediyoruz ki birbirimize allahım sesimiz duyuyor en güzel şekilde yollucak minnoşlarımızıÇatladığını gördü zaten canım kist olduğunu sanmamYerleşmedir o ağrılar. Bunu zaten birkaç gün içinde öğreneceğiz İnşAllah
![]()
İnşAllah canımİnşallah kuzum vallahi o kadar çok dualar ediyoruz ki birbirimize allahım sesimiz duyuyor en güzel şekilde yollucak minnoşlarımızı
İnşallah canım takipteyim kendimiÇatlama olunca içindeki sıvının yayılmasından kaynaklı sızlama olabilirmişBakalım birkaç gün sonrada devam edecek mi İnşAllah döllenmeden kaynaklıdır
Yerleşme düşüşü 0.1 mi oluyor kuzum yoksa 1 derece mi oluyorBugün 1 derece düştü yarın 2 3 derece yükselirse dünkü agrıdan yerleştigini düşünebilirm. Zaten yerleşmeden 3 gün somra çıkar testte yani 11. Gün kuzum oda pazar günü![]()
Hee tamam kuzum burda yazmışsın benim de 0.1 dün düşmüştü bugün yine yükseldi inşallah yerleşme düşüşü olsunYok kuzum 0.1![]()