• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yerleşme düşüşü olacak belki☺️
Bugün 1 derece düştü yarın 2 3 derece yükselirse dünkü agrıdan yerleştigini düşünebilirm. Zaten yerleşmeden 3 gün somra çıkar testte yani 11. Gün kuzum oda pazar günü 🤭🤭🤭🤭

Yok cnm ben geçen hafta sali smear testi verdim ve o günü vajinal muayene de yaptı ultrasonla o zaman bisey yok herşey normal dedi.
Değerlendirmeleriniz düzenli devam ettiyse belki geç yumurtladınız yada iki kez yumurtladınız ve sonraki tuttu🤔 Her şey olabilir canım biraz daha bekleyin bakalım inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır🙏🏻

devlete gitmem zaten sırf pazartesiye kalmasın diye özelde kan vericem olmazsam tabi 😄
Yaa benim çok sevdiğim bi doktorum vardı ama özelden devlete geçti. Sırf onun için gidiyorum devlet özel sağlık sigortama rağmen 🥹 iyi doktor her şey demek ama devletteki testler randevu bulmaya çalışmak filan zor olabiliyor gerçekten…

Kızlar evde test yapmıştım adet günüm geçmeden iki gün önce ve çok koyu çift çizgi çıkmıştı paylaşmıştım, iki gün sonra beta baktırdım 1519 geldi sonuç betaya göre gebeyim fakat benim aklıma şu takıldı, hiç ama hiç belirtim yok göğüs gerginliği dışında.Daha evvelde gebelikler geçirdim,bir tanede sağlıklı gebelik, iki düşük ikiside kalp atışı alınamaması ve bir kimyasalı hatırlamıyorum sadece. Bunda ise ne sık wc çıkma ne uyku hali ne yorgunluk ne kasık ne bel ağrısı hiçbiri yok, hadi bunları geçtim normalde her gebelikte akıntım olurdu ki akıntıdan anlıyordum gebe olduğumu o bile yok ki ilk gebeliğimde gebe olduğumu bilmeden akıntı çok fazla diye dr gidip enfeksiyon zannedip fitil kullanmışlığım bile var o nedenle gebe olan arkadaşlar benim gibi sıfır belirtisiz olan var mı merak ediyorum
Her gebelik kendine has olur. Daha hamileliyin başı sık idrara çıkma durumu için fazla erken. Bebek büyüyüp keseye baskı yapınca idrara sık çıkılıyo. Zaten pek çok gebelik belirtisiz başlar. Yalnız adetle bilinir. O yüzden problem olarak görünecek bisey yok su anki durum için

Değerlendirmeleriniz düzenli devam ettiyse belki geç yumurtladınız yada iki kez yumurtladınız ve sonraki tuttu🤔 Her şey olabilir canım biraz daha bekleyin bakalım inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır🙏🏻
Iki kez yumurtlama ihtimali de olabiliyor mu ? Ben ilk kez duyuyorum. O zaman biraz daha bekleyelim ne olcak merak ediyorum. Ama kan testinde illa ki netlesir geç dollenmede olsa değil mi yarın 4.gün oluyor çünkü adet gecikmesinin

Iki kez yumurtlama ihtimali de olabiliyor mu ? Ben ilk kez duyuyorum. O zaman biraz daha bekleyelim ne olcak merak ediyorum. Ama kan testinde illa ki netlesir geç dollenmede olsa değil mi yarın 4.gün oluyor çünkü adet gecikmesinin
Çok nadir de olsa oluyor canım ikisi de döllenirse çift yumurta ikizleri böylelikle oluyor. 1 hafta gecikmeyi beklemeni öneririm tekrar test vermek için o zaman daha net olur

Yaa benim çok sevdiğim bi doktorum vardı ama özelden devlete geçti. Sırf onun için gidiyorum devlet özel sağlık sigortama rağmen 🥹 iyi doktor her şey demek ama devletteki testler randevu bulmaya çalışmak filan zor olabiliyor gerçekten…

Iyi doktor bulmakta zor bazen özel de bile iyisine denk gelemiyorsun tamamiyle sans isi. Ben ilk kızımda özel doktora gittim muayenesinden memnundum ama 5 dk surmezdi 450 tl (2014 yilinda muayene ucreti) erken doğum riskin var dedi bana büyük ihtimal erken doğum yaparsın dedi benim kızım 39+2 de yani zamanında doğdu 😊 çok şükür. Devlette de iyiye de denk geldiğim oldu gelmediğinde oldu. Sağlık ocağı diyip geçiyoruz mesela ama bizim sağlık ocağındaki doktorlar çok iyi insana davranır şekilleriyle olsun sorularımıza özenle yanıt vermesiyle olsun. Gerçekten sans işi inşallah iyi doktorlarla karşılaşırız hep

Bata kaç gün var? Yarın ver kanı bir de pazartesi verirsin 😅 benim aile hekimi tekrar çağırmadı kana. 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin dedi ama ben garantiye almak için hemen kadın doğuma da gittim tabi ki😅
Bat pazar günü canım ama erkenden vermiyim diyorum ya sonra hayal kırıklığı olmasın iyice bir yerlessin adet geciksin😂

Back
X