- 19 Temmuz 2023
- 1.903
- 2.642
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.821
Ha onu şeyden yazdım ya ertesi güne kalmaz aynı gün çıkar sonuç diyeBugun devlette yazmissin da cnm diğer mesajda yeniden bugün verdin sandım. Ilk kan testini biliyorum. Adet olmazsan sende pazartesi salı gibi verirsin emin olursun için rahatlar hiç değilse. Stresten dudağimda bugün ucuk cıktı. Pek umidim yok kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor olsa çıkardı diyorum. Ilk hamileliğim idrarda adet dönemim gelmeden cikmisti silik çizgi ile. Kızımda akşam yaptığım test negatifti sabah yaptığım test silik çizgi ile pozitifti
Yok kız ne boşu. Niye hemen ümitsiz oldun. Olacağı varsa her türlü olur. Benim arkadaşım enfeksiyonlu hamile kaldı. İçine sinmiyorsa bi doktoruna sor istersen... Elma sirkeli suyla da her tuvalet sonrası sil kuzumEvet büyük ihtimal ondan oldu off nasıl olacak hiç bilmiyorum bu ay boşa cikri
Hiç öyle düşünme yeter ki Rabbim vermek istesin olur mu olur belli olmaz çok geçmiş olsun canımEvet büyük ihtimal ondan oldu off nasıl olacak hiç bilmiyorum bu ay boşa cikri
Evet canım baktı bi sıkıntı yokmuş bi tek polikistik over var yumurta sayın biraz fazla dedi daha birkaç aydır var sanırım bu. Ama adetin düzenli olduğu için sorun yok dedi. Tabii şimdilik düzenli bilmiyorum regl geciktikçe bu yüzden stres oluyorumKızlar doktorlarınız ultrasonla baktı mı? Rahim duvarı kalınlaşması falan da olabilir gösterin mutlaka ihmal etmeyin
İyi ol hep sen kuzumYok bebeğim olur mu öyle şeyben heves ettim sonra kararımı değiştirdim
İyiyim kuzum bi sıkıntı yok dün yerleşti bugğnde usluca duruyor galibaYa inşallah inşallah aşkım yane durumdasın nasılsın
Yaaa tam olarak aynı şeyleri yapacakmisim gibi geliyor
Tabi annesi yerini buldu rahata erdiİyiyim kuzum bi sıkıntı yok dün yerleşti bugğnde usluca duruyor galiba
Çok çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun❤ Ben de aynı şeyi düşünüyorum başkasının duası daha makbul. İnşallah kimse bu ayki adetini göremez inşallah hepimiz 9 ay sonra lohusa oluruzBen de hepinize dua ediyorum kızlar. İnsanların birbirleri için ettikleri duaların daha güçlü olduğuna inanıyorum, ettiğiniz dualar ve ettiğimm dualar elbet yerini bulacak. hepiniz dualarımdasınızfnd_50 melegim can melisaa93 Pkolu_anneadayi @bitkin96 @hamileyimmmm @Gul220 @ozgeeeee1 ve bütün kızlar bütünnn tüm topikteki kızların Allah yüzüne baksın, karınlarını bebişle doldursun inşallah amin amin
Bat geçsin hemen vercem canimmEvet evet rahat olgolden-snitch ama o şüphe kan verene kadar gitmiyor yaa.. hemen kan ver eğer vermediysen yoksa şüpheden insan sevinemiyor bile Aiyy senin profil foton harika olmuş bu arada The Little Mermaid
Amin kuzum allah razı olsun sizlerin duaları sayesinde hepimiz hamile kalıcaz inşallah bende hepimize canı gönülden dua ediyorum kuzumBen de hepinize dua ediyorum kızlar. İnsanların birbirleri için ettikleri duaların daha güçlü olduğuna inanıyorum, ettiğiniz dualar ve ettiğimm dualar elbet yerini bulacak. hepiniz dualarımdasınızfnd_50 melegim can melisaa93 Pkolu_anneadayi @bitkin96 @hamileyimmmm @Gul220 @ozgeeeee1 ve bütün kızlar bütünnn tüm topikteki kızların Allah yüzüne baksın, karınlarını bebişle doldursun inşallah amin amin
Ondan da gecikiyor olabilir arkadaşımda da vardı her ay düzenliydi birden düzensizleşti hatta regl görmeden değerlendirmelere devam etmiş o şekilde hamile kalmış çok garip işler olur diyorsun olmuyor olmaz diyorsun oluyor o yüzden Allahtan ümit kesilmezEvet canım baktı bi sıkıntı yokmuş bi tek polikistik over var yumurta sayın biraz fazla dedi daha birkaç aydır var sanırım bu. Ama adetin düzenli olduğu için sorun yok dedi. Tabii şimdilik düzenli bilmiyorum regl geciktikçe bu yüzden stres oluyorum
Yok kız ne boşu. Niye hemen ümitsiz oldun. Olacağı varsa her türlü olur. Benim arkadaşım enfeksiyonlu hamile kaldı. İçine sinmiyorsa bi doktoruna sor istersen... Elma sirkeli suyla da her tuvalet sonrası sil kuzum
Valla canım bu ay olmazsa öbür ay ara veirrim büyük ihtimal olmuyorHiç öyle düşünme yeter ki Rabbim vermek istesin olur mu olur belli olmaz çok geçmiş olsun canım
Tabi annesi yerini buldu rahata erdi
Ben bat geçmeden verdim kanıBat geçsin hemen vercem canimm
Çarşamba resmi tatil olunca salı Perşembe 2 güne bir olur diye salı vereyim dedim
Biz daha haziran sonu başladık denemeye o yüzden kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ama tabii insan beklentiye giriyorOndan da gecikiyor olabilir arkadaşımda da vardı her ay düzenliydi birden düzensizleşti hatta regl görmeden değerlendirmelere devam etmiş o şekilde hamile kalmış çok garip işler olur diyorsun olmuyor olmaz diyorsun oluyor o yüzden Allahtan ümit kesilmez
Ne zamandı senin test tarihiİyiyim kuzum bi sıkıntı yok dün yerleşti bugğnde usluca duruyor galiba
Bata kaç gün var? Yarın ver kanı bir de pazartesi verirsinBat geçsin hemen vercem canimm
Çarşamba resmi tatil olunca salı Perşembe 2 güne bir olur diye salı vereyim dedim
Yarın 9. Günüm kuzum çıkmaz korkuyorum cumartesi denerim belkiNe zamandı senin test tarihiyarın yapsan keşkeeee
Yerleşme düşüşü olacak belkiYarın 9. Günüm kuzum çıkmaz korkuyorum cumartesi denerim belkiateşim düşmez ise ben ateşden anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?