2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aa ne çabuk unutmuşsunuz beni çok ayıp evet bütün markaları deneyip inanmayıp utanmadan aile hekimime de bunu söylemiştim bir tanesi pozitifse pozitiftir dedi.. kan değerimde de çıkınca biraz inandım ama en çok kadın doğuma gidip ultrasondan bakınca bütün evren birleşip bana oyun oynuyor olamaz diye mecburen inandım işin özü yani inanmak lazımmış efendim.. bir test yalan söylese diğeri söylemezmiş..

Amiiin amin bebeğim İnşAllah o günler çok yakın

Duy bunları golden-snitch Evrenin seninle de bir derdi yok yakasını bırak

Kuzuşum benimmmm kocamannn bir AMİNNN Allah bebişlerimize kavuşup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

Ya ben de geçen hafta tatildeydim tekneden filan atladım bi de iyi tatiller canım hayırlısı olsun inş. Ben devlette kan verdim sabah 11’de, öğlen 2 gibi çıktı sonuç
Saol cnm teşekkürler inan bende aksi bi hareket yapmamak icin acaba varmidir diye dusunmeden edemiyorum. Senin sonucun ne cıktı cnm bugun

Saol cnm teşekkürler inan bende aksi bi hareket yapmamak icin acaba varmidir diye dusunmeden edemiyorum. Senin sonucun ne cıktı cnm bugun
Ben dün verdim testi canım gecikme devam ederse pazartesi bi daha veririm öncesinde test düşünmüyorum hayırlısı artık halen bi şey yok

Ben dün verdim testi canım gecikme devam ederse pazartesi bi daha veririm öncesinde test düşünmüyorum hayırlısı artık halen bi şey yok
Bugun devlette yazmissin da cnm diğer mesajda yeniden bugün verdin sandım. Ilk kan testini biliyorum. Adet olmazsan sende pazartesi salı gibi verirsin emin olursun için rahatlar hiç değilse. Stresten dudağimda bugün ucuk cıktı. Pek umidim yok kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor olsa çıkardı diyorum. Ilk hamileliğim idrarda adet dönemim gelmeden cikmisti silik çizgi ile. Kızımda akşam yaptığım test negatifti sabah yaptığım test silik çizgi ile pozitifti

Kızlar doktorlarınız ultrasonla baktı mı? Rahim duvarı kalınlaşması falan da olabilir gösterin mutlaka ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…