- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.521
Muhteşem bu tablodaki herkes hamile gibiO zaman sonuçları açıklıyorum herkes ona göre pozisyon alsın
28 Ağustos pazartesi
melegim can
edahandro
30 Ağustos Çarşamba
fnd_50
Haftaya bir gün
melisaa93
Test yapmaya başlayacağız. Duyduk duymadık demeyin..Merve3553 sana yetişeceğiz
@Pkolu_anneadayi canım sonra da senin pozitf haberini alacağız inşallah. Senin de Eylül'ün ilk haftası belli olacak inşallah.
Yaaaaa inşallah Şuan hiç belirtim yok bu beni biraz üzüyor ama umut kaybetmek yok devam. Sen iyi ol gerisi önemli değil aşkımHadi inşallah okul öncesi güzel haber olsunvallahi bu yaz hiç tatil yapamadım yatmaktan ama olsun yeter ki sağlıklı olsun başka şey istemem
İnşallah inşallah kuzum. İlk pozitifini görelim önümüz açılsın, devamı da pozitif gelsin inşallahMuhteşem bu tablodaki herkes hamile gibi
Hissettim valla başı ben çekecem galiba
Bazen eşime bile bahsediyorum benim hiç arkadaşım yok sürekli telefon elimde diye laf söylüyor arkadaş edindim çok yakınız diyorum he iyi o zaman bende başka şeylerle ilgileniyorsun diye boşa vakit geçiriyorsun diye kızacaktım diyorValla ben de öyle oluyorum hep bir de burada konuşuyoruz sürekli birbirimizi görmesek bile çok yakın arkadaş gibiyiz pozitif test görünce çok mutlu oluyorum
O zaman sonuçları açıklıyorum herkes ona göre pozisyon alsın
28 Ağustos pazartesi
melegim can
edahandro
30 Ağustos Çarşamba
fnd_50
Hadi sizinle zamanlarınız gelsin de böyle tek başıma yapması zevkli olmuyor
Haftaya bir gün
melisaa93
Test yapmaya başlayacağız. Duyduk duymadık demeyin..Merve3553 sana yetişeceğiz
@Pkolu_anneadayi canım sonra da senin pozitf haberini alacağız inşallah. Senin de Eylül'ün ilk haftası belli olacak inşallah.
Bende de durum aynı silik falan değil hiç yok bembeyaz o yüzden şüphelenemiyorum da bekliyorum anca, akıntı durumu ile ilgili bilen yaşayan arkadaşlar da yazarsa bize de fikir olur aslında çünkü umuda ihtiyacımız varInşallah vardır bebiş. Bende anlam veremedim benim adetim geçti ama testte negatif cıktı olsa çıkardı silik dahi çıkmadı çünkü şüphelenmem gereken bi test değildi net bi şekilde negatifti. Neden böyle bi akıntı yaşadım hiç bilemiyorum bi kaç kişi gebelik ilk haftasında oluyor demis ama gebelikte yok kafam karıştı yarın kan vericem
Evet canımm çatlamak üZeresin, hayırlı haberler alalım inşallahKahveyi bu yumurtlama sürecinde sıfırladım, çok faydası oldu. Uzun zamandır ilk defa böyle koyu pik gördüm, 12. gün ve testim o kadar koyu ki kontrol çizgisinden de koyuBugünü de değerlendircez, yarın da art arta 3 gün her akşam değerlendirmeye karar verdik. Allah'ım bu defa hayırlısıyla sağlıkla bize sağlıklı bir evlat ( yada ikiz de olabilir, yeterki sağlıklı olsun) nasip etsin
Freely bence gruba uğur getirdi ben de ondan yapacağımKızlar şu testlerle ilgili çok enteresan yorumlar görüyorum ve son noktayı koymak istedim. Artık ne soru sorulsun ne kötülensin ne övülsün. Hiç bir test güvenilir değil. Testlerden şüphesi olanlar lütfen gidip kan versin. Benim normalde hamilelik testim ilk kez çatlamanın 8. gününde pozitif çıktı. Ancak emin olmak adına 9. gün tekrarladım ve daha koyu çıktılar. tekli fotoğraflar 8. gün aynı anda yaptıklarım. 3 lü olan 9. gün yumurta çatlamasından sonra. Freely marka test predictor kadar hassas. Zaten daha da erken görmek imkansız.
Her kadında beta salımı farklı. Bazılarında yerleştiği noktaya göre bile beta salımı daha hızlı artabiliyormuş. Benim neden 9. gün çıkmadı? Benim niye 10. gün çok silik de başkasında daha koyu çıktı gibi düşüncelerle yalnızca kendinizi strese sokarsınız. Başka hiç bir şey olmaz. Bu son paylaşımım testle ilgili. Daha da yorum yapmayacağım.
Kuzum bence belirtiler bizim kendimize yaptığımız bir şey. Hiç kafana takma bunu yani. Test yapmasam şüphelenmezdim bile. Belim ağrıyorsun regl öncesi de ağrır ben de hep. Hiç farklı olduğunu düşünmüyorum benYaaaaa inşallah Şuan hiç belirtim yok bu beni biraz üzüyor ama umut kaybetmek yok devam. Sen iyi ol gerisi önemli değil aşkım
Bende mavilerden aldım 3 tane yaptım bende kuruma çizgisi falan çıkarmadı hep negatifburdaki çoğu arkadaş ordan aldı bozukmu mavilerde mi bozuk ya
Bende hak veriyorum sanaKızlar şu testlerle ilgili çok enteresan yorumlar görüyorum ve son noktayı koymak istedim. Artık ne soru sorulsun ne kötülensin ne övülsün. Hiç bir test güvenilir değil. Testlerden şüphesi olanlar lütfen gidip kan versin. Benim normalde hamilelik testim ilk kez çatlamanın 8. gününde pozitif çıktı. Ancak emin olmak adına 9. gün tekrarladım ve daha koyu çıktılar. tekli fotoğraflar 8. gün aynı anda yaptıklarım. 3 lü olan 9. gün yumurta çatlamasından sonra. Freely marka test predictor kadar hassas. Zaten daha da erken görmek imkansız.
Her kadında beta salımı farklı. Bazılarında yerleştiği noktaya göre bile beta salımı daha hızlı artabiliyormuş. Benim neden 9. gün çıkmadı? Benim niye 10. gün çok silik de başkasında daha koyu çıktı gibi düşüncelerle yalnızca kendinizi strese sokarsınız. Başka hiç bir şey olmaz. Bu son paylaşımım testle ilgili. Daha da yorum yapmayacağım.
BendeFreely bence gruba uğur getirdi ben de ondan yapacağım
kışın ben de innovita pozitif çıkardı mesela. Ama kimyasal bile değildiBende hak veriyorum sanaBazı testler var hatalı sonuç çıkardığı kesin ama predictor, laboquick, artımed t1 t2, freely doğruluğu yüksek testler. Çok beklemiş kurumuş testleri ciddiye almamak gerek. Yoksa durduk yere hamilelerimiz strese giriyor şüpheye düşüyorlar
Aslında çok haklısın benim ilk gebeliğimde de hiç belirtim olmadı adete yakın su gibi akıntım oldu sadece. Yine öyle mi olur acaba diyorumKuzum bence belirtiler bizim kendimize yaptığımız bir şey. Hiç kafana takma bunu yani. Test yapmasam şüphelenmezdim bile. Belim ağrıyorsun regl öncesi de ağrır ben de hep. Hiç farklı olduğunu düşünmüyorum ben
Henüz yumurtlama olmamış kuzum ölçmeye devam et. Her gün sabah aynı saatte uyanıp hiçbir şey yapmadan dil altından ölç
Çok teşekkür ederim kızlarBak kuzum böyle çizgi çeker yumurtlamadan sonra
Sanki şu freely yaptığımda ikinci çizgi hemen belirecek gibi hissediyorum nedenBende hak veriyorum sanaBazı testler var hatalı sonuç çıkardığı kesin ama predictor, laboquick, artımed t1 t2, freely doğruluğu yüksek testler. Çok beklemiş kurumuş testleri ciddiye almamak gerek. Yoksa durduk yere hamilelerimiz strese giriyor şüpheye düşüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?