2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Muhteşem bu tablodaki herkes hamile gibi
Hissettim valla başı ben çekecem galiba

Hadi inşallah okul öncesi güzel haber olsun vallahi bu yaz hiç tatil yapamadım yatmaktan ama olsun yeter ki sağlıklı olsun başka şey istemem
Yaaaaa inşallah Şuan hiç belirtim yok bu beni biraz üzüyor ama umut kaybetmek yok devam. Sen iyi ol gerisi önemli değil aşkım

Kahveyi bu yumurtlama sürecinde sıfırladım, çok faydası oldu. Uzun zamandır ilk defa böyle koyu pik gördüm, 12. gün ve testim o kadar koyu ki kontrol çizgisinden de koyu Bugünü de değerlendircez, yarın da art arta 3 gün her akşam değerlendirmeye karar verdik. Allah'ım bu defa hayırlısıyla sağlıkla bize sağlıklı bir evlat ( yada ikiz de olabilir, yeterki sağlıklı olsun) nasip etsin

Eklentiler

• IMG_3275.webp
    20 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar şu testlerle ilgili çok enteresan yorumlar görüyorum ve son noktayı koymak istedim. Artık ne soru sorulsun ne kötülensin ne övülsün. Hiç bir test güvenilir değil. Testlerden şüphesi olanlar lütfen gidip kan versin. Benim normalde hamilelik testim ilk kez çatlamanın 8. gününde pozitif çıktı. Ancak emin olmak adına 9. gün tekrarladım ve daha koyu çıktılar. tekli fotoğraflar 8. gün aynı anda yaptıklarım. 3 lü olan 9. gün yumurta çatlamasından sonra. Freely marka test predictor kadar hassas. Zaten daha da erken görmek imkansız.

Her kadında beta salımı farklı. Bazılarında yerleştiği noktaya göre bile beta salımı daha hızlı artabiliyormuş. Benim neden 9. gün çıkmadı? Benim niye 10. gün çok silik de başkasında daha koyu çıktı gibi düşüncelerle yalnızca kendinizi strese sokarsınız. Başka hiç bir şey olmaz. Bu son paylaşımım testle ilgili. Daha da yorum yapmayacağım.

Eklentiler

• Screen Shot 2023-08-24 at 13.20.15.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screen Shot 2023-08-24 at 13.20.31.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 68
  • Screen Shot 2023-08-24 at 13.17.58.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 70
Valla ben de öyle oluyorum hep bir de burada konuşuyoruz sürekli birbirimizi görmesek bile çok yakın arkadaş gibiyiz pozitif test görünce çok mutlu oluyorum
Bazen eşime bile bahsediyorum benim hiç arkadaşım yok sürekli telefon elimde diye laf söylüyor arkadaş edindim çok yakınız diyorum he iyi o zaman bende başka şeylerle ilgileniyorsun diye boşa vakit geçiriyorsun diye kızacaktım diyor

Bende de durum aynı silik falan değil hiç yok bembeyaz o yüzden şüphelenemiyorum da bekliyorum anca, akıntı durumu ile ilgili bilen yaşayan arkadaşlar da yazarsa bize de fikir olur aslında çünkü umuda ihtiyacımız var

Evet canımm çatlamak üZeresin, hayırlı haberler alalım inşallah

Freely bence gruba uğur getirdi ben de ondan yapacağım

Yaaaaa inşallah Şuan hiç belirtim yok bu beni biraz üzüyor ama umut kaybetmek yok devam. Sen iyi ol gerisi önemli değil aşkım
Kuzum bence belirtiler bizim kendimize yaptığımız bir şey. Hiç kafana takma bunu yani. Test yapmasam şüphelenmezdim bile. Belim ağrıyorsun regl öncesi de ağrır ben de hep. Hiç farklı olduğunu düşünmüyorum ben

Bende hak veriyorum sana Bazı testler var hatalı sonuç çıkardığı kesin ama predictor, laboquick, artımed t1 t2, freely doğruluğu yüksek testler. Çok beklemiş kurumuş testleri ciddiye almamak gerek. Yoksa durduk yere hamilelerimiz strese giriyor şüpheye düşüyorlar

kışın ben de innovita pozitif çıkardı mesela. Ama kimyasal bile değildi

Aslında çok haklısın benim ilk gebeliğimde de hiç belirtim olmadı adete yakın su gibi akıntım oldu sadece. Yine öyle mi olur acaba diyorum

Sanki şu freely yaptığımda ikinci çizgi hemen belirecek gibi hissediyorum neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…