• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eşimin değerlerine hiç baktirma fırsatımız olmadı bilmiyorum etkisi nasıl oldu ama iyi geldiğini duyunca almıştık 😁 ben hala inanamıyorum galiba ne bileyim kalp atışını duyana kadar böyle mi hissetcem bilmiyorum bir kere dilim yanınca çok heveslenemiyorum 😔 güzel dusunmeye çalışıyorum ama hala tam idrak edemedim bizim bebeğimiz mi olacak şimdi diye 😍😂
Tabi bebeğiniz olacak evin içinde pıt pıt dolaşacak 🥰🥰 ultrasonda görüp kalp atışlarını duyunca anlıyor insan tam olarak . Bence tadını çıkar bu güzel haberin 💕

Henüz pik yapmadı, biz zaten başladık değerlendirmeye, ama pik sonrası günleri pek değerlendirmezdik. Artık onları da değerlendireceğiz. İnşallah olur🤲🏻
Ben sadece pikten birgun sonrayi degerlendiriyorum sonra birakiyorum beklemeye geciyorum. Ama drlr yumrta catladiktan sonra uc bes gun daha hamilelik ihtimali var diyorlr
İnsaallah hayirlisi hepimiz icin amin

Evet evet Perşembe 2. Beta sonucundan sonra yazarım doktoruma, 28i için rutin kontrol isaretlemis 3 ay önce doktorum, şansıma bebiş oldu 😍
Oyyy ne güzel rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin sizlerden hamiş haberi alınca sanki kendim hamişim gibi seviniyorum 🥰🥰

Kuzum üç yüksek ateşten sonra kendisi çekiyor. Tablonu paylaşırsan daha net görebilirim
8DBF5754-14D1-4E05-A117-40DA26969CE9.webp

Polikistik var gec yumurtlayacagım o zaman

Kese küçük diye vermişti daha önce daha iyi tutunsun diye demişti o zaman bana kese küçük demedi tabii önlem amaçlı veriyorum demişti sonra da boş gebelik oldu zaten 🥺 sabırsızım ama gidip keseyi görsem de bu sefer kalp atışına kadar yine sabırsız olcam doktoruma sorayım en iyisi ne zaman gel derse artik
Benimde boş gebelik oldu canım kese küçücüktü gerçekten gittigimde çok geç büyüdü zaten boş gebelik oldugunu söylemişti en son gittigimde benimde korkularım var hamile kalırsam

Tabi bebeğiniz olacak evin içinde pıt pıt dolaşacak 🥰🥰 ultrasonda görüp kalp atışlarını duyunca anlıyor insan tam olarak . Bence tadını çıkar bu güzel haberin 💕
Yaa 😍 düşününce bile çok tatlıs geldi miss kokulu 🥰 endişeleri kafamdan atmaya çalışıyorum insallah herşey güzel ilerleyecek 🥰🙏

Oyyy ne güzel rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin sizlerden hamiş haberi alınca sanki kendim hamişim gibi seviniyorum 🥰🥰
Valla ben de öyle oluyorum hep bir de burada konuşuyoruz sürekli birbirimizi görmesek bile çok yakın arkadaş gibiyiz pozitif test görünce çok mutlu oluyorum😍

İnsan bı kere yaşayınca aklının bir köşesinde hep oluyor 😔
Aynen öyle kuzum bebişi görünce rahatlarım anca galiba hep yine mi boş korkusu ister istemez olacak amaa bunsefer saglıkla ilerlicek inşallah inanıyorum 😍😍😍😍

Zevkine başlasam mı pazartesi ben de🤣🤣 ama yok yok benim için çarşamba en iyisi
O zaman sonuçları açıklıyorum herkes ona göre pozisyon alsın 🤣🤣

28 Ağustos pazartesi
melegim can melegim can
edahandro edahandro

30 Ağustos Çarşamba
fnd_50 fnd_50

Haftaya bir gün
melisaa93 melisaa93

Test yapmaya başlayacağız. Duyduk duymadık demeyin.. Merve3553 Merve3553 sana yetişeceğiz 😍

Pkolu_anneadayi Pkolu_anneadayi canım sonra da senin pozitf haberini alacağız inşallah. Senin de Eylül'ün ilk haftası belli olacak inşallah.

Ben sadece pikten birgun sonrayi degerlendiriyorum sonra birakiyorum beklemeye geciyorum. Ama drlr yumrta catladiktan sonra uc bes gun daha hamilelik ihtimali var diyorlr
İnsaallah hayirlisi hepimiz icin amin
Bende senin gibi yapıyordum, ama artık dr ların dediği gibi yapacağım, yumurta çatladıktan sonra da 5 gün değerlendirmeye devam edeceğiz.

28 Ağustos pazartesi
melegim can melegim can
edahandro edahandro

30 Ağustos Çarşamba
fnd_50 fnd_50

Haftaya bir gün
melisaa93 melisaa93

Test yapmaya başlayacağız. Duyduk duymadık demeyin.. Merve3553 Merve3553 sana yetişeceğiz 😍

Pkolu_anneadayi Pkolu_anneadayi canım sonra da senin pozitf haberini alacağız inşallah. Senin de Eylül'ün ilk haftası belli olacak inşallah.
Yaaaaa çok heyecanlı bir an önce pazartesi gelsin hafta başlasın😍😍😍😍

28 Ağustos pazartesi
melegim can melegim can
edahandro edahandro

30 Ağustos Çarşamba
fnd_50 fnd_50

Haftaya bir gün
melisaa93 melisaa93

Ağzın 🍯🍯🍯🍯 yesin bebeğim ❤️❤️❤️ ama ben teste elime geçer geçmez başlarimmmmmm🧿🤣🤣🤣🤣

Back
X