- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.401
Evet hepsi çıkarttı bende kuzumYarım saat sonra kuruma çıkarıyor kuzum önüme koyup saatlerce baktığımdan biliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hepsi çıkarttı bende kuzumYarım saat sonra kuruma çıkarıyor kuzum önüme koyup saatlerce baktığımdan biliyorum![]()
Adetin 2.günü başlayıp 12.günde bırakın yazıyor baktım şimdide ben kargomu iptal ettim bu yüzden yarın ilk işimiz aktardan çakşır suyuyla çörek otu çektirmek olucakEvet canım ilk günden başladı afra ben 8.gün başladım
Maşallah maşallah kaynana evinde yaptın yani yine deHe kız![]()
Freely marka bu canım bana denk gelen bozuk testlere denk gelmişsin sende Hepsiburadadan almıştım tabi ben çöpe attım 10 tanesiniEvet hepsi çıkarttı bende kuzum
Bebişim sana zaten çoook erken daha, negatif de diyemeyiz şu anEvet hepsi çıkarttı bende kuzum
Ben 20 tane aldım kuzum bide bunlardanFreely marka bu canım bana denk gelen bozuk testlere denk gelmişsin sende Hepsiburadadan almıştım tabi ben çöpe attım 10 tanesini
Bozuk olduğunu düşünmüyorum ben ya, üstünden çok zaman geçmiş testin o yüzden böyle oluyorFreely marka bu canım bana denk gelen bozuk testlere denk gelmişsin sende Hepsiburadadan almıştım tabi ben çöpe attım 10 tanesini
Maden suyunu yumurtaya katkısı olsun diye değil de az su içmiş olursam ordan tamamlayayım en azından mineralleri falan diye içtimevet çörek otu etkili canım madem suyunu içmedim canım onun hakkında fikrim yok
Biliyorum kuzum deney yapıyorum ben 20 tane test almıştım bu ay için varsa en erken ne zaman yakalayabilirim diyeBebişim sana zaten çoook erken daha, negatif de diyemeyiz şu an![]()
Yok test hassas ama kuruma çizgisi çıkartıyor bence hassas olduğu için oluyordur odaBozuk olduğunu düşünmüyorum ben ya, üstünden çok zaman geçmiş testin o yüzden böyle oluyor
Yok diğerleri öğlen kendi evimde olduMaşallah maşallah kaynana evinde yaptın yani yine de![]()
Eşinize test yapın bakın onda da çizgi cıkacak mı?Yok test hassas ama kuruma çizgisi çıkartıyor bence hassas olduğu için oluyordur oda
Ennn kısa zamanda yakalaman dileğiyle bebişimBiliyorum kuzum deney yapıyorum ben 20 tane test almıştım bu ay için varsa en erken ne zaman yakalayabilirim diye![]()
Evet günlerimiz aynıİnşallah inşallah kendimi kaptırmayayım diyorum ama her belirtide acaba diyorumbizim seninle aynı gidiyor o zaman zamanımız değil mi ?
Hadi gol olsun inşallaahhhYok diğerleri öğlen kendi evimde oldu![]()
İyi yaparsın canımAdetin 2.günü başlayıp 12.günde bırakın yazıyor baktım şimdide ben kargomu iptal ettim bu yüzden yarın ilk işimiz aktardan çakşır suyuyla çörek otu çektirmek olucak
İnşallah kuzumEnnn kısa zamanda yakalaman dileğiyle bebişim![]()
Mantıklıymış bak bu denicem onuda deneyimEşinize test yapın bakın onda da çizgi cıkacak mı?
Ben de ilk ölçümümü yumurtlama ateşinin olduğu zamanda yapabildim galiba. Geçe kaldım ama bayağı eğlenceli şeymişBundan sonra hep aynı saatte ölçmeye devam edelim![]()
Canım benim de stabil gidiyor ateşim 36.8 bandında. Her dönem öyle zaten. Adet zamanı çakılıyor. Bir farklılık o yüzden tabloda